{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Tumle [Tidl. part] 1993

397 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liva Kjeldsen
Kvinde | 21 år | Oprettet: 4. sep 2014


Fjordhest Tumle

Fødselsår:
1993
Højde:
Tumle er 143 cm inkl. Sko.
Temperament
Tumle er den mest rolige og nervefaste pony der findes. Han er ikke bange for nogte, udover vand... men det er også farligt. Tumle er meget rolig og indtil du har knækket hans kode virker han også doven. Man skal dog aldrig stole for meget på ham da han ikke er bleg for at sætte gang i lidt forskelligt hvis ridetimen bliver for stille. Han kan godt bukke og gør det gerne, især på tur. Ellers laver han tit sine små tricks hvor han vender ind på midten, kun vil løbe venstre rundt eller stopper op og lader som om han skal tisse. Skøre dyr. Er faldet af tumle ca 10000 gange, Ford jeg altid udsætter ham for de mest underlige ting... han har blandt meget andet haft stablet kegler på ryggen, haft platickopper på ørene, spillet bold og meget meget andet. Også er han bare en bandit.
Gangarter
Tumle er efterhånden blevet meget gammel, så hans gangarter er ikke ligefrem flyvende lette. Han slæber sine bagben lidt efter sig når han traver og bumper lidt afsted i galoppen. Men det er ikke Tumles gangarter eller dressurevner der gør ham til den søde Tumle vi alle kender, det er alt det andet<3
Stævner
Jeg har startet en masse stævner på tumle, altid lc2. Vi har aldrig fået de høje procenter og flotte rosetter men altid en masse søde kommentare som fx. "Sikke et sødt par", "dejlig pony, dog lidt bøllet" eller "godt match".
Stamtavle
Kender desværre ikke Tumles stamtavle, men der hersker ingen tvivl om hans race. Han er fjordhest, den gode gammeldags type.
Køn
Vallak:)
Bemærkninger
Tumle er min bedste ven. Har kendt ham i snart 9 år. Jeg red det sidste år på tumle kun uden sadel fordi han er så rar at sidde på. Hanbumper næsten ikke og nyder også at få sadlen lidt af. Tumle betyder helt enormt meget for mig, og skal jeg nogensinde købe en hest skal det være ham. Han er snart 27 år gammel, så han går ikke så meget med på rideskoleholdene mere. Jeg passer stadig tumle hver fredag og hver søndag hvor han holder fri og bare skridter lidt. Tumle må ikke springe, da han ikke altid er lige sikker på benene, men i ny og næ tager han et lille kryds indtil han selv siger fra. På tur er tumle en af de mest friske ponyer, og bukker en masse. Også er han bare super god til at gøre sig stærk og gå sine egne veje.... bandit.
Tumle betyder mere end noget andet for mig<3
Kommentér på:
Fjordhest Tumle
Annonce