{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Majdrola/Majsen [Tidl. part] 2003

598 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Majsen og Marta
Kvinde | 22 år | Oprettet: 14. jan 2015


Dansk Varmblod Majdrola/Majsen

Fødselsår:
2003
Højde:
Jeg ved det ikke præcist, men vil skyde på omkring 1.65
Temperament
Hun har det dejlgste temperament, dog lidt hidsig når vi skal galopere, eller når det er vinter, men det er ikke noget man ikke kan styre. <3
Gangarter
Skridt: Lange bløde skridt som er dejlige at sidde i.
Trav: Nogle gange er den meget sløv, og andre gange er hun meget fremad gående, det kommer ligesom an på hendes humør.
Galop: Lange skridt hun træder godt ind under sig og er nem at sidde i men en anelse hurtigt.
Skov: Hun er meget opmærksom, og kan godt være lidt af en tøs, men ellers er hun bare den bedste skovturs hest.
Stævner
Dressur stævne (ld2) d. 19/4 2015 disket pga. en alt for tændt hest
Dressur stævne (ld2) d. 7/6 2015 122% (uplaceret 3.plads)
Dressur stævne (lc1) d. 4/10 2015 disket fordi at hesten forlod banen
Stamtavle
ukendt det eneste man ved er at hun er Dansk Varmblod
Køn
En meget bestemt hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Majsen efter jeg havde prøvet hende to gange og det var bare kærlighed ved første blik. <3
Da jeg fik Majsen var hun meget strid hvilket forklare stang biddet nu hvor jeg har lært hende at kende er jeg begyndt at bruge normalt bid igen.
Majsen er dsv ikke helt stævne vandt, hvilket jo er meget ærgerligt, men det er noget vi arbejder på, og det går efterhånden meget godt.
Hun er et rigtigt nusse hovede, hun er sådan en hest man skal sørge for at give nok opmærksomhed, ellers bliver hun lidt muggen, det er heldigvis ikke noget der har været særligt mange problemer med.<3
-
Nu har jeg snart haft Majsen i et år. Det har været det dejligste år nogensinde. Og selvfølgelig ikke det sidste (regner med mange flere). Majsen er bare begyndt at blive så god hun går stabilt til biddet i galop, og er løsnet meget mere op i trav og skridt. Plus hun er blevet meget smidigere. Vi har jo haft vores kampe men det plejer tit at gå over. Majsen jeg elsker dig mere for hvert minut, nej hver sekund der går, du er det jeg tænker mest på igennem dagen. Kort sagt: Jeg elsker dig.
OPDATERING:
Okay idag d. 4/10 (2015) har Majsen og jeg lige redet dressur stævne (nr. 3). Tja det gik ikke særligt godt :( Vi blev disket igen. Og folk bliver bare ved med at sige: ''Ej Majsen? Hun er fandme ikke nogen stævne hest'' Og jeg kan også godt mærke hvor stesset hun bliver når der er så mange mennesker.. Men det gør ikke at jeg giver op! Næ nej! Jeg bliver ved. Den hest skal blive stævne vendt! Så den næste part ikke kommer og får ansvaret for at lære hende det, som jeg nu åbentbart har skullet. Desuden hvad ville der være ved at have part på en hest uden udfordinger? Nemlig ingen ting! Majsen du og jeg? Vi bliver ved til den bitre ende!

D. 30/9 2015
Jeg er begyndt at blive lidt bange igen. Og når vi rider undervisning går det tit ikke særligt godt. :( Men så ligeså snart vi rider frit (som vi gør 2 ud af 3 dage om ugen) går det rigtigt godt. Altså jeg er begyndt at kunne få hende til biddet i alle gangarterne. Men hun snyder mig lidt i galoppen. Jeg har ikke redet så meget i skoven da vejret har været meget dårligt og koldt. Men ligesåsnart det bliver godt vil jeg gøre alt for at finde alle mine gode veninder for så at ride en dejlig lang ( også velfortjent) skovtur.

D. 22/11 2015
Idag var der så mega meget sne! Men det holdte mig selvfølgelig ikke fra at tage ud til Majsen. Hun er begyndt at stampe efter duerne når vi rider. xD. Det er mega sjovt! Hun er også blevet meget mindre bange, så det er jo bare mega fedt.
Desuden har jeg overvundet min frygt igen. Men det er så også begyndt at gå en smule ned at bakke altså kan ikke få hende til at gå pænt længere (kun i galop). Vi misforstår også bare så meget hinanden. :( Altså jeg kan ikke få hende rigtigt ud i hjørnerne, og så når jeg prøver at stille hende så går hun bare ud fra hovslaget. Men det må vi bare kæmpe noget ekstra med. Det hele kommer til at gå op i en større enhed på et eller andet tidspunkt.

Idag d. 29/11 2015 (1. Søndag i advent)
Majsen var faktisk for engangsskyld lidt vild idag. Det var rigtigt dejligt. Jeg arbejdede ikke så meget med hende, jeg red mest bare hygge. Hun er begyndt at have meget mere respekt for mig. Det er jo altid dejligt. Men jeg er bange for at jeg måske rider hende for hårdt? Så fra nu af vil jeg prøve at være lidt blidere (ikke at jeg rider totalt rollkur eller river/saver hende i munden.)


d. 3/2 2016
Jeg har valgt at sige min part op på Majsen og stoppe til ridning, da jeg hverken har tid eller lyst. Det har intet at gøre med Majsen. Jeg elsker Majsen over alt på jorden, men jeg syntes at hun fortjener en der gider hende. Jeg har prøvet at finde en ny part til hende, men det er ikke gået særligt godt, så lige pt. står hun uden part. Jeg vil stadig gerne ud og hilse på hende, og måske enda ride en lille tur på hende, men det kommer ikke til at blive tre gange om ugen.
Det var så lige det nu vil der stoppe med at komme opdateringer herinde på hestegalleri. Vi ses allesammen.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Majdrola/Majsen
Annonce