{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chanel Porsbøl 2007

535 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle H
Kvinde | 21 år | Oprettet: 15. dec 2014


Anden særlig race Chanel Porsbøl

Fødselsår:
2007
Højde:
148,5
Temperament
Den kan godt blive lidt irriteret i højregaloppen. Hun er sød og meget følsom. Men ellers kan man lave lige hvad man vil med hende.
Gangarter
Alle gangarter er over middel.
Stævner
Vi har været til en opvisning med kvadrille hold. Og hvis vi kvalificere os nok kommer vi med til Vilhemsborg. Men vi kommer nok senere til dressurstævner.
Stamtavle
Far: **Corso.. Mor: Asirei Porsbøl
Køn
Pæn hoppe
Bemærkninger
Chanel er en smuk og sød pony. Hendes far er en new forest, og hendes mor er en dansk varmblod (holstener).. Vi øver herhjemme lige nu pt, vi rider LB. Hun er meget samarbejdvillig, sød og har et fantastisk hjerte. Det er min første egen pony, men jeg har redet siden jeg var 3,5 år/jeg har haft med heste og ponyer at gøre.Vi har selv avlet den, men jeg begyndte først at kende hende D. 2 november, så vi har ikke kendt hende så længe, altså self. har vi kendt hende men hun har stået på døgndrift sammen med de andre heste. Hun blev tilredet da hun var fire år, men så fik hun noget med benet og har så stået stille indtil D. 2 november 2014. Hvor vi lærte hinanden at kende, og få tillid til hinanden. Det har vi fået nu, og det er helt fantastisk. Chanel og mig rider mest dressur, men hun syntes at det er sjovt at springe, dog er jeg ikke så vild med det. Så hun får lov til at løsspringe. Chanel har en meget stor hals derfor er hun nem at ride i dressur. Hun er meget frisk, når man rider hende, altså det er ikke sådan at man skal sidde og sparke til hende hele tiden. Da jeg hentede hende hjem fra vores fold, havde hun nærmest ingen muskler. Hun har fået en masse muskler nu, så det er jo kun godt <333


Du har en Plads i mit
hjerte, en plads fyldt med både
glæde & smerte, den del kan du aldrig
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig
til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig
gemme, i et hemmeligt sted vil du
altid findes for du er en smerte
jeg altid vil mindes, tro det
eller ej, jeg kommer
altid til at elske
dig<3
Kommentér på:
Anden særlig race Chanel Porsbøl
Annonce