{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker First 2010

826 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra L
Kvinde | 22 år | Oprettet: 16. apr 2015


Tinker First

Fødselsår:
2010
Højde:
Ved jeg ikke helt præcis, Men en lille hest :)
Temperament
Så rolig på staldgangen, Man tror nærmest hun sover. Men hvis hun hører lyden af guf, stopper hun aldrig :) Med sadel er hun iskold, det samme med hovedtøjet :)
Gangarter
Meget doven skridt, Man skal være lidt efter hende <3 I traven har hun et godt tempo, Hun er virkelig god til øgning :) I galopen skal man være parat på hendes frækheder eller rigtig fin :)
Stævner
Har dsv. Ikke haft mulighed for det endu, Men jeg vil helt klart give det et forsøg ;)
Stamtavle
Kender ikke hendes stamtavle, Kommer fra Irland :)
Køn
(S)køn? Tør du overhovedet at spørger? :0 Ej, En sød sød hoppe <3
Bemærkninger
First var den hest som gjorde mig tryg ved at ride igen efter et stort fald ;) Jeg begyndte at holde mere og mere af hende. Og det gik kun bedre og bedre med ridningen. Jeg begyndte at drømme om at få part på hende men måtte vente da det krævede en mere rutinerede rytter :( det gik fremad men lige pludselig begyndte hun at drille virkelig meget, Hun skød skulderen, Stak af og meget mere til. Det gjorde mig utrolig ked af det da jeg følte mig lidt til grin oppe på hende. Jeg stoppede dog ikke, Jeg tog imod alle udfordringerne som hun havde at byde på som også medførte til fald, tvivl og mere til. Inden jeg så mig om var jeg blevet et meget mere rutinerede rytter og var klar til at få part, Det var en stor beslutning men det var det jeg havde kæmpet for. Og jeg gav ikke op så let. Jeg lærte og styrer hende rundt i galopen, Jeg for dog stadig nogen stik af turer men jeg er sammen med min bedste ven. Så må man tage udfordringerne op og nyde at man er så heldig at kalde hende min part efter 9 måneders kamp :)

Undskyld hvis det er for lang :(
Kommentér på:
Tinker First
Annonce