{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Olympia R [Min part] 2007

384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Veronica H
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. jun 2010


Trakehner Olympia R

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca 163
Temperament
Utrolig roligt temperament, dog lidt forsigtig ved nye ting
Gangarter
Skridt - middel
Trav - over middel
Galop - over middel
Stævner
Ingen. Kun kåret som 3 års
Stamtavle

F: perechlest

MF: Blesk

FF: Hockey
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har været SÅ heldig at få lov til at træne med denne smukke dame!
Olympia er fuks rød med en stjerne i panden, en hvid kronrand på højre forben og to hvide koder på begge bagben. hun er et kæmpe nusse hovede, og Hun er også bedre kendt som "den lille tykke" da hun er temmelig godt i stand ?? hun er lidt reserveret Og forsigtig over for nye mennesker og nye ting, men ellers verdens dejligste lille hest når man først kommer ind på hende.

Olympia er en hoppe vi har lånt med hjem fra Tyskland, da John dich's ene trakehner hoppe Bella Donna er i ridning ved en af Johns venner. I Tyskland. Bella donna skulle gå material prøve og derefter sælges i Tyskland.

Olympia kom op til os den 1/5-2015. Hun havde aldrig prøvet noget da hun landede på stutteri egehøj, men det har vi fået ændret på??
På den korte tid Olympia har været ved os, har hun vænnet sig til at stå i spiletorv, få renset alle 4 Hove, og hun står utrolig flot ved smed. Hun har vænnet sig til trensen og til at blive longeret med trensen på.
På bare 2 dage har hun vænnet sig til bomme. Vi har bl.a. Longeret over dem, og den 19/7-2015 løssprang vi for første gang, og hun så ud til at syntes det var Ret sjovt.

I dag den 21/7-2015 har vi prøvet at inseminere hende, så vi håber der muligvis kommer et lille føl til næste år??

23/7-2015 i dag har olympia haft sadelunderlag med en "pony pude" ovenpå, og spændt gjorden så den sad tæt. Den lille dame sagde absolut INTET til det, men stod der imod bare og kiggede. Hun overrasker gang på gang!!

31/7-2015 i dag har Olympia haft sadle og trense på, og hun klare det super flot. Hun overrasker hele tiden og er total ligeglad med at man står og bøvler med gjorden pga det ekstra fedt hun har sig :D hun er en fantastisk og super medgørlig hoppe. Hun passer på en, uanset hvor man er! er lykkelig over at jeg har fået lov til at arbejde med hende!!

8/11-2015 vi har prøvet at bedække Olympia i sommers, men hun kom desværre ikke i fol... Vi har heller ikke fået trænet i lang tid, hvilket skyldes st jeg har fået en søn, og derfor ikke har haft tiden til det. Tror dog ikke hun lider nogen nød :'D glæder mig til at komme tilbage i stalden til den lille dame??

Beklager den dårlige billede kvalitet. Billederne er taget med telefon, og der vil så vidt det er muligt blive taget bedre billeder
Kommentér på:
Trakehner Olympia R
Annonce