{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Camille *tidligere part* 2001

2.957 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie M
Kvinde | 29 år | Oprettet: 22. feb 2007


Anden særlig race Camille *tidligere part*

Fødselsår:
2001
Højde:
Omkring 135 cm
Temperament
Dejligt temeperament, dog kan hun godt være lid sur i stalden.
Gangarter
Rigtig fine :)
Stævner
Stamtavle
F : Sarnau Venture
MF : Sarnau Golden
Køn
En fantastisk smuk hoppe :)
Bemærkninger
2. JUNI 2009: Camille er en dejlig lille pony, der gik som elevpony på Viborg Rideklub. I den tid havde jeg part på hende. Hun var en fantastisk lille pony som jeg var utrolig glad for.

Jeg startede med at springe på hende, men eftersom hun var lidt svær at styre, begyndte jeg også at ride dressur på hende. Det var kun meningen at det skulle være midlertidigt, men jeg forelskede mig i hende, og få måneder senere fik jeg tilbuddet om at få part på hende, og jeg var så uendelig glad.
Hun var en fantastisk pony, med et kæmpe talent både indenfor spring og dressur, og hvis hun havde været 10 cm højere, havde jeg højst sandsynligt købt hende dengang. Vi blev rigtig gode venner, og jeg elskede hende så højt. Hun var en drøm at ride på, både i spring og dressur. Vi endte med at ride LC3 i dressur og LB i spring. Min daværende ridelærer Rikke, begyndte at snakke om at vi skulle op og ride LA, så tro mig, at den lille pige var pavestolt :D
Det blev der desværre ikke noget af, for hun fik mug i koderne, og da det endelig blev væk, blev hun halt. I rigtig lang tid. Det endte med at de sendte hende væk i et halvt år, hvor det eneste hun skulle var at slappe af på en mark. Jeg var knust da jeg fik det at vide, og red en hel ridetime med tårer i øjnene. Hun kom så afsted, og jeg besøgte hende et par gange, hun havde et godt, og viste ingen tegn på at være halt. Da hun så et halvt år senere kom tilbage igen, gik der ikke lang tid før hun begyndte at halte igen. Hun skulle væk igen, denne gang uden at komme tilbage. Hun egnede sig overhovedet ikke som rideskolepony, havde ikke sindet og modet til det. Endnu engang var jeg knust, men vidste også at det var for hendes eget bedste. Hun fortjente noget andet, end det hun fik her. Så selvom det var hårdt, fik vi sagt farvel og hun kom afsted.

Jeg savner hende uendelig meget, de to år jeg havde med hende var fantastiske. Hun lærte mig så utrolig meget, og jeg var så stolt hver gang jeg red hende. Jeg kan ikke beskrive hvor meget hun betød for mig. Gik rundt med en lille drøm om at hun skulle blive min, også efter hun kostant var halvt. Bare at have hende på en lille mark, og ride en masse skovture på hende. Hygge om hende, og give hende et fantastisk liv. Ligegyldigt hvor hun er, og hvor hun kommer hen, håber jeg så inderligt at hun har det godt. Hun fortjener det! Hun var og er den bedste <3
Savner dig lille pony! Tak for alle de fantastiske minder, du vil aldrig nogensinde blive glemt!
Kommentér på:
Anden særlig race Camille *tidligere part*
Annonce