{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Faika [Min part] 2001

817 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sille R
Kvinde | 24 år | Oprettet: 29. nov 2014


Fjordhest Faika

Fødselsår:
2001
Højde:
141 cm. med sko.
Temperament
Faika er en rolig og klog pony. Hun kan være fræk til tider, men når det virkelig gælder er hun den sødeste engel. Hun har ikke noget imod fremmede heste, hvis de ikke viser fjendskab over for hende. Hun er glad for at følge efter andre, så man skal være lidt opmærksom på, at hun ikke kun skal følge efter andre, men også arbejde lidt selv.
Gangarter
Skridt: Faika er rolig i skridten, men er for det meste frisk. Hun er nem at styre, hvis hun ikke har fundet en hest at følge efter.

Trav: Faika er rolig men frisk i traven. Igen er hun svær at styre væk for andre. Det er i trav vi er bedst til at gå til bidet, og vi arbejder meget med vores holdning.

Galop: Man skal hele tiden drive på Faika og skubbe til hende, hvis hun skal galopere ordenligt. Hun har det nemlig med at trave med bagbenene og galopere med bagbenene. Det gør hende vanskelig at ride på hvis man ikke er så erfaren.
Stævner
Vi har ikke redet så mange stævner, fordi jeg mest er til at ride for hyggen. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om at andre skal bedømme min ridning, da jeg i forvejen er selvkritisk, og hurtigt bliver skuffet.
Stamtavle
Far: Hoptrup Jarl
Farfar: Orion Halsnæs
Farmor: Jeannie D.
Farfars far: Knast Halsnæs
Farfars mor: Julie Halsnæs
Farmors far: Hovdaren
Farmors mor: Frederikke

Mor: Freja Brusgård
Morfar: Monolitt
Mormor: Rosalina
Morfars far: Bronse
Morfars mor: Modella
Mormors far: Gnist
Mormors mor: Janni
Køn
Faika er en helt igennem fantastisk hoppe.
Bemærkninger
Faika er den rigtigste pony i stalden jeg nogle sinde har mødt. Hun er rideskolepony, som jeg har part på. Jeg husker tydeligt første gang jeg så hende. Hun var en fed pony med de sødeste øjne, som kiggede interesseret på mig over boks væggen. Hun var den sødeste pony, og det at hun gad snakke med mig, og gned sit hoved op ad mig, gjorde mig helt forelsket i sig. Vi har været bedste venner siden, og der er ingen der kan gøre min dag så god som hun kan. Også selvom hun har evnen til at få mudder op under sit dækken så man kan stå og strigle hende i timer, vil hun altid bære min mus. Hun kan trække hestevogn, og er blevet klippet med hjerter på bagperten.
Kommentér på:
Fjordhest Faika
Annonce