{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Otto 2005

993 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna A
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. apr 2014


Hannoveraner Otto

Fødselsår:
2005
Højde:
Lige blevet målt til 172,7 så det er en dejlig højde! <3
Temperament
Hans temperament er simpelthen så specielt! Det kan ikke rigtig beskribes med ord... Men han er MEGET rolig, dog skal han lige se nye ting an, men dette tager kun 5 sek. og så er han klar på det hele... Hvis ting kommer meget pludseligt kan han godt blive forskrækket men det handler om et lille spjæt og så er det videre... Han bliver lettere og mere kærlig jo længere tid der går, han bliver ikke særlig let stresset og er bare ret cool!
Gangarter
Skridt - Middel, over middel
Trav - Når der bliver arbejdet lidt mere med den under rytter bliver den så fin! men middel...
Galop - Midde, over middel
Hans galop er simpelthen sååå dejlig, man skal ikke anstrenge sig for at blive nede i sadlen, det sker helt automatisk næsten :P
Stævner
Med tidligere ejer har han været til LD1 og LD2 i spring hvis ikke jeg tager helt fejl, og så har han været med til horsemanship kursus, og så noget Rømø rundt :))
Stamtavle
Far: Sirius Song
Mor: Seravin
Farfar: Sirius
Farmor: Sunstar
Morfar: Sendbote
Mormor: Lola
Køn
Dejlig Vallak!
Bemærkninger
D. 9 Juni 2015
Otto har jeg lige købt og fået hjem for godt 2 uger siden men har været ude ved ham den sidste måned... Otto er lige fyldt 10 år og er forhåbentligt min kommende stjerne! Han er sent tilredet og har det sidste stykke tid bare stået stille det meste af tiden og er derfor i gang med genoptræning! Hvilket virkelig rykker sig for hver dag der går!!!!
Første gang jeg skulle ud og se ham var jeg sååå spændt, da vi kommer derud står den tyndeste hest bare foran os og vidste man ikke bedere skulle man tro at han var blevet sultet ihjel, det var sådan virkelig slemt :( Men det skulle ikke forhindre mig i at han kunne blive min kommende stjerne! Vi fik redet lidt og nusset en hel del og jeg kørte derfra med mange blandede følelser... Jeg havde et eller andet sted sagt til mig selv at jeg skulle købe en hest som havde 100 % styr på grund ridningen og stod til at gå igang med... Det kunne man jo ikke lige frem sige at dejlige Otto kunne leve op til. Jeg havde aftalt med ejeren at jeg ville tænke over det til dagen efter... Jeg fik ikke meget søvn den nat da jeg bare lå og tænkte, men jeg var jo skudt i den hyp, selvom jeg vidste at der skulle meget arbejde og mange penge i ham... MEN det stoppede mig selvfølgelig ikke! Så nu stå dejlige Otto også kaldt Otot hjemme på folden! Han har simpelthen vækket en eller anden livsglæde i mig!

Jeg har i tankerne at otto skal bruges til lidt af det hele! Vi er i gang med dressur og påbegynder snart lidt spring! Vi er også i fuld gang med en masse jordtræning hvilket han er en haj til, så det skal nok blive godt!

Efter et par dage hjemme på folden opdagede jeg at han slæbte sit bagben efter sig og han blev ved! Derfor kommer der massør ud i imorgen og kigger på det, så det er med at krydse fingre!

På søndag Kommer en som underviser i Horesmanship, Jordtræning, liberty, adfærdsproblemer m.m. så det glæder vi os også suuuper meget til!

Med hensyn til vægten har han allerede taget sååå meget på og han bliver bare sååå flot når han er i ordentlig foderstand og alle musklerne kommer igen! :D

Mere tekst kommer, men skal lige have muligheden for at lære ham at kende! <3

D. 15 juli 2015
Otto har haft ferie de sidste 14 dage grundet ondt i ryggen! Han har ondt i ryggen fordi han er ved at danne muskler! Vi har massør over det og han er nu klar til noget stille ridning igen :D hans foderstand er i tip top stand og nu mangler vi kun alle musklerne :D
Jeg har lavet en masse jordarbejde med ham og han rykker sig hver gang! :D Jeg ville igår prøve bare at smide ALT udstyr og så bare sætte mig op og ride i cordeo! Otto har aldrig rigtig været redet uden bid og altid været nervøs når man har redet uden sadel! Så jeg satte mig op uden nogen forventninger, eftersom det hurtigt kunne gå galt hvis han ikke stoler nok på mig endnu! MEN han var 100 % styrlig og klarede det til UG! Jeg prøver imorgen at tage den i trav! Det er noget jeg altid har drømt om at kunne men aldrig troet det var noget jeg skulle opleve! Derfor er jeg helt høj og overvældet af glæde! :D jeg er simpelthen såååå glad og stolt! :D
Kommentér på:
Hannoveraner Otto
Annonce