{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Tourillon A Tout Bredager 2000

4.915 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gry K
Kvinde | 32 år | Oprettet: 25. feb 2007


DSP Tourillon A Tout Bredager

Fødselsår:
2000
Højde:
136:D (gl. Pony )
Temperament
Tourillon A Tout Bredager(kaldes også Tappen)
er en meget sød/ venlig og rolig pony, som aldrig bliver sur. Tappen er sød mod alle.
Han er også rigtig dejlig at have med til stævner , fordi han er så rolig.. han kan dog synes det er så spændende at han helt kan glemme og gå som han skal :)
Tappen er så go' som dagen er lang, og natten med!! :D
Gangarter
skridt, trav og gallop. han har nogle fine gangarter.
han fik i hvert fald 1ste præmie og blev fløj te sin første fremstilling !;)
Stævner
Tappen er ikke nået så langt der endnu, på grund af sygdom. tappen begyndte at blive redet op sidste år stille og roligt. I dressur er det rideprøve 1 og 2.. og sping har vi ikke startet endnu, men en ld og lc..

31/3-07 dressur(rideprøve 2) red til 71,36% og fik en 2. plads!!
det er vores føste placering!! Weee:)

1/4-07 spring (trænings stævne) red LC og LB for 2'er.
vores første spring "stævne" og det gik super godt!! :)
;b

Stamtavle
far: Stendyssens Jappeloup WFH 7 (b-pony i spring)
farfar: Pal ox SPHE 77 (a-pony i Dressur)
mor: Touche A Tout Bredager BSDH 55
morfar: Touche OX SPH 47 (b-pony i spring)
mormor: Elitehoppen Mikkeline ESPN 53


Køn
vallak. :)
Bemærkninger
han er 136 høj, rød med en lille hvid kode på venstre bagben, han har stjerne og en blis. Tappen er selvfølgelig en meget talendtfuld pony:p hehe.. med et super stort potentiale (staves)
Tappen er en super dejlig pony, man kun kan holde af, han har en mega charmerende personlighed. Han elsker at springe og ride nogen goe lange ture med fart på, og til dels dressuren på de goe dage hehe. Tappen er en pony som er elsket af alle. Og især mig, da jeg elsker Tappen rigtig højt(:
<3

jeg har redet tappen i lidt over 2 år, og det har været med opture og nedture.. neturene har selvfølgelig været på grund af hans sygdom som jeg har været meget bekymret over, og bange for hvad der ville ske med ham..

jeg holdete så meget af Tappen og han lærte mig så mange ting ( selvfølgelig ikke i ridningen da han ikke kunne noget, og jeg selv lærte ham alt). Jeg savner Tappen så utrolig meget, og drømmer om ham tit og i nogle perioder hver eneste nat.. Jeg savner ham så meget, selv om jeg kan komme og besøge ham så tit jeg (når jeg har tid). Tappen er en helt speciel pony, med en hel speciel personlighed. Mange tror at fordi han altid er glad for opmærksomhed elsker han alle.. men det gør han ikke. Kun de personer som er specielle for ham.
Jeg holder så meget af den pony, og lige fra første gang jeg så ham var jeg forelsket i ham. Jeg vidste bare at han var noget helt specielt den gang han kom ude på gården første gang og stadig var hingst . Jeg synes han var så dejlig og Sara gav mig lov at gå ind og strigle ham inde i boksen når jeg havde lyst :) selv om han var hingst måtte jeg gerne for han var så sød og kærlig. Årene gik og pludselig en dag var det mig der red ham. Jeg har aldrig nogen sinde klinget så godt med en heste som med tappen .
men efter noget tid var det ikk lutter lagkage alt sammen.. :'( jeg vidste der var noget galt med ham, men vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg skridtede ofte af alene en tur i terrænet alene der så der ikke var nogen der skulle spørge til det..
sådan gik det op og ned hele tiden. og til sidst var det nok !! alle kunne se det og der var altså noget galt !! Anita Bakgaard (staves) kom ud og så på ham, (hun er hestehvisker) han havde det så dårligt og hun fortalte: at hvis hun var kommet meget senere en der, var det ikke sikkert han var overlevet !!!

han fik det så bedre og bedre og havde hovedt helt normalt som raske ponyer skal have det:)

men....
Tappens ejer flyttede gård med alle sine heste.. incl tappen..
jeg var derude et stykke tid, men alle mine venner fra den anden gård var det ikke.. og der var heller ikke min gamle træner som jeg var så glad for.. :(
tappen begyndte at få det dårligt igen, og pga. jeg var så ked af det udtrykte jeg mig som om jeg var sur. jeg havde det ikke spor godt derude (desvære) og jeg måtte nok tage det sværeste valg i mit liv.. Jeg flyttede tilbage til den gamle går.. men uden Tappen :'(
Det var så hårdt , jeg følte mig så egoistisk bare at efterlade ham.. ikke kunne holde øje med ham. Men alle blev ved med at overbevise mig om at det nok var det bedste.. Han har fået en anden rytter nu som han kan komme ud og starte stævner med, og det elsker han.. så det er vel godt nok.. men hårdt er det stadig.. selv om der nok aldrig rigtig er nogen der vil forstår min situation:'(

Men tror han er glad derude og det er jo det vigtigeste :)
glemme ham vil jeg ihvertfald aldrig !! for så nemt slipper du ikke med mig Tappen ;*

I miss you, my lovely sweet horse <333333 :'(

I LOVE YOU, I MISS YOU, I NEED YOU, & I WILL NEVER FORGET YOU, OR LET YOU GO <3333

i LOVE TOURILLION A TOUT BREDAGER ( AF HELE MIT HJERTE)




(jeg tar gerne imod råd, til hvad der kunne gøres bedre/ændringer på tappens profil)
Det er fint hvis I ikke giver en høj bedømmelse, men så helst skriv en begrundelse(:

Kommentér på:
DSP Tourillon A Tout Bredager
Annonce