{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Lancelot 2006

890 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team-Kjellberg
Kvinde | 22 år | Oprettet: 8. aug 2008


Anden særlig race Sir Lancelot

Fødselsår:
2006
Højde:
1.47 ved sidste officielle måling, men han er ikke færdigmålt.
Temperament
Indtil videre har Lance taget alting rigtig cool. Han er super rolig og har tilvænnet sig til sit nye hjem på ingen tid. Han er opmærksom på sine omgivelser, men han er ikke "bange" for dem. Blæsevejr og farlige ting skæmmer ham ikke, og han er i det hele taget meget tryg at ride på.
Gangarter
Lance har en dejlig og for det meste energisk og taktfast skridt, med god overtrædning.
Som udgangspunkt har Lance en god stabil og rytmisk trav. Vi arbejder endnu på at forbedre traven mht. til at få mere "bagpartssving" og få ham til at gå på et lige spor, og vi kan se, at han udvikler sig hver dag.
Lancelots galop er rigtig god, balanceret og behersket. Han skubber godt af med bagbenene og har en lækker "op-ad-bakke" galop. Han mangler dog det sidste "løft" fra rytteren fortil.
Stævner
Lance og jeg har endu ikke været på stævnebanerne, men vi glæder os rigtig meget og har allerede meldt til de første små stævner. Med sin tidligere rytter har Lance gået klubstævner op til LA2 og har også reddet springstævner tidligere.
Stamtavle
Far: Tai Calido SPH 116 DK DSP
Mor: Dorthealyst Leading star WC 47 DK Welsh sec.C
Køn
Dejlig Vallak
Bemærkninger
Vi købte Lance d. 16/6 2016 og jeg glæder mig til at ride ham fremover og have min sidste ponytid sammen med ham :-) Lige nu prøver vi bare nogle forskellige ting med ham, og lærer ham lidt at kende. Han har været på sin første udlandstur til Sverige og har været nem mht alt. Hegnet skal der dog være strøm i, da græsset er grønnere på den anden side...og han da hurtigt lurer, at man ellers bare kan gå. På folden er han den der gerne vil først til maden og bestemme, så er han en sød kammerat(-:

Sir Lancelot er i øvrigt kåret under Dansk Sportspony, men det fremgår ikke i hans pas.
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Lancelot
Annonce