{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Stengaards Adea (Tidligere hest) [Tidl. hest] 2006

976 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line M
Kvinde | 28 år | Oprettet: 1. sep 2008


Islænder Stengaards Adea (Tidligere hest)

Fødselsår:
2006
Højde:
140cm
Temperament
Adea er den roligste hest jeg kender, hvis der er børn der løber rundt løfter hun ikke et ben.
hun er en meget klog hest, hun elsker at gå tur løs uden tov med mig i skoven. Når vi rider tur er hun også ret frisk, der er ikke den ting hun ikke får set når vi er afsted, og hun nyder hvert øjeblik. selvsikker er hun også,
hun ved hvad hun er værd, er meget neutral på folden gider ikke bestemme men vil heller ikke jages rundt med.
Gangarter
Tölt- helt i gemmen fantastisk! så sikker og taktfuld. blandet fart men det kommer vi øver stadig.

Pass- Hun elsker at ride Pass, på marken laver hun ikke andet. der er meget stor tempo forskel og hendes balance er meget sikker.

Skridt- hun går fremad og ikke bare lundene nix, der skal ses noget, hun er den eneste hest jeg kender at selv efter en lang gallop og der er brug for pause går hun stadig virkelig hurtig frem i skridt (det er skønt)

Trav- er ikke hendes stærke side. vi øver det stadig meget og det vil vi blive ved med, er slem til at skifte over i pass, men alle har ting de ikke er så gode til og det er okay. jeg nyder at øve det med hende og vi gør det i hendes tempo.

Gallop- Den dejligste bløde runde Gallop når det er langsom. Højt løftede ben når der er mere tempo på, er rigtig god til at arbejde med bagparten og runde sig pænt. Når det skal gå stærkt søger hun lidt ned med hovedet, det genere ikke mig og hun tager ikke tøjlen, og så skal jeg love for min lille hest kan flytte fødderne. Hun elsker mest af alt en gallop i skoven end de heste der vil ud på en stupmark.
Stævner
ingen endnu
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Super skøn hoppe! meget kvik på tur. har eget hende siden hun var 4 og har selv redet hende til. er blevet kørt til i 2013.
Da jeg har været i en ulykke i 2013 rider jeg hende ikke så meget mere men det bliver bedre og bedre. Har stadig mere focus på træning fra jorden. hun elsker at ride tur og er nem at have med lige meger hvor man skal hen. går nemt i Trailer.
går i løsdrift sammen med 5 andre heste. laver meget træning fra Jorden. på sidste billede er hendes far.
Adea er den perfekte børne hest min kusine på 7 kan selv ride rundt med hende på Banen. har været med på Efterskole i -12.
2015- Adea er påbegyndt mere grundig træning af hendes 5 (fantastike) gangarter. hun er blevet bedre til at runde sig, og bære mere med bagparten. har desværre ikke haft mulighed for at tage nogle billeder af det. ( men det kommer) solgte min anden hest i Januar, så al min tid går til Adea.
hun har rygget sig så meget også når det gælder at køre med vogn. har købt en med 4 hjul. Adea er så sej når det kommer til at ride i trafikken, har ikke fundet noget hun er ban bange for endnu. lige meget om det er en traktor med gyllevogn eller en kæmpe lastbil vipper hun ikke et øre.
Kommentér på:
Islænder Stengaards Adea (Tidligere hest)
Annonce