{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Inez 2010

569 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Randi B
Kvinde | 36 år | Oprettet: 20. okt 2012


Frieser Inez

Fødselsår:
2010
Højde:
158cm vokser dog lidt endnu, så hun har vokse pause.
Hvilket er rigtig fint pt, da jeg lige har fået en baby, red på Inez til jeg var ca 4,5mdr henne og så kunne jeg se hun begyndte at vokse. Så vi har holdt pause sammen :)
Temperament
Stabilt og cool. Dog opmærksom som hun skal være :)
Min niece på er blevet trukket ned på ture da Inez var 4år, uden problemer :)

Hun har en tildens til at være stædig, men kan altid lokkes med mad.:)
Gangarter
Fine, men har ikke været ikke nogle stævner og få bedømmelser.
Stævner
Nul.

Stamtavle
Ingen forældre er kåret, og Inez er heller ikke.

Far: Liekele
Mor: Gitte van Stald für de Nimmendor

Begge er himmelheste :(
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har kendt til Inez siden hun lå i Gittes (mor) mave. Har fulgt hende siden og nu er hun endelig min :) <3

Det hele startede til en familie fest, hvor min onkel E bød min kusine S og jeg op og se hans frieser heste. Det ville vi selvfølgelig gerne, jeg var min storebror oppe ved vores onkel, min bror skulle låne en hest til ringridning, og så skulle jeg se hans alvs hingst Liekele.
Vi gik om til marken, onkel fløjtede og staks kom en sort smk hingst imod os, han stoppede ved mig og kærlighed ved første blik. <3

Vi begyndte så at komme fast hos onkel og jeg arbejde med hingsten og en ung hoppe ved navn Gitte. Min kusine arbejde med en lidt hoppe Alke. En dag sagde jeg til min onkel - hmm jeg tror altså Gitte er ifolet, hun er blevet lidt små tyk og maven bevæger sig.
Og jeg fik ret den 27.02.06 fik jeg en sms hvor der stod - FØL- Jeg ringede hurtig til min kusine og afsted det gik i bilen, hen til hesten ... Og der lå hun - min lille smukke prinsesse hest- Gitte stod og spiste og lille følle lå og slappede af. Jeg fik lov til at vælge hendes navn og det blev INEZ.
Jeg har fulgt den lille skid indtil nu:) Jeg har arbejdet med hende på stille plan, det skal siges jeg er en hygge rytter- gider ikke stævne, men lidt dressur spring, ringridning, turer i skoven og en masse nusseri.
Jeg tilred hende selv, men sent pga. hendes vokse perioder, og jeg har haft dårlig knæ med operationer, brugt mere tid på hendes far - hingsten.. Men den 16.03.2015 ville skæbnen at hingsten døde af tarmslyng:( Jeg "mistede" lidt lysten til heste, fordi Liekele var min sjæleven.. MEN det fik Inez ændret op sammen med hendes halv lillebror New Born Liek.
Inez gik på sommergræs med hendes halv og hel søskende (ung heste flokken) og den ene 2årige hoppe var lidt for selvsikker og tossede rundt, jeg stod i den situation at jeg ikke lige kunne komme væk, og med det samme kom Inez ind foran mig og passede på.. Hun jog de andre væk og gik ikke fra min side.. Hun har ALTID fulgt mig som en lille hund men dene gang var det ekstra .. Ogfra den dag vidste jeg - Hun er min nye sjæleven og hun skal være min ! -
Snakkede med min onkel om køb af hende- og han sagde hvis Inez skal sælges så bliver det KUN til dig Randi, ingen andre har fortjent hende mere som du har. Rørt til tårer.

Så nu er MIN :) <3

Hun vokser stille og roligt og den bedste handle jeg nogensinde har gjort. Hun er mors baby, passer på mig, lader ikke de andre låne mig, med mindre hun er først, og så må jeg gerne "lege" med de andre heste min onkel ejer.:)

Lige pt har vi begge stadigvæk pause pga, jeg lig har født en dejlig datter, og Inez som sagt så vokser hun lidt, men SNART begynder vi igen, så vi kan komme med til vores første ringridning i år.. :)

Jubii har været ude og ride en tur i skoven med min kusine, hun red på gamle Alke og jeg på Inez.
8 mdr siden vi begge har været ude at ride, jubii en frisk og glad hest ???? hop og buk men sød ??

Hihi Idag fandt jeg min gamle profil her på hestegalleri, fandt billeder af Inez som føl og åring ..

Inez har ikke længe ikke ville bakke når jeg bedte hende om det, hverken på fladt gulv eller ud af trailer. Jeg har prøvet rigtig meget til at få hende til at bakke, men nej. Jeg måtte heller ikke få hendes bagben når jeg skulle rense hove, hun blev sur , gik, og sparkede efter mig.. hmm hvad så...... ???

Hun kom på sommergræs ved min bror sidste år (2016) hun skulle have smed, ja tak en kamp;( Men smed vandt , det skal lige siges at der blev ikke gjort noget ondt ved hende ! INGEN VOLD !!
Jeg tænkte hun må have ondt, siden hun er som hun er. ringede til dyrlægen som kom og kiggede på hende. det vidste sig at lille Inez's bækken var låst, derfor ville hun ikke aflevere hovene- det gjorde jo ondt. og ang. at bakke så løftede hun hovedet så højt at hun låste sig selv i ryggen. så hun fik akupunktur og massage.. Det har hjulpet .!
Nu er der ingen problemer med at rense bag hovene.

i weekenden 29 april 2017 har vi så været til trailer kursus ved samme dyrlægen.
og det endte med at Inez fangen teknikken og nu kan bakke hvor det skal være, Jubii.. :) Jeg er stolt.:)
Kommentér på:
Frieser Inez
Annonce