{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sunset [Min part] 1997

638 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke Petersen
Kvinde | 20 år | Oprettet: 23. mar 2015


Anden særlig race Sunset

Fødselsår:
1997
Højde:
149 cm:-)
Temperament
alle kan ride hende i skridt og trav, men kan være svære i galop.
Gangarter
skridt: lidt sløv, men skal bare rides frem.
Trav: middel
Galop: god:-)
Stævner
Har redet 1 stævne på hende da jeg ikke har haft part på hende så længe. Har redet fastalavnsstævne på hende. Der red jeg en LD1 og der vandt jeg en 1 førsteplads! Til samme stævne red jeg noget lignende med ponygames
Stamtavle
ingen
Køn
fantastisk hoppe!
Bemærkninger


Hun ser altid nuttede ud med sin lille hænge mule. Super sød pony der elsker en ordenlig strigletur. Sunset elsker at springe hun synes simpelhen at det er spas og sjov. Jeg elsker at springe på Sunset, fordi der er fart over feltet, Sunset elsker det og hun stopper ALDRIG!

Sunset er en af de ponyer der har lært mig mest. Hun har givet mig meget mere mod end hvad jeg havde da jeg startede med at have part på hende, men så har jeg også selvfølgelig haft nogle af de bedste ridelærer!

Sunset kan altid gøre en dårlig dag til en god bare ved at tænke på hende f.eks hvis man har haft en dårlig dag i skolen kan hun altid gøre en lille ridetur god igen!

22/4-15
Nu er det jo blevet forår og det er bare super fedt! For det er dejligt vejr og man kan begynde at ride mere udenfor, men sunset er blevet ret happy og når man skal galoppere har hun ide at hun tager hovedet imens hun begynder at løbe med en. Ikke ret fedt? Så nu håber jeg bare at det går lidt ovre og ikke smider mig af som hun prøver på.

Hej igen nu er det lang tid siden jeg har skrevet herinde, men min rideskole er lukket og det betyder at Sunset er blevet privatpony og så er jeg heldig at jeg stadig har part på hende! Det går bare fantastisk med at ride her fortiden og det er bare dejligt!
Kommentér på:
Anden særlig race Sunset
Annonce