{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest / Pinto Dolly [Tidl. part] 1997

1.276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nemo Hovborg
Kvinde | 19 år | Oprettet: 19. apr 2015


Fjordhest / Pinto Dolly

Fødselsår:
1997
Højde:
145 med sko på forhovene en god højde.
Temperament
Dolly er verdens frækkeste pony. Hun er kærlig og sød og er altid på. Hun er klog og frisk og vil alting. Hun er altid vågen og ikke bange for noget. Hun er meget nysgerrig og vågen men på den gode måde. Dolly vil altid gerne frem og meget utolmodig hun mener det hele skal ske lige nu. Dolly er meget charmerende næsten alle mennesker der har mødt Dolly synes Dolly er carmerene. I stalden er Dolly rolig og sød. Jeg har også lært hende at gå i cordeo.
Gangarter
Alle Dollys gangarter er gode. Hun træder godt ind. Hendes galop er som en drøm den er så beghalig selvom den godt kan gå lidt for hurtigt. Hendes trav er så god den bliver virkelig fremhævet. Hendes skridt er så god alt ved Dolly er godt.
Stævner
Dolly og mig har været med i et stævne vi red til 64,4 i en LC1 vi blev nr 11 ud af 17 alle var nærmest ældre end mig. Det var sjovt.
Stamtavle
Dolly er en blanding af pinto og fjordhest.
Køn
Dolly er en hoppe. Med et stort H
Bemærkninger
Dolly er en pony med stor personlighed og charme. Hun er kvik og en rigtig dame med meninger. Dolly gør lige hvad der passer hende. Dolly kender min stemme og hun vågner op når hun høre min stemme. Hun er den bedste i verden. Hun er halv pinto og halv fjordhest. Jeg har haft hende i snart 1 år. Dolly er snedig og kæk. Dolly er lederen ude på folden. Hun elsker at få selvskab og er et være nussehoved. Dolly er meget grådig hun elsker mad og alt der kan spises. Hun er snart 18 år men hun opføre sig som en 5 årig. Hun siger aldrig nej tak til en god udfordring. Når man tager en pose og ryster den så nikker hun. Da jeg fik Dolly var hun helt vild men idag er hun den mest tillidsfuld pony jeg kan ride hende i traktov og grime ( jeg elsker hende)
Kommentér på:
Fjordhest / Pinto Dolly
Annonce