{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Schleswiger William 2004

2.511 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia Martini
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. jun 2009


Schleswiger William

Fødselsår:
2004
Højde:
170
Temperament
Intet mindre end fantastisk. En rigtig koldblodshest, som tager alt i stiv hov og med ophøjet ro.
Gangarter
Williams gangarter er store, rummelige og behagelige. Alt fra en stille og rolig skridt til en dejlig sofagalop, men man skal ikke undervurdere ham trods hans størrelse - beder man ham om at give den lidt mere gas, så gør han det også!
Stævner
Jeg har ikke startet stævner på William, og det er heller ikke planen at vi skal starte stævner sammen. Han har dog startet dressurklasser i LA4 på c-niveau, så han har de rigtige knapper installeret.
Stamtavle
M: Katrine JYN 98003
MF: Harald DE322230002490

F: Saturn DE422220022900
FF: Enzian 230001787 VS DEU
Køn
Vallak
Bemærkninger
William er en fantastisk Schleswiger på 15 år, som har det dejligste sind. Han er en kæmpe dreng i både højde og drøjde. Han er 170 i stang, og så er han bred som en rigtig koldblodshest. Han er en utrolig hest med en masse kvalifikationer. Han er bombesikker i trafikken, han er tilkørt og så er han redet i dressuren til og med LA4 på C-niveau.
Jeg har haft William siden slut marts 2015, og allerede på denne tid har han formået at gøre mig helt paf, så paf så han er det sidste jeg tænker på før jeg går i seng og det første jeg tænker på når jeg står op.
Før William havde jeg en fantastisk frieserhoppe som vi selv har avlet, hun havde en skøn personlighed og var en fantastisk hest - problemet var bare at hun var lidt for varm i forhold til hvad jeg havde erfaring i, og det resulterede i, at vi ingen vegne kom. Jeg besluttede mig derfor for at sælge hende og planen var egentlig at jeg skulle holde helt pause fra hest, da lysten egentlig ikke var der. Jeg gad ikke engang kigge på nettet for "sjov" efter en anden hest, det var besluttet - jeg skulle have en pause fra hest... men... Når man er født hestepige, så er man altid hestepige, og jeg sad en helt almindelig eftermiddag og søgte på "koldblodsracer" på google for at finde ud af hvilke racer der måske kunne være noget for mig når det kom til temperamentet hos en hest. Der dukkede William op på Google. Navnet William havde allerede gjort mig helt solgt før jeg overhovedet havde klikket ind på annoncen, og da jeg åbner annoncen slog det klik! Jeg så den skønneste røde, store vallak. Han var en blanding af alt det jeg gerne ville have. En bred stor koldblodshest, rød, hvidt ben, en stjerne i panden og et fantastisk sind.. Vi ringede til hans søde søde familie med det samme for at høre lidt om ham, og de sagde i telefonen, at William ikke var til salg alligevel, da de havde besluttet sig for at beholde ham. Det var selvfølgelig i første omgang en trist nyhed, men jo mere jeg kiggede på ham - jo mere kunne jeg virkelig godt forstå dem! Inden telefonopkaldet var slut nåede den søde familie at spørge, hvad vi kunne tilbyde ham - og inden vi havde set os om, så sagde de i telefonen, at de lige ville tænke over det og snakke sammen om det derhjemme. Da der var gået 2 dage havde vi ikke hørt noget, og jeg havde egentlig opgivet tanken lidt - og var afklaret med mig selv om, at nu var det helt sikkert en pause fra hest. Men på 3 dagen fik vi at vide, at vi var mere end velkommen til at komme og se William, og hvis der var kemi ville de gerne sælge ham til mig :-) jeg hoppede rundt som en vanvittig, og var klar til med det samme at tage færgen til Lolland - bare for at møde William og hans familie..
Vi tog turen til Lolland få dage efter og der stod han! Det allerførste han gjorde var at presse sit hoved ind til mig, og nød bare at blive nusset. Jeg var fuldstændig solgt.. Jeg fik lov til af hans søde familie, at prøve at ride ham, både på banen men også på en lille tur, og jeg slappede så meget af på ham, at det halve kunne have været nok. Der var ingen tvivl, jeg var dybt forelsket i den hest! Den søde familie kunne også mærke det, og de gav mig lov til at købe William.. Aldrig har jeg i hele mit liv været så glad, og det var hele turen værd..

Nu har jeg haft William i 4 år og han går stadig gennem ild og vand for mig. Jeg tilbringer al den fritid jeg har i selskab med William, og der kan hurtigt gå mange timer ved hesten før nogen ser skyggen af mig igen..

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke Williams tidligere familie, Signe og Christine nok for, at jeg måtte få lov til at købe William. Jeg er så stolt over at kunne kalde William min hest, og han skal aldrig nogensinde væk fra mig igen <3 jeg har fundet en utrolig livsglæde i William, og jeg lyser langt væk af stolthed når nogle nævner hans navn..

Min bumle <3 <3
Kommentér på:
Schleswiger William
Annonce