{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Hekla fra Vejlby Fed [Tidl. hest] 2013

1.584 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

[B.E.R.G.]  :
Kvinde | 31 år | Oprettet: 5. jun 2007


Islænder Hekla fra Vejlby Fed

Fødselsår:
2013
Højde:
Ca. 136 - ser ud til at vokse mere endnu.
Temperament
Hekla er utrolig nysgerrig men også en bestemt dame. Hun er utrolig kærlig og virker til, at hun vil det bedste for hendes ejer. Trods min meget korte kendskab til hende, så har jeg allerede en god fornemmelse for, hvordan hun er. Jeg glæder mig dog utrolig meget til at lære hende bedre at kende!
Gangarter
5 gænger
Stævner
Stamtavle
F: Glófaxi
m: Sunna fra Hindø

ff:Skinfaxi fra póreyjarnúpi
fm: Stóra-Blesa frá póreyjarnúpi

mf: Lullari fra Toksvig
mm: Silja fra Hee
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hekla blev officielt min igår hvor jeg også hentede hende hjem. Jeg faldt for det lille stærke væsen grundet hendes personlighed. Hun er ikke tilredet så jeg måtte nøjes med at klappe og nusse med hende på folden. Hun fulgte med uanset hvor jeg bevægede mig hen og fulgte nysgerrigt med i alt hvad jeg foretog mig!

Hekla er opvokset hos avler hvor hun har boet hele hendes liv. Hun blev solgt da ejer ikke havde tiden til alle hendes heste. Jeg er ikke i tvivl om, at Hekla kommer fra et utrolig hjertevarmt hjem! Jeg selv følte mig utrolig velkommen den 1,5 time jeg tilbragte der.

Hekla fik navnet grundet hendes frembrussende og livlige personlighed som føl. Avler viste ikke helt hvad hun skulle kalde hende og mest af alt, så mindede Hekla hende om en vulkan - deraf navnet.

Fremadrettet glæder mig utrolig meget til at se en udvikling og ikke mindst et voksende sammenarbejde. Jeg har absolut ikke fortrudt hun er havnet i mit liv.
Kommentér på:
Islænder Hekla fra Vejlby Fed
Annonce