{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Callimiera SOLGT [Tidl. hest] 2001

9.023 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liselotte S
Kvinde | 33 år | Oprettet: 19. nov 2006


Holstener Callimiera SOLGT

Fødselsår:
2001
Højde:
163
Temperament
Super godt temperament, utroligt godt hoved..
Gangarter
Super flotte gangarter - Traven især skal fremhæves!
Stævner
Vi har startet en del stævner, men jeg er desværre ikke så god til at komme afsted med hende, da jeg lider af sceneskræk.. nok nærmere præstationsangst..

Men vi har vundet en del 1. pladser efterhånden. har desværre ikke rytterlicens så derfor har hun kun startet små stævner, men hun er klar til at gå på distriktsplan.
Stamtavle
F:Calimero
M: Gunnihus Nikoline
Hun har stamtavle og er brændmærket.
Holstener
Køn
en rigtig dejlig Hoppe.
Bemærkninger
Callimiera er en dejlig hoppe på 10 år jeg har haft glæden af at eje hende de sidste 5 år. Det er nu med blødende hjerte at jeg må sælge hende da jeg simpelthen ikke har tiden til hende mere..

Hun er kommet med mig til Århus for det er der jeg læser, og der er nemmest for mig at holde hende igang når hun er tæt på.

Vi har startet et par stævner men har aldrig gjort så meget i det, har kun redet hende seriøst derhjemme hvor vi sidste sommer sprang 160, desværre er hun ikke redet så meget siden sidste sommer så lige nu springer hun kun 120-130

Vi er lige nu i fuld gang med at blevet redet op igen og få muskler, balance og styrke tilbage igen. og det går super godt! hun er dejlig nem og elsker at blive arbejdet med, hvilket gør arbejdet meget nemmere og sjovere ;D

Hun er trafiksikker og går dirrekte op i trailer uden problemer, hun har heller aldrig været skadet mens jeg har redet hende. hvilket gør hende til min nr 1.

Jeg håber meget at den rette ejer vil finde frem til denne stjerne for hun er virkelig en hest med power, som er i sin bedste alder.. hun springer som en 4 års (meget meget smidig) hvilket er en fordel på banen..

Hun fortjener det bedste, og en der i den grad har tiden til hende og kan udnytte hendes kæmpe potentiale. (:

Kommentér på:
Holstener Callimiera SOLGT
Annonce