{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Dukka fra Torby å [Min part] 1994

2.363 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna P {og ismulen}
Kvinde | 21 år | Oprettet: 13. feb 2015


Islænder Dukka fra Torby å

Fødselsår:
1994
Højde:
Omkring 141. Hun går uden sko
Temperament
Hun er dejlig rolig, men ikke sådan en doven en. Hun er en helt perfekt begynder hest fordi hun er enormt rolig og nem at styre, men efterhånden som man lære hende at kender kan hun godt blive en lille diva der selv vil bestemme, men ellers er hun en super sød,rolig og nem pony med en stor personlighed.
Gangarter
Hun har en helt perfekt skridt, tølt og galop, men hun er mærkeligt nok meget svær at få til at trave
Stævner
Hun var med på dyreskue d. 28/6 2015, hvor hun fik en super fin bedømmelse af i fremvisningen, trods hendes alder.
Vi kom hjem med en delt første plads i fremvisning og første præmien i ringridning.
Vi glæder os til næste år ;)


Odsherred Dyrskue 2016
26/6/2016

Igen i år var vi på dyreskue. Det gik super med fine point fra dommerene. Især hendes bygning var de glade for i den alder hun har ;)
1 præmie igen, dog vandt i ikke ring ridningen, da hun var meget sur og træt til sidst :)
Stamtavle
kender den desværre ikke
Køn
En dejlig hoppe
Bemærkninger
Hun er desværre ikke min egen, men min part.

Dukka kan rides af næsten alle og man kan altid stole på hende, men hvis hun ikke har respekt for folk gør hun lige hvad der passer hende og kan godt blive jordens største diva, så det betyder alså at man ikke skal være en alt for forsigtig rytter der ikke tør at sætte hende på plads og vise hvem der bestemmer, men når det er sagt gør hun det ikke med mindre børn.
Når hun lære hvem der bestemmer har hun fuld respekt for en og er jordens dejligste pony, men stædigheden slipper man dog aldrig helt for ;)


Vi træner Naturlig Horsemanship, En masse jordarbejde, Akedemisk dressur og selfølgelig en masse ture i den skønne natur. Alt i vores ridning forgår bidløst :)


Hun er nok noget af det bedste der er sket for mig, fordi mine forældre altid havde sagt at de syntes det var for dyrt med part, men lige pludselig en dag stå jeg bare der og havde fået min drøm opfyldt.

Hun er en unik pony med MEGET STOR
personlighed og trods hendes alder er hun faktisk blevet mere frisk de sidste par år. En gang var hun meget svær at få i galop, fordi hun er gammel rideskole pony og aldrig rigtigt er blevet trænet i galoppen. Vi har trænet en masse på at finde balance i galoppen og det er der så småt ved at komme go' galop i skoven er hun for det meste klar på ;)

Læs beskrivelsen om mig, der står en masse om hvordan mit liv sammen med Dukka har udviklet sig igennem årene.
ELSKER DIG SKATH


10 / 7. Så blev rideskolen lukket og ponyen er nu endelig fri for rideskole elever og hvad ved jeg. Jeg er nu den eneste der rider hende og har hende nu som min egen. Har ingen faste dage, må komme så meget og så lidt jeg vil, så ja, fuldstændig min egen, bare uden alle de sure omkostninger... fik endelig drømmen om at få hende fri fra rideskolen, opfyldt.. kunne det blive bedre? bare mig og hende.

04/09/17 blev himlen en unik stjerne rigere. Sov godt min skat og tak for alt.
Elsker dig!
Kommentér på:
Islænder Dukka fra Torby å
Annonce