{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chilli 2001

2.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja Z
| 32 år | Oprettet: 26. nov 2006


Anden særlig race Chilli

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er ca. 1.63
Temperament
Hun har et utroligt dejlig temperament. selv om hun bliver bange for nogle ting så løber hun ikk bare væk. Nej hun stopper bare op og kigger på det hun er bange for og når hun så har kigget længe nok, så kan hun gå forbi uden problemer:)
Gangarter
Hun har nogle super gode gangarter.
Stævner
Har været til delvis mange stævner, men mangler dog stadig træning (:
Stamtavle
Hun har ikke nogen skamtavle
Køn
Chilli er en hoppe. Den skønneste af den skønneste hoppe<3
Bemærkninger
Chilli er den mest skønne hest man kan tænke sig. Hun er ikke den skags hest der bare lader sin rytter i stikken, nej hun hjælper en hele vejen igennem. Hun har altid hjetet med i alle de ting hun laver, og det er nok en af de ting der betyder mest, og det der gør hende til noget helt specielt <3 det indtryk jeh har fået af Chilli der er hun en hest der ikke sådan bare lige give om, hun kæmper til det er hest på plads. Det er hvad jeg trorom hende. Jeg er næsten helt sikker på at hun en skønde dag nok skal blive til noget. Ikke en hest der blive berømt, men en hest der vil blive god fordi hun har hjertet med sig. Chilli elsker at springe af helt sit hjerte, og i den tid hun har sprunget her hun vist stor interesse i springning. Hun er også okay til dressur, men der skal stadig arbejdes med galoppen, for den er stadig lidt ustabil, men jeg ved at den nok skal komme, for vi bliver ved med at arbejde med den indtil den er der hvor den skal være :)
Mens jeg har haft Chilli har vi redet utrolig meget i den frie natur, og det er også noget at det hun holder meget af. ind til vidre har vi fakrisk ikke rigtig lavet andet ind at ride i naturen og så en gang i mellem ove sprig eller dressur ved en af vennerne. Hun har sjældent været ude på rideskolen, men det kommer når vi får hestetrailer her til foråret :)
Jeg ved faktisk ikke heltom Chilli kan lide at bade i vandet, for jeg har aldrig selv prøvet det med hende. men her til sommer skal det afprøves. jeg har fået at vide af min moster, som ejede hende inden jeg købte hende, at hun elsker at bade, men det undre mig lidt for hun er ikke den hest som bryder sig ret meget om vandpytter. Men hun elsker dog at være i vandspiletov.
Chilli er en rødbrun hest men sorte sokker. hun har ikke nogle hvide aftegninger, bortset fra sådan en hvid plet hun har under mulen, hun har sort man, hale og pandelok. <3
Chilli er en hoppe og er ca 1.63 - 1.65 høj
født den 1-7-2001 kl 00:14.

C - Charmerende
H - Herlig
I - Imponerende smuk
L - Lækker
L - Lykkelig
I - Indre skønhed
<3 - Elsket
Kommentér på:
Anden særlig race Chilli
Annonce