{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Zenith Cooler 1998

3.112 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne A
| 45 år | Oprettet: 24. feb 2007


Anglo Araber (AA) Zenith Cooler

Fødselsår:
1998
Højde:
162
Temperament
vågent og opmærksomt. let at tænde og slukke. Han har et stort konkurencegen og er ikke glad for at blive overhalet i skoven, men det er jorytteren der bestemmer i sidste ende, dog ikke uden tydelige tegn fra drengen ;) Han er som regel sød sammenmed andre heste på fold og vil meget gerne nusse og sådan, men giver ikke-sin-for-tiden-ynglingshoppe op uden kamp ;)
Gangarter
Han har dejlige gangarter.Hans trav er flyvende og man kommer MEGET hurtigt frem, især i skoven og galopen kæmpe skøn og energisk, hans skridt er dårligst i forhold til gangarter men ikkeubehagelig... ikke trippende bare en anelse langsom. Jeg synes han er meget behagelig i alle gangarter. Han er derfor super dejlig at ride langt på :D
Stævner
vi har indtil nu kun startet et stævne. LC 2 og LC3 dressur

så har vi været ude og starte i LC1 og LC2 han var super dejlig at have med ude :) Det blev ikke til nogle rosetter, men vi havde en super dejlig dag sammen!!

Så har vi startet distance albertslundsridtet 15 km i adstadigt tempo ( vi fulgtes meden ældre hest ) men fuldførte ridtet inden for tiden.

Hedelandsridtet 23 km på to timer, 19 min og 17 sek dvs.1 minog 17 sek fra idealtiden :) ok af en begynder
Stamtavle
Far:Artaxerxes
Farfar: Amor ( Gazal xIII )
Farmor: Rasim II 2

Mor: Pasha L '
Morfar: Indian Grodust
Mormor:Carltons Girl

har en lang stamtavle.... den kan ses på horsedatabase.com Søg på Zenith Cooler
Køn
skøn og super dejlig Vallak
Bemærkninger
Zenith er en super dejlig hest som jeg er rigtig glad for. Jeg har haft ham knapt et år. Han har en god fremaddrift og går let til bidet. Vi starter pt LC klasser men er begyndt at øve øvelser til mere. Til sommer kunne jeg godt tænke mig at komme ud og ride noget distance på ham også. Vi har løssprunget en del og for nyligt taget det første spring sammen, hvilket gik fint. Han er altså en rigtig god allround hest men vi lægger mest vægt på dressuren.

jeg har nu haft ham godt et år og vi har været ude og starte lidt distance. Vi har redet 15 km til Albertslundridtet og 23 km i Hedeland og det er gået super fint og Zenith nyder det virkelig så det er bare fantastisk og vi regner med at skulle starte meget mere af det i fremtiden... :D

Har nu haft Zenith i knap to år og der er sket rigtig meget det sidste år... jeg har blandt andet mødt manden i mit liv... så Zenith og jeg planlægger at flytte til Italien sammen :) er der nogle der har gode råd vedr. transport af heste derned til så skriv endelig :) vi skal bo i en lille landsby nær Torino tæt ved skov og alperne så der skulle være mulighed for nogle gode lange ture :)
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Zenith Cooler
Annonce