{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Forza la vita halling 2010

612 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Bruun .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 5. mar 2007


Dansk Varmblod Forza la vita halling

Fødselsår:
2010
Højde:
jeg købte hende til at skulle være 160 cm. men da jeg fik hende hjem viste det sig, at hun kun var 155-156 cm og blev faktisk rigtig skuffet. men hun havde allerede vundet mit hjerte, så kunne ikke sende hende retur.

til kåring d. 04-10-15, blev hun målt til 157 cm.

hun er nu 6 år og stadig 157 cm, men håber stadig på et mirakel :)
Temperament
vita er en dame med meget fremgang, og har sine dage, hvor hun er meget rød håret, men en rigtig sød og blid hest.
men hun er samtidig også en MEGET følsom hest, hun kan hurtigt overreagere, hvis ikke man virkelig giver hende tid, og ens tålmodighed 100%
Gangarter
3 gode gangarter, hvor især hendes trav skal fremhæves, og en meget stabil galop, hvor der dog mangler lidt op ad bakke.
Stævner
eksteriørkåring 04-10-15
7-7-7-7-7-7-7-7,5-7-7

23/4 - 16
første dressur stævne
LC2 = 62,71%
LC3 = 62,60 %

22/5 - 16
LC2 = 69,38 % 1. plads
LC3 = 66,20%

29/6 -16
LC2 = 65,42 %
LC3 = 67,00 % 4. plads

16/7 - 16
LC3 = 67,80 %
LB1 = 66,17%
Stamtavle
Far:
Fassbinder
Farfar:
Fürst heinrich
Farfars far:
Florestan i
Farfars mor:
Dawina
Farmor:
Atterupgaards dicte
Farmors far:
Caprimond e.h.
Farmors mor:
Doreen
Mor:
Twiggy graftebjerg
Morfar:
Michellino
Mormor:
Triksy ram
Mormors far:
Rambo
Mormors mor:
Tenna


Køn
hoppe
Bemærkninger
vita var jeg over og se på Bornholm d. 4. oktober 2014.
hun var meget lille, og var noget jeg spekuleret meget over hele vejen hjem, men hun var så fin og sød, også har jeg bare en svaghed for røde heste, så det måtte bare være hende.

Hun kom hjem om natten d. 8 oktober, jeg var der ikke til at tage imod hende, da jeg skulle på arbejde om morgen, den arbejdsdag kunne kun gå for langsom.

da jeg havde en anden hest og ride, og havde lidt svært ved at tage mig sammen til 2 heste, er det ikke voldsomt meget jeg har fået redet hende først her i det år 2016 begyndte jeg at ride hende noget mere. hun var meget svær at ride i starten hun var meget tændt, og spændte rigtig meget, og bukkede mig af i galoppen. hvis man pressede hende lidt mere, end hvad damen synes, forgik det på 2 ben, og desværre faldt hun bagover med mig den ene gang, heldigvis skete der ikke noget.

så småt begyndte det at gå meget bedre, og da hun begyndte at slappe lidt af under rytter, gik det stærkt. Hun er stadig i forrygende udvikling, og gør bare alt hvad hun kan for mig.

hun er en hest som selvom hun har sine dage, hvor hun er væsentligt mere tændt end andre dage, så har man altid fornemmelsen af en god tur, jeg afslutter aldrig en ridetur, med følelsen af at det er gået dårligt.

i det daglige, er hun meget nem, men kan godt meget hurtigt bliver nervøs, og desværre har hun det med, og hvis hun bliver nervøs, når hun står bundet, så panikker hun, når hun ikke kan komme væk og sprænger derfor grime eller træktov, det har hun desværre gjort nogle gange for mig, så man skal huske på når man omgås med hende, at hun nemt kan komme til at reagere voldsomt.

men hun er lidt sjov på det punkt, at det er svært at vide hvad hun bliver bange for/ kigger på, da det er ikke er det som de fleste heste kigger på. sten skraldespande og andre ting, som mange heste er bange for på tur, ser hun overhovedet ikke, men at hun lige skal gå lidt ned at bakke, fra en mark til en anden, er en kamp hver gang, eller at det skifter fra græd til jord. at få en presenning over hovedet er heller ingen sag.

en lille hest med stor personlighed, som har vundet mit hjerte, som giver mig mange gode oplevelser, planen er også, at sætte hende i fol 2017.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Forza la vita halling
Annonce