{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Birkely's Masha 2016

1.382 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecillie & Masha
Kvinde | 30 år | Oprettet: 24. sep 2008


Fjordhest Birkely's Masha

Fødselsår:
2016
Højde:
Forventet højde på 144-147
Temperament
Masha har et fantastisk, roligt temperament. Hun er meget kontaktsøgende, men kan forstå hvis man ønsker afstand. Hun stoler utroligt meget på at man passer på hende.
Gangarter
Hun har fine gangarter, især hendes skridt og trav er fine - men det er tydeligt at vokseværket sætter sit præg på gangarterne for tiden.
Stævner
Hun har deltaget til ét plagskue i 2017. Jeg forventer, at hun skal med til plagskue i 2018 og så skal hun også med til forskellige arrangementer og stævner når hun bliver ældre.

Jysk plagskue for ponyracer 21. Marts 2018:
Masha gik nummer 6 ud af 8 med karaktererne 8-8-7-8 8, hvilket betyder type, rammer, fundament, bevægelser og helhed. Jeg er meget stolt og tilfreds med Masha.
Stamtavle
Rødt pas - fuld stamtavle.
Efter Birkely's Feline og Model Skovå.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Masha er min første egen hest, hun kom hjem 04-11-17, men jeg faldt for hende omkring 2 måneder før dette og besluttede mig for at købe hende 1,5 måned før hun kom hjem.
Besøgte Masha ved hendes avler første gang 1. september 2017 <3

Det var egentlig ikke planen, at jeg skulle købe hest lige nu og her, men da jeg havde fået arbejde meget tættere på end jeg havde siden Januar og jeg endelig havde økonomien til hest, så kunne jeg ikke lade være med at kigge. Jeg kender Mashas avler fra nogle år tilbage i forbindelse med en fjordhesteforening, som jeg var tilknyttet i tiden med Tjalfe og jeg huskede de havde haft nogle hopper til salg, så jeg kontaktede dem og ja så kom jeg ud og så Masha og var solgt med det samme.

Jeg foretrak en plag, da jeg elsker forarbejdet der kan ligges i heste før de bliver rideheste og så kan jeg godt lide tanken om, at det er mig som har lært hesten det hele.

Planen med Masha er, at hun skal udsættes for en masse forskellige ting og at hun skal ud og gå en masse ture, sådan at hun, når tiden er inde, har oplevet en masse og at det forhåbentlig afspejler i hendes tilridning. Jeg håber, at Masha kan være alt-mulig-hest, både dressur, spring, tur, jagt og selvfølgelig jordtræning.

Udover her kan I følge os her:
Facebook: Masha & Cecillie - fra plag til ridehest
Instagram: Fjordhestenmasha
Kommentér på:
Fjordhest Birkely's Masha
Annonce