{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Villimey fra Driven 2015

558 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie-Louise
Kvinde | 29 år | Oprettet: 24. sep 2012


Islænder Villimey fra Driven

Fødselsår:
2015
Højde:
Vokser. ;)
Temperament
Villimey er altid modig og har en glubende appetit på livet. Hun er meget tillidsfuld og er generelt meget nysgerrig. Dog er det allerede tydeligt at hun knytter sig meget til de mennesker hun har omkring sig.
Gangarter
Hun bliver 5 gænger, hun viser både massere af tölt og pas.
Stævner
-
Stamtavle
F: Draumur fra Høje Sandbjerggård
FF: Aðall frá Nýjabæ
FM: Skjaldbreið frá Feti

M: Drífa fra Katulabo
MF: Gnýr frá Hrepphólum
MM: Snæbjörg fra Katulabo
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Villimey er en drøm der bliver til virkelighed. Hun er mit første føl og hendes mor er min første hest Drífa, som betyder alt for mig. Jag har altid haft en drøm om at få et føl på Drífa, så jeg altid kan have lidt af hende hos mig, selv når hun en dag ikke er her mere.

Villimey blev født d. 7. juli, og hun var ikke mere end et par timer gammel da jeg så hende første gang. Det var en helt vild oplevelse! En mange årig drøm, måneders ventetid og tusindvis af bekymringer kuldminerede og der stod hun, så lille og bare helt perfekt -jeg kunne ikke tro det. Tårerne trillede ned af kinderne på mig, jeg var bare så forelsket i den lille hest fra første øjeblik og ikke mindst mega stolt af min elskede Drífa.
Jo mere jeg lærer hende at kende, jo mere vild bliver jeg med hende. Jeg kan rigtig godt lide hendes sind og hendes gå på mod, og jeg glæder mig enormt meget til at arbejde videre med hende.
Kommentér på:
Islænder Villimey fra Driven
Annonce