{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Calabas 2006

1.378 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristina Korshøj
Kvinde | 27 år | Oprettet: 8. aug 2010


Dansk Varmblod Calabas

Fødselsår:
2006
Højde:
1.67 uden sko.
Temperament
Calabas er super søde, han har et perfekt temperament! Han hverken bider eller sparker, og han er nem at håndtere.
Gangarter
Skridt: over middel
Trav: middel
Gallop: middel
Stævner
Jeg har lige fået ham, så ingen stævner.
Stamtavle
Far: Midt-West Ibi Light
Mor: Columbine

Morfar: Cannon Row XX
Mormor: Gabriell
Farfar: Ibikus
Farmor: Midt-West Moonlight

Køn
Skøn vallak
Bemærkninger
Calabas er en dejlig hest, med nogle fantastiske gangarter, jeg glæder mig meget til at kommer ordenligt i gang med ham og lære ham bedre at kende, han er altid glad når man kommer og han vil meget gerne ha en godbid hvis man har en. Han står pænt på staldgangen og tigger ikke, han siger ikke noget til at blive vasket eller noget. Jeg har ikke klippet ham endnu, men jeg regner med at han skal klippes. Han er nem at håndtere og gør hvad man siger, han elsker at arbejde og han er meget arbejds villig.

Dressur: Han er meget arbejds villig, han er super god i dressuren, han går selv til biddet og han har en dejlig gang som bare flyver af sted! Super dejlig hest, dejlig at sidde på og utrolig lære nem. Jeg glæder mig til at ride endnu mere dressur på ham så vi begge lære af hinanden.

Opdatering 29-12-2014:
Idag har jeg redet på Calabas for første gang, han var super dejlig. Han er mega nem og er meget arbejds villig, og vil gerne gøre hvad man beder ham om. Det var dejlig endelig at få lov til at sidde på ham så jeg kunne mærke hans gang og hvordan han er.

Calabas er en SUPER hest!!! han har virkelig potentiale inde for både spring og dressur, han er virkelig en stjerne hest

Nu har jeg haft Calabas i over et halvt år nu, han bliver kun bedre og der er meget at lære fra os begge endnu. Calabas er en meget lærenem og pligtopfyldende hest som kun vil gøre sin rytter glad og tilfreds, jeg er 100% tilfreds med hans daglige præsentation til træningen. Calabas er en hest der yder 100% sit bedste og vil utrolig gerne arbejde.

Der kommer mere tekst og flere billeder senere når jeg rider ham.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Calabas
Annonce