{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox 2017

477 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah t
Kvinde | 20 år | Oprettet: 25. apr 2010


Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox

Fødselsår:
2017
Højde:
Da hun kun er 4 dage gammel, er hun ikke blevet målt endnu, men jeg vil skyde hende til at være lidt over 1 meter
Temperament
Som mange andre føl er hun meget nysgerrige, og vil gerne undersøge alt omkring hende - Hun er bestemt ikke bange eller nervøs af sig, og hun virker yderst tillidsfuld når det kommer til mennesker.
- Hun elsker at snakke og blive kløet (selvfølgelig ;) )
Gangarter
Det er begrænset hvor meget jeg har set, men syntes da det ser lovende ud - Hun træder godt igennem og har en super fin op ad bakke galop.

Traven har jeg ikke set så meget af endnu, det forgår helst i galop ;)
Stævner
Vilhelsmborg National show - 1- 3 sep. - Havde en rigtig dejlig og nem følle pige med i byen, så det kunne ikke have været bedre :)
Stamtavle
M: Amina Bint Charm ox

F: D. Van Marc ox

Stamtavlen kommer ind, så snart hun er blevet "registreret" :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Tayisha blev født d. 15/05 kl. 00:40 - præcis på termins datoen, så det kunne ikke have været bedre. Selve folingen kunne heller ikke have været gået bedre - Amina klarede det hele selv. Folingsalarmen gav lyd fra sig cirka 00:20, derefter tjekkede vi hurtigt til Amina, bare for at være på den sikre side, og som alarmen nok havde vist os, så var folingen igang. For at give Amina ro, gik vi ind i stalden og ventede i et lille kvarter før vi gik ud og tjekkede igen - Og der var Tayisha allerede ude.

- Hun var på benene efter cirka 1 time - Så alt i alt gik det hele efter bogen, og jeg kunne ikke være mere glad og stolt over mine to fantastiske piger<3

2 dage gammel havde Tayisha allerede grime og trækketov på, hvilket hun tog i stiv hov - Vi er så småt begyndt at lære hende at et ryk i grimen betyder fremad, og det syntes jeg faktisk går rigtig fint :)


Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Tayisha Van Charm ox