{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Perle [Tidl. hest] 2006

412 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marlene D
Kvinde | 35 år | Oprettet: 27. mar 2014


Anden særlig race Perle

Fødselsår:
2006
Højde:
Omkring 155 cm
Temperament
Perle er en rigtig hoppe der skal vide hvem der bestemmer, men når hun så gør det så er hun den sødeste og mest roligt hest man kan forstille sig.
Man kan gøre alt ved hende, dog ikke inde i hendes boks der kan hun godt være lidt at en mokke.
Gangarter
Middel
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe med stort H!
Bemærkninger
Jeg købte Perle for ca. 2 måneder siden, og da jeg købte hende var hun kun sadle og trense vant. Hun er nu gjort rytter vant og vi er begyndt at ride tur, som hun tager med ro i sindet, når man er af sted på hende skulle man ikke tror at hun havde lavet andet hele sit liv.
Hun er utrolig nem at håndter både fra jorden og på ryggen. Hun er ikke så stabil i sine bevægelser endnu og hendes balance er stadig rigtig dårlig, men det er vi i fyld gang med at arbejde med.

Hun vil utroligt gerne lærer og er meget kontaktsøgene, kommer gerne hen til en når man går ud på folden og vil rigtig gerne nusses både på fold og staldgangen, men ikke så gerne i boksen da hun stadig godt kan være lidt stresset når hun kommer ind, da hun ikke rigtig havde prøvet at stå i boks da jeg købte hende.

Der er ikke så meget mere at fortælle om hende lige nu, men der vil komme mere når vi er kommet længere i vores arbejde.
Kommentér på:
Anden særlig race Perle
Annonce