{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Stardust 2012

948 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

stefanie s
Kvinde | 29 år | Oprettet: 30. aug 2009


Anden særlig race Stardust

Fødselsår:
2012
Højde:
Ca 152 cm men forventes over 160 cm :) dejlig højde!
Temperament
hun er super nysgerrig og alt skal undersøges, nem at have med at gøre og dejlig rolig i stalden, hun er selvfølgelig unghest og derfor stadig lidt uviden ;) hun er en rigtig charmetrold og virker til at have et godt hoved ! :)

Hun tager alting super cool under tilridning ..
Gangarter
3 fine gangarter. !

Skridt: stor og rummelig træder 3 hovspor over :)

Trav: fin flydende :) bruger bagpartiet godt.

Galop: okay galop, mangler dog stadig balance :)
Stævner
Ingen :) det skal nok komme når hun bliver ældre! :)
Stamtavle

mor: Next Success (Traver)

far: Fire Walkers Aslan (DanskVarmblod/Frederiksborg )

Kender ikke resten desværre :)
Køn
Hoppe :)
Bemærkninger
Stardust fandt jeg tilsalg her på hg for nogle uger siden.. hun så super fin ud så jeg skrev selvfølgelig på hende.. jeg endte med at tage ud og se hende i onsdags d.10.12.14 og så et vidunder af en unghest som faldt lige i min smag! :)
Jeg sagde med et stort ja til at give hende et godt hjem! :)

Hun kom hjem til mig i formiddags lørdag d.13.12.14 og er ligeså skøn som da jeg var ude at se hende..
Hun er allerede faldet rigtig godt til med de to andre hypper jeg har så det er jo super fint! :) stardust har jeg fået i julegave af min kæreste, mere perfekt kan det ikke blive :)

jeg kender ikke så meget til stardust da jeg ikke har haft hende så længe men hun er helt klart en hest jeg kan se fremtid i :)..

28.12.14 : har nu haft stardust i ca 14 dage og hun er jo bare super skøn :) hun elsker at nusse og kommer altid glad hen til en på folden .. hun er faldet super godt i selskab med de to andre, så det kan jo ikke blive bedre! :)

16.01.2015 : så fik jeg saddel og hovedtøj på stardust idag, for første gang, hvilket gik super godt!. Dejlig nem at have med at gøre. :)

23.05.2015 : nu har stardust været longeret med longe gjord og indspændings tøjler nogle gange her på det sidste og hun tager bare alt i stiv arm :) hun er super nem at arbejde med og elsker at lave noget :)
Glæder mig til hun skal tilrides :) nu skal vores datter bare lige komme til verden først så ind til da må vi bare arbejde fra jorden hvilket også er helt fint :)

26.06.2015 : efter en lang graviditet og god fødsel med en velskabt datter så kom jeg på ryggen af stardust for første gang idag! :) Hun tog det super cool og ja vi gik skridtet et par omgange :) super stolt af min mulle :)

Stardust er blevet solgt i starten af 2018 til en super sød pige på Sjælland, jeg ved hun vil få det mindst ligeså godt som hos mig selv :')
Jeg elsker dig Stardust, og vil aldrig glemme dig
Kommentér på:
Anden særlig race Stardust
Annonce