{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Hrafnstjarna fra Trehuse 2007

1.403 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Salli P
Kvinde | 42 år | Oprettet: 13. maj 2007


Islænder Hrafnstjarna fra Trehuse

Fødselsår:
2007
Højde:
ca. 137
Temperament
En hest med god vilje. Hun lader sig ikke mærke med at hun bliver træt. Altid arbejdsvillig og gør sit bedste for at løse opgaven.
Hun har et lidt reserveret sind, men er nem at håndtere og meget velopdragen.
Gangarter
5 adskilte gangarter.
Skridt: Når hun slapper af er hendes skridt med god overtrædning.
Trav: Vi arbejder stadig på balancen og takten, men den er blevet meget bedre, så det skal nok komme med videre træning.
Tølt: Hendes tølt er taktren og kan rides i langsomt til hurtigt tempo. Hun er skøn at tølte på og hun har også fine bevægelser. Lige tilpas til at det er spændende at arbejde med og uden at det bliver for voldsomt så det er træls at sidde på.
Galop: Vi træner meget på galoppen, da det langsomme samlede tempo mangler noget opspring. Men ellers en fin galop og hun kan løbe utrolig hurtigt, hvilket jo også er sjovt.
Pas: Ikke en gangart jeg selv bruge, men indimellem sker det at hun vælger den ved et tilfælde og hun kan klart løbe ren flyvepas, hvis hun får lov.
Stævner
Vi rider mange forskelige typer stævner.
TREC
Spring
Dressur
Alrid
Gangartsklasser
Behændighed
Orienteringsridt.
Og for sjov klasser som Øltølt, lakridsbåndsløb og galopløb. mv.

Vi er placeret i alle ovenstående discipliner. Hun er en hest der byder sig til og hun er tilstrækkelig cool til stævner til at vi kan levere omtrent det vi kan lave på de gode dage hjemme på banen til træning.

det seneste 1½ år har jeg vundet ikke mindre end 30 rosetter på den fine hest.

Det er dejligt at have en så alsidig hest, som kun synes det er sjovt at komme med i byen og vise hvad hun kan.
Stamtavle
Køn
Hoppe.
Sortbrun med en hvid stjerne.
Bemærkninger
Dejlig samarbejdsvillighed hest. En rigtig hoppe, der ofte lige markere at hun jo kun lader sig fange fra fold, fordi hun vil. Eller at hun jo selv bestemmer om hun skal i trailer mv. Det er er trods alt på et niveau hvor det blot er kært og et udtryk for hendes personlighed og ikke til irritation.

Det har været rigtig sjovt at ride hende de seneste halvandet år. Fra at være en hest der aldrig havde været med i byen og som kunne flippe ud over at skulle forbi postkassen eller et par paller i naboens indkørsel, til nu at tage langt de fleste oplevelser med ophøjet ro.

Den første Trec træning jeg havde hende med på i foråret 2013 havde hun aldrig gået over noget som helst, så at løfte benene over en lille hæk på 30 cm var helt umuligt for hende, hun forstod slet ikke havd hun skulle. Brugte lang tid på at kigge på det ingen hun overhovedet gjorde et forsøg, hvorefter vi væltede det lille spring mindst 10 gange.
Og i sommers lidt over et år senere sprang jeg 80 cm terrænspringning på hende på Søborggårds terrænbane til undervisning.
Stor udvikling.

Nu da jeg har endelig har købt hende glæder jeg mig tila t se hvor langt vi kan komme i de forskellige discipliner.
Kommentér på:
Islænder Hrafnstjarna fra Trehuse
Annonce