{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Ducati 2002

416 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nicoline
Kvinde | 29 år | Oprettet: 23. mar 2008


Pinto Ducati

Fødselsår:
2002
Højde:
153 cm
Temperament
Lidt af en dame. Hun er vældig sød så længe man ikke forlanger noget af hende, men når man gør, kommer førehoppen op i hende. Hun er enmandshest, og har lidt valgt mig. Når andre håndterer hende er hun sød ved dem, men kigger meget efter sin "mor", og det er ret sødt. Hun er meget hård ved de andre hopper på folden og kommer tit ind fra fold med skrammer. Som ridehest er hun god på tur, og bliver ikke bange for noget. Til gengæld vil hun gerne tage styringen og har været slem til at ville rende af. Det har hjulpet at jeg har sat mig i respekt. Hun elsker at springe og er dygtig. Dressur accepterer hun, og er lidt af en hyggetrold. Hesten er også en labrador i forklædning, hun er meget madglad, og en smule dominerende. En hurtig galop langs stierne eller ved vandet er lige Ducati, og hun er en hest som nyder at blive brugt. Hendes hoved er rigtig godt skruet på, og hun bliver sjældent bange.
Gangarter
Middel, men især et godt svæv i traven
Stævner
Nej
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Ducati er min super skønne hest, jeg har i ridning. Hun er min i så godt som alle henseender. Vi har efterhånden fejret årsdag. Ducati har givet mig rigtig meget selvtillid. Hun har altid været tilpas streng til at jeg er blevet udfordret, men aldrig er blevet skræmt.

Hun er den slags hest jeg aldrig ville have købt selv, men nu hvor hun er min, vil jeg ikke af med hende. Hun ejes af en handicappet mand som rider måske en gang hver 2. måned. Hun vrinsker når hun ser mig, og hun er så sød. Jeg er virkelig faldet for hende. Havde jeg haft interessen, ville hun have været en kanon stævnehest. Hun er ikke så høj, men går fantastisk flot.
Kommentér på:
Pinto Ducati
Annonce