{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Frydenhøjs Rival R.I.P [Himmelhest] 1991

5.816 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Mountain (sec A) Frydenhøjs Rival R.I.P

Fødselsår:
1991
Højde:
131..... 132 cm med sko... Han er lige præcis stadig en II'er pony :)
Temperament
Rolig. Sparker ikke. Meget godmodig. Utrolig nem at omgåes. Han er utrolig trafiksikker. Han er den roligste hest jeg har set, og meget tillidsfuld.
Gangarter
Meget gode
Stævner
Masser. . Mest dressur. Springningen kniber det med, bryder mig ikke om spring. Rider dog ikke stævner mere, da jeg er 17 år.
Lidt nyere resultater:

LC 2; Klub: STH Fik endda et 9 tal i øvelse 13. Gangarter: 7 Spændstighed: 6 Eftergivenhed & holdning: 8 Lydighed: 7 Placering: 4. plads med 64,35%

LC 3: Klub: STH Gangarter: 6 Spænstighed: 5 Eftergivenhed & holdning: 5 Lydighed: 6 Placering: blev nr 5 eller 4 med 55,42%

LC 2: Klub: STH Gangarter: 7 Spænstighed: 6 Eftergivenhed & holdning: 7 Lydighed: 6 Placering: 58,51%

LC 2: Klub: SJRK Gangarter: 6 Spændstighed: 6 Eftergivehed & holdning: 7 Lydighed: 4 :( Placering: 52,96%

LB: Klub: SJRK Gangarter: 5 spænstighed: 5 Lydighed: 4 Placering: 47,10%

LC 2: Klub HBR's udvidet Gangarter: 7 Spændstighed: 6 Lydighed 6 Placering: 68,22%

Spring:
(for kat II)
LB: Første plads
LB: Anden plads
LC: Første plads

Skal starte en jagt i Hundborg efteråret 2006
Stamtavle
Mor: Sofie
Far: Mini Max
Køn
Vallak
Bemærkninger
*MINI-ARABEREN* Det bliver han kaldt nu, for han har gået sammen med Fleur & Fini, og han har arvet deres energi, nervøsitet og måde at gå med halen på. Lige op i luften ;) *MINI-ARABEREN* Det kunne han nu godt ligne, synes I ikke? *MINI-ARABEREN*

Rød, kærlig lille pony. Han er en "støvsuger", for han elsker at slikke gangen ren for foder og hvad der ellers findes af spiseligt. Afhæning af andre heste, er han alene enten kravler han under eller springer ud. Han har sprunget 160 i sine yngre dage. Han trisser rundt på min gård, sammen med vores hoppe og føl, plus en plejehest. Han er desværre lidt småforfangen næsten hele tiden, men ikke mere end jeg må ride på ham, siger dyrlægen. Han er utrolig fræk, vil have sin vijle. Men også utrolig glad for os =) (os=familien).

Jeg ved godt, at jeg er for stor til ham, men jeg vejer ikke ret meget (50 kg) og han har ingen problemer med at bære mig eller holde til mig.
Han er i hans bedste alder, kondition og sundhedsmæssigtilstand som han overhovedet har været i alle de 7 år jeg har haft ham. Jeg var 10 år dengang jeg købte ham.
Han kunne være blevet en virkelig dygtig springhest, hvis bare jeg havde turdet og springe! :( Han kan bestemt også gå dressur, men det gider han desværre ikke rigtig.. Og desuden må jeg slet ikke starte på ham mere. Hverken 2'ere eller 1'ere..
Men til træning springer Rival S for kat. III'er..
---------------------------------------------------------------------------------


Har desværre ikke kunnet ride på ham siden foråret 2006. Han er for forfangen. Så nu går han på pension.. Bliver trukket ture med, når hovene kan klare det, og elelrs nyder han de sidste år på græs med Freja :)

Han skal blive hos mig/mine forældre til den dag, han dør. Det har jeg lovet.

22 juli 2008: Nu kan min elskede hest ikke mere. Jeg har i sammenråd med dyrlægen (efter endnu en omgang forfangenhed, som også har sat sig i bagbenene) besluttet mig for, at han skal aflives. Han kommer ikke over denne omgang, og han har meget ondt. Det er ikke et liv for ham. Han ligger ned over halvdelen af tiden og må intet få at spise. Det er simpeltgen så synd!!
Så i løbet af denne uge får min elskede hest fred. Han har også haft et godt og dejligt liv, må man sige. Jeg ved i hvert fald, at vi elsker hinanden. Dejlige hest <3





Rival er i dag blevet aflivet kl. 17 den 27 april 2009 efter et langt og godt liv.
Jeg ved, at vi mødes i himlen igen, hvor du nu er - hel og stærk igen som du huskes. Jeg elsker dig så højt, Rival. Du vil altid være lige i mit hjerte. Vi to skal aldrig skilles af. Vi havde og vil altid have det mest specielle forhold.
Tak for alt, min elskede Rival. Tak
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Frydenhøjs Rival R.I.P
Annonce