{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Epos's Royal Classic 2007

527 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CarolineCecilieJensen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 19. jun 2014


DSP Epos's Royal Classic

Fødselsår:
2007
Højde:
Vil skyde på at han måler over 152, men er ikke sikker.
Temperament
Varm, men er forholdsvis nem at tænde og slukke som det passer en.
Gangarter
Fin skridt, specielt traven og galoppen skal fremhæves.
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
F: Golden Empire
FF: Fs Golden Highlight
FFF: Fs Golden Moonlight
FFM: Petty Smooth
FM: Maronn
FMF: Nut OX
FMM: Ozora Van Niftrik

M: Burton's Arabel
MF: **Manitu N
MFF: Magnum
MFM: Merci
MM: Bella SDS
MMF: Jahanir OX
MMM: Isabel
Køn
Vallak
Bemærkninger
I galleriet kan i se billeder lige fra den første dag jeg så Classic og frem til i dag. Jeg synes personligt selv, at det er sjovt at sidde og se hvor meget vi begge har udviklet os :-)
Epos's Royal Classic er en dejlige DSP som jeg købte i vinteren 2014.
Jeg købte ham helt rå i en alder af 7 år, direkte fra avler. Jeg kunne ikke stå for ham, og der var bare kemi med det samme, derfor skulle det være ham. Det har været en rejse lige fra dag 1 af. Det tog rigtig meget tid at få ham til at lære de grundlæggende ting.. Fx det med at rense hove, stå alene på staldgangen og slappe af samtidig var et kæmpe udfordring. Han havde haft rytter 1 enkelt gang, hvilket han overhovedet ikke bag præg af. Jeg synes tanken om at få sin egen hest og forme den som man selv ønsker det, var lidt af en drøm.. men det var en meget større opgave at kaste sig ud i, end først antaget. jeg brugte de første mange måneder på jordarbejde, og jeg kunne ikke dy mig med at prøve at sætte mig op på ham... Det gik bare ikke super godt. han var nervøs og kastede mig af gang på gang, så tanken om at han skulle blive en ridehest svandt stille ind. Jeg drømte og ønskede selvfølgelig om at jeg en dag ville komme op og ride ham, og min motivation om at komme op og sidde på ham, blev større og større når jeg hørte folk snakke i krogene om at jeg aldrig ville komme op og sidde på ham, og jeg aldrig vil få en ridehest ud af ham. Det var selvfølgelig rigtig hårdt at indse at der faktisk ikke rigtigt var nogen der troede på os. Det var det der gav mig den største motivation til at blive ved, for jeg vil bevise over for dem alle at jeg havde ret og de tog fejl..
Månederne gik, og Classic og jeg fik opbygget mere og mere tillid til hinanden. Han fulgte mig, og han gjorde sit bedste for at lære tingene, for jeg kunne mærke på ham at han så gerne vil lære, og han vil gøre sit yderste for at gøre sit bedste, og han ville så gerne samarbejde.
Fredag d 03/04-15 skete der et mirakel. Han gav mig endelig lov til at komme op på ryggen af ham. Følelsen af at jeg sad på hans ryg, var fuldstændig overvældende. Jeg var lykkelig, og jeg var stolt.
Efter alt det modstand og efter alt det arbejde jeg havde lagt i ham, kom jeg endelig op og sidde på ham.
Jeg får stadig følelsen af glæde og lykke når jeg tænker tilbage på det..
Den dag bevidste vi at alle dem der ikke troede på os tog fejl, og vi bevidste at med blod, sved, tårer, tålmodighed, stædighed, viljestyrke og kærlighed kan man udføre mirakler.
Vores eventyr er først lige begyndt, og selvom jeg til tider kan blive noget så sur på ham, og jeg til tider har haft allermest lyst til at opgive ham, så er jeg blevet ved, og det vil jeg blive ved med.
Jeg har fået mig en helt unik og fantastisk ven for livet, hvilket jeg altid kan og vil se som mit holdepunkt når hele verden styrter sammen. Så har jeg Classic, og mere behøver jeg faktisk ikke.
Kommentér på:
DSP Epos's Royal Classic
Annonce