{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sitka 2008

284 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadja R
Kvinde | 34 år | Oprettet: 1. nov 2007


Anden særlig race Sitka

Fødselsår:
2008
Højde:
ligeomkring de 155
Temperament
Sitka er til hverdag en blid og kærlig hoppe, der altid passer på sin rytter. Dog er hun jo stadig en dame, så hun kan da godt få dine egne ideer om hvordan tingene skal være
Gangarter
Middel
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Far:
Sheroc højgård
Farfar:
Soul charfilo
Farfars far:
Indiana jones
Farfars mor:
Kiki
Farmor:
Sherina tobiano
Farmors far:
Laredo picasso
Farmors mor:
Shiva skewbald
Mor:
Diana
Morfar:
Ligorett
Morfars far:
Lord
Morfars mor:
Lady legende


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Sitka købte jeg for 2 år siden efterhånden. I starten var det bare en masse ture ud i det fri og ikke så meget seriøs ridning. Først da jeg i september måned 2016 fik hende opstaldet på HURK, begyndte vi sådan rigtig at tage fat. Dressur er i hendes hoved noget kedeligt noget og man får absolut intet foræret ved døren, Hvis man bare lige 2 sekunder mister fokus på hende, så slår hun fra. Spring syntes hun til gengæld er en fest. Hun manglede noget selvtillid i starten, og så havde rigtig mange stop til træning. Nærmest hver gang vi red på et nyt spring. Som tiden er gået er hun blevet en hel stjerne. Hun trækker selv på springene, og hvor det før var mig der støttede hende, er det nu hende der støtter mig. Vi måtte lige have en timeout i februar og marts da jeg var faldet af hende til spring undervisning, og en uge efter viste det sig at jeg havde brækket nakken og at der var en diskus der var gået i stykker. Min springunderviser sprang Sitka for at holde hende igang, og de andre i stalden var fantastiske til at tage sig af hende i tiden hvor jeg ikke selv kunne komme derop. 7 uger efter operation sprang vi for første gang igen. Sitka var meget forsigtig og var ikke helt sikker på om vi skulle hoppe, men efter et par gange kom det stille og roligt tilbage igen. Sitka er så forsigtig og gør alt for at vi kommer godt over, på trods af rytterfejl. Hun tilgiver nemt en fejl, og gør sit til at få det bedste ud af det. På trods af vores uheld der satte os noget kun tilbage i træning, er vi i skrivende stund på 90 cm i bane, hvilket jeg er super stolt af. Det tog lang tid og meget træning at få den gode mavefornemmelse igen, men henover sommeren fandt vi den. Og hun har bare været en stjerne lige siden.


Jeg skal lige have samlet billederne jeg har af hende sammen. Og forhåbentlig kommer der flere billeder og noget video, jeg kan dele med jer.
Kommentér på:
Anden særlig race Sitka
Annonce