{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Matchu aka, Maximus B.B. 2004

2.145 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sussie
Kvinde | 23 år | Oprettet: 20. apr 2014


Traver Matchu aka, Maximus B.B.

Fødselsår:
2004
Højde:
Han har den perfekte heste højde; 157 cm
Temperament
I stalden er han blid som et lam. Han snork sover ved striglingen og falder næsten omkuld - en STOR kæle-fis!
Under ridning er han MEGET anderledes... Han stejler, stikker af og er altid med på den værste! Så perfekt!
Selvom han har et iltert temperament, så er han total kold som jordbær-is (dog ikke i hestetrailere - dér er han lidt af en kylling (; ).
Gangarter
Skridt: Stor og rummelig med (en meget stor) naturlig fremdrift.

Trav: NØJ! nogle forben han kan fyre af! Store og lange skridt med et super godt flow. Når han har hovedet oppe og japper, kan gangarten godt bevæge sig hen mod noget tölt lignende, dette er dog knap så spændende at se på ;)
Når han løfter sig korrekt, får man virkelig hans gang at føle. Man kan virkelig mærke hans muskler, der arbejder og sikke store rygsving!

Galop: Galoppen er den bedste, den er stor og rummelig. Man kan tydeligt mærke, at motoren er 'spændt' bag på. Den kan til tider blive lidt lang og flad, men det sker primært når han er ivrig.
Stævner
Så har vi været til vores første stævne sammen, sikke en dygtig hest jeg har mig!

22-05-2016
HØS (Høsterkøb Rideklub)
50 og 60 fejlfri alle runder.

Glæder mig til flere stævner
sammen med den bedste hest i verden! <3
Stamtavle
Han har en laaang stamtavle, som snart bliver skrevet! ;-)

Han er en blanding af franske, amerikanske og danske heste, hvor han så alligevel har et svensk pas, der mener at han er en traver
Køn
Lækker vallak ;)
Bemærkninger
Se flere billeder af ham på instagram :-)
Min bruger er @matchu_and_me

07-12 2014:
Jeg så Matchu inde på DBA! Jeg faldt pladask for ham. Han så så sød ud med den lange røde man - en rigtig Charmetrold! Mens jeg var ude ved min pony Manne, havde mine forældre arrangeret med Lars (ham der ejede Matchu) at vi kunne komme til Falster og hilse på Matchu. Jeg var ellevild, da jeg fik det afvide også selvom min gamle pony stod ved siden af. Elsker stadig Manne og vil atlid gøre det!
Da vi ankom, stod den flotteste røde hest og kiggede ud af sin bokslåge. Til trods for mørket, kunne man bare se hans skønhed! Han var den sødeste og blev ved med at puffe til min arm. Jeg havde allerede valgt!


12-12 2014:
Så kom Matchu endelig! Han var kun på prøve, så jeg kunne se om kemien også var der. Han travede rundt på folden og gjorde sig virkelig til. Jeg kunne ikke lade være med at smile og more mig over, hvilken skønhed der travede rundt på folden.
Selvom dette var en helt ny situation for ham, var han super cool og til at håndterer. Sikke en charmetrold!

14-12 2014:
Min første ridetur på Matchu. Hold da op, han har en virkelig stor fremdrift! Selvom det var mørkt koldt og store lastbiler kørte rundt om banen (mødingen skulle tømmes), var det intet problem - SÅ COOL! Det eneste "problem" var hans store gang, hvilket jeg kun ser som en luksus i dag!

01-01 2015:
Min ridelærer underviste mig og Matchu i spring. Han var super god! Hans teknik var MEGET bedre og han jappede ikke så meget. Min underviser kiggede på Matchu og klappede ham. Han sagde at denne hest (Matchu) ville kunne springe ALT. Jeg blev så glad! Og hér vidste jeg, at Matchu skulle blive min.

14-01 2015:
Pengene blev sendt af sted til Lars og Matchu var blevet min! Jeg var så lykkelig! Det blev bare en hyggedag, hvor Matchu fik lige så mange kys og gulerødder som han ville.

25-01 2015:
Idag ville vi ud og tage billeder af Matchu. Vi klædte om til 'hygge-outfit' (rebgrime og udensadel) og red i vintersneen ned på en mark. Han var lidt frisk, men det er han jo altid! Lige pludselig satte ham frem i trav - det var sjovt nok. Han accelererede langsom og ligepludselig fandt jeg mig selv oven på en hest, der stormede rundt på marken! Jeg faldt ikke af, men skrald grinte - det var SÅ sjovt! Det bedste af det hele var, at endomondo målte maxhastigheden til at være 58 km/t - WAAAAOW! Så talentfuld en hest!

10-02 2015:
For FØRSTE gang fik jeg redet, hvor han rent faktisk slappede af. Han lagde sig trykt på bidet og fik den største gang! Han dansede rundt lignede virkelig en dressurhest! En på opstaldningen grinte og sagde "Når han har vidst ikke 4 ben, men 4 fjedre!"

16-03 2015:
Jeg har besluttet mig for at Matchu og jeg skal udforske stævnepladserne, så jeg synes at Matchu skal ligne en stævnehest og derfor røg manen i dag. Nu er den kort og pjusket - UH! jeg fortrød det lige bag efter, men efter en halvtimes tid, vendte jeg mig til det mere pjuskede look... - Han er jo stadig den samme hest og hvis jeg ikke kan holde det ud, må den bare vokse ud igen! ;-)

14-05 2015:
JUHUU! Så fik jeg min ELSKEDE Butterfly springsadel hjem. NØJ, jeg glæder mig til at ride i den!

15-05 2015:
Bedste sadel NOGENSINDE og den passer Matchu perfekt! Den lille mand arbejder så godt med den og den giver ham så meget frihed til at løbe rundt og lave krumspring! ELSKER den lille fyr! <3

29-05 2015:
I dag red vi i skoven og det var FØRSTE gang jeg faldt af Matchu! Vi galoperede ned at en lang lige sti og selvfølgelig skal jeg få noget i øjet samtidig med, at Matchu blev 'bange' for nogle mørkegrønne blade. Han viger altid når han ser dem, men havde ikke set den selv, så ja, jeg blev svinget 180 grader rundt om hans forpart og landede i en å - HELDIGVIS uden vand!. Matchu, blev bare stående og kiggede på mig, selvom han lignede en der mest havde lyst til at løbe! Så kan man kun rejse sig op og klappe ham! Han er bare SÅ super sød! <3

30-05 2015
I dag flyttede vi til gl Holte. Det er SÅ lækkert et sted. Ridehus, ridebane og bare generelt nogle lækre faciliteter. Matchu løb rundt på folden, sammen med min søsters heste og virkede super genert. Han så SÅ sød ud. Det bliver desværre en lidt hård nat, i nat (det vil regne) og jeg håber sådan, at han kan få lov til at komme ind i læskuret (de står i løsdrift).

02-06 2015:
Så har jeg været på banen for første gang i et halvt år. Det trængte vi godt nok til! Hans gallop har dog udviklet sig en del med de mange ture i skoven, vi var så heldige, at få hevet et lille spring frem, som jeg sprang et par gange og det har Matchu savnet. MEN han er jo lige kommet på den nye gård, så ville ikke presse ham for hårdt! :)

22-10 2015
Så fik vi springundervisning og hold da op, han var god, ingen dårlige spring eller afstande. Han plejer altid at løbe hend til springet, men her blev han ved mig og sprang godt igennem. FANTASTISK hest!!! :-)
Kommentér på:
Traver Matchu aka, Maximus B.B.
Annonce