{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Ludvig 2005

638 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kilden
Kvinde | 41 år | Oprettet: 24. jan 2008


Shetlænder Ludvig

Fødselsår:
2005
Højde:
82
Temperament
Velopdraget og veltrænet. Har ingen snert af shetlænderens stædighed, men dog stadig glad for mad.
Gangarter
alm.
Stævner
ingen
Stamtavle
Køn
Vallak. Sent kastreret, men ikke noget man mærker til, men man kan se det på en flot stolt hals.
Bemærkninger
Dejlig lille hest, som er vant til at være i børne såvel som voksen hænder.

Han er skøn at have med på tur, enten som håndhest eller løbemakker. Han kan snild følge med og har nogle gange så travlt at Tarzan ikke kan følge med. Men da kondien er dårligere, kniber det lidt på vej hjem, hvor Tarzan altid har gemt energi til sidst. Han siger intet til at vi tager hunden med på turen, men Ludvig er bestemt også vant til hunde fra tidligere ejer.

Man kan mærke på ham, at han er blevet brugt aktivt. Det giver en harmonisk børne vant pony, som er trafiksikker, stabil i forhold til børns uforudsigelige bevægelser og godmodig langt hen ad vejen. Han har dog også være vant til alt for mange godbidder, så han tigger for meget og glemmer nogle gange at han skal følge med, ikke spise. Men han vil gerne arbejde og han vil meget gerne sine mennesker.

Ludvig er en meget social hest og samtidig intelligent.

Han er på mild slankekur, selvom han sikkert selv syntes, det virker som en streng diæt. I forhold til hvad han er vant til, har Ludvig måske også lidt ret.

Han er en snu lille fyr og jeg har fået lært, at den lille gut kan binde panikknuder op, hvis han ikke gider vente ved striglebommen og finder græsset langt mere spændende. ;-D

Ludvig er tilkørt i tospand, har gået enspand, men er nu delvis blevet alt, alt for tidligt pensioneret, grundet fejlbygning, der desværre gør, han ikke kan holde til de lange seje turer og events. En hyggetur i ny og næ må tiden vise om han holder til.

Ludvig er bedste venner med Tarzan og omvendt. De har noget helt, helt særligt sammen, selvom Ludvig kan med alle i den blandet flok.
Kommentér på:
Shetlænder Ludvig
Annonce