{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Ronni - Tidligere part [Tidl. part] 2005

419 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie W
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. jan 2014


Fjordhest Ronni - Tidligere part

Fødselsår:
2005
Højde:
Vil gætte på 140, men har ikke den præcise højde.
Temperament
Han er en rigtig nussetrold. Han kan ikke få nok opmærksomhed. Han har dog nogle unoder, og prøver stadig lidt grænser af.
Gangarter
Hans gangarter er, som en fjordhests er.
Stævner
Han har ikke været til stævner, ved nuværende ejer.
Stamtavle
Kender den ikke endnu
Køn
Vallak, han blev dog først kastreret som 9 årig.
Bemærkninger
Jeg er så heldig at have part på denne skønne dreng. Dog er det meningen at han en dag skal blive min. Jeg har æren af at passe ham i ca. et halvt år. Jeg passer ham primært fra fredag til søndag, men da jeg ikke kan undvære ham, er jeg ude ved ham en del gange i løbet af ugen.

Jeg har desværre ikke rigtig redet så meget på ham endnu, da der ikke har været ordenlige rideforhold. Men da vi lige er flyttet, er planen at jeg skal i gang med undervisning på ham.

Som de fleste andre fjordbakker, er han rigtig madglad. Og er desværre blevet alt for rund, og skal nu på kur, og motioneres meget mere.

Jeg har lige fået købt en lækker ny sadel til ham, og nu venter jeg kun på at få en sadel fitter ud, så jeg kan komme i gang med undervisning. Det bliver rigtig skønt at komme igang, da det selv er meget lang tid siden, at jeg har fået undervisning. Men det skal nok blive spændene.

Idag har jeg prøvet den nye sadel, og den ligger rigtig godt på ham. Da han smidte mig af sidst valgt, han så i dag, under ridning at ligge sig ned, for at rulle sig, med den helt nye sadel. Heldigvis skete der ikke noget med sadlen eller ham, men han slap nu ikke for at ride videre.

Han er en hest med en skøn personlighed, som jeg glæder mig til at få mange flere gode oplevelser med.
Kommentér på:
Fjordhest Ronni - Tidligere part
Annonce