{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Ser Aragorn of Rivendell 2014

791 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

dancingwarrior
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. dec 2013


Irish Cob Ser Aragorn of Rivendell

Fødselsår:
2014
Højde:
1.53+
Vokser stadig, han er trods alt kun lige fyldt 3.
Temperament
Bundstabil og rolig, men kan samtidig give den gas hvis man spørger - han er glad for power! Super fedt samtidig med han er uafhængig af de andre heste; hvis en anden hest stresser, er der 90% chance for at Aragorn stadig forholder sig helt rolig.
Gangarter
Trods sin tunge race, har Aragorn 3 flydende og hoppende gangarter, hvor specielt galoppen skal fremhæves. Han er en hoppebold uden lige!
Stævner
Ingen, men regner med at at deltage i shows i fremtiden, selvom det ikke er det samme som stævner...
Stamtavle
Far: Guter Geist von Nordlicht
F: Miracle
FF: Milan
FM: Karry Gold
FFF: Merlin the Magician
FFM: Penny
FMF: Nino
FMM: Kira
M: Molly
MF: Fly
MM: Mary Lou


Mor: Morrigan of Ireland

Skal lige finde hans stamtavle, så modersiden også kan komme ind.
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Ser Aragorn of Rivendell er opkaldt efter Game of Thrones og Lord of the Rings triologien, med Ser fra GoT og resten fra LotR, da de er mine favoritter af film og serier - og så passer det bare ekstremt godt til ham ;)

Da jeg fik Aragorn hjem var han en lille fis på 10 mdr. uden ret meget selvtillid, men med masser af kærlighed at give. Når jeg kigger på ham i dag som 3-års, ser jeg den hest som jeg har drømt om i mange år. Han er fyldt med selvtillid og stolthed, men han er samtidig en kærlighedshest, der altid er klar på at give en masse kys og kærlighed.

Han besidder det roligste sind, men er langt fra doven. Han elsker at vise sin kraft og stolthed frem når vi træner/leger. Han er nysgerrig og har tit en finger med i spillet når vi laver noget, hvilket også booster hans selvtillid.

Aragorn er mit første føl og første unghest og samtidig min første hingst, men uden tvivl den roligste og nemmeste hingst - selv når vi skal forbi nogle damer når vi går tur forholder han sig rolig, men kan godt give et dybt lille vrinsk til damerne.

Igennem årene har vi blot leget, gået tur, trænet lidt akademisk arbejde for hånd og nydt hinandens selskab, fordi han altid har været lidt baby til trods for hans selvtillid. Vi har taget alting meget roligt uden hastværk, fordi vi ikke skal nå noget. Jeg har dog siddet på ham 1 gang, hvilket han tog super roligt med en nysgerrig attitude. Han så så stolt ud!

Planen er at han skal trænes i akademisk ridekunst, som vi i forvejen har trænet lidt fra jorden, hvilket han har responderet så fint på! Jeg tænker det er en rigtig god løsning for hans store krop.
Udover akademisk ridekunst, har jeg planer om bruge ham som avl- og showhingst pga. hans gode hoved og smukke udseende. Udover har han ganske fine papirer til avl.

Aragorn er generelt en stolt, intelligent og selvsikker evenntyrhest med hjertet på det rette sted!
Kommentér på:
Irish Cob Ser Aragorn of Rivendell
Annonce