{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Sander ( solgt ) 2012

342 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettepigen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. feb 2010


Shetlænder Sander ( solgt )

Fødselsår:
2012
Højde:
100 cm
Temperament
Hingsten adfær, men stadig under kontrol eller's en total kælepot meget børnevenlig kan rides af små børn og bliver kommende kære pony!
Gangarter
Skridt: Middel

Trav: Middel

Galop: skal fremhæves.
Stævner
Ingen, men heller ikke planlagt før vores søn kommer i den alder.
Stamtavle
Far: Waldo V.D Litherweg

Mor er ikke avlsgodkendt, da hun egentlig ikke skulle bruges til avl så derfor er Sander det eneste afkom fra hendes side.
Køn
Hingst
Bemærkninger
Vi købte Sander i sommer's hvor han hverken rigtig kunne løfte Hove eller sammenarbejde med os på nogen punkter min kæreste overtog så Sander og begyndte med tricks og gav sig masser af tid til ham ca 1 månedes tid efter kunne Sander løfte Hove pænt og sammenarbejde med os.
Sander bed og sparkede når han fik korn, men det fik vi også vænnet ham af med ligeså stille og den dag Idag er der intet hvis bare du viser det er dig og siger hej.
Sander var også meget agressiv overfor andre heste som tog rigtig lang tid at få ham til at lade være med så det var træning hver dag for at vise ham de faktisk ikke ville ham noget ondt og nu er han ligeså stille faldet til ro herhjemme med de 2 andre.
Sander skal være vores søn's pony når han bliver gammel nok, men indtil da vil min kæreste bruge ham til horsemanchip, vogn og tricks.
Og vil nok også gerne få avlet lidt med ham.
Kommentér på:
Shetlænder Sander ( solgt )
Annonce