{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laban *Part* Solgt :( 1991

7.612 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Salle
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. mar 2007


Anden særlig race Laban *Part* Solgt :(

Fødselsår:
1991
Højde:
148 cm. Kat 1 pony :D (det skulle han være i følge den gamle ejer!)
Han ser en smule lavere ud, da hans lansemærke er meget højt!
Temperament
Meget roligt og godt temperament! Der er ikke mange ting der kan gøre ham bange. Dog kan han være lidt tosset til tider ;)
Gangarter
Skridt: Middel, han træder sådan fint under sig, når han skridter frem.
Trav: Middel. Træder godt under sig, og den er også virkelig behaglig når man får ham op i gear!
Galop: Middel, den er blevet meget bedre, end den var engang!
Stævner
Ridemærke 4
Jeg bestod!

Dressur:

10. Juni 2007 - HGR - LC2
Procent: 54,3 %
Placering: ingen
- Det var vores første stævne, og det gik også fint nok (: Vi havde bare lidt gangarts problemer :b

7. Juni 2008 - Stutsborg - LC2
Procent: 61,3%
Placering: 5 plads :D
- Det gik super godt! Små fejl, som er til at rette op på, så det er rigtig godt :D

21. september 2008 - HGR - LC2
Procent: 56,1
Placering: Ingen
- Han var super sød, men dommeren var vist ikke så vild med programmet (: men sådan går det jo!

13. September 2009 - HGR - LC2
Procent: 64,5
Placering: Ingen
- Han var faktisk super fin, men den lille stakkel til Laban kunne ikke forstå, hvorfor han ikke måtte springe dressurhegnet, så vi red halvt ind i det (; Men han var nu en stjerne alligevel!

19. September 2009 - Stutsborg - LC2
Procent: 62,73
Placering: 3. plads (:
- Han var super dygtig! Nok en af vores bedste programmer, men han var en smule fræk og bukkede i galop ;) Men ellers var en rigtig sød!

Spring:

7 september 2008 - HGR
Klasse: 50 cm sløjfe - fejlfri
- Han var sød som altid, bortset fra jeg var ved at glemme banen, men fik redet den xD

7 september - HGR
Klasse: 60 cm sløjfe - fejlfri
- Han var rigtig rigtig dejlig :D



Næste stævner:

Stamtavle
Ikke en jeg kender til (:
Han er en flot blaning!
Køn
Ja, super skøn og køn vallak :D Selvom han tror han er hingst nogle gange ;)
Bemærkninger


Laban er min dejlige part, som jeg elsker over alt på jorden :D
Han er bare den sødeste og kærligste hest når man kender ham! Han er den hest der igennem 3½ år har givet mig nogle af de bedste stunder og minder. Der findes bare ikke andre som Laban (:
Jeg synes selvfølgelig han er super smuk, og han har det sødeste udtryk :D Han er en blaning mellem Welsh cob, New forrest og Araber, så vidt jeg ved. Ved ikke helt hvad han mest ligner, men hvertfald ikke særlig meget Araber!
Han er så heldig at have navnet Laban, og det lever han så sandelig også godt op til! Han kan være utrolig strid nogle dage og andre dage er han bare en engel. Nu er han jo også ved at være oppe i årene, det vil sige han fylder 19 år d. 14 Februar. Så det er forståligt nok han ikke er så frisk mere. Men selvom han er gammel, kan intet stoppe ham fra at tage en frisk galop gennem skoven. Han kan følge med alle de store heste så let som ingenting. Vi arbejder dog på at han skal tage det lidt roligere (: Han kan nemlig blive ret hidsig og skør når vi er på tur.
Vi plejer at springe hver søndag, og det synes vi begge er sjovt. Laban skal dog overtales lidt nogle gange for at springe. Men andre dage springer han stort set alt der bliver stillet op (: Vi springer egentlig ikke særlig højt, da vi mest gør det for hyggens skyld, og for at lave noget andet end dressur. Derfor har vi også kun startet et spring stævne.
Synes stadig vi er nået langt i springningen, da jeg startede havde jeg kun sprunget meget lidt, og Laban var meget strid. Men nu kan vi springe baner på 80-90 cm (:
Dressur er vores fortrukne, eller hvertfald mit. Laban synes det er lidt for kedeligt i længen (; Men han er hvertfald for det meste rigtig sød! Han går stort set til bidet af sig selv og kan mange forskellige øvelser. Vi rider LB øvelser og lidt LA (: Men det er nu også lige meget hvilke, bare at han er sød og det er han!
I dressur går han også fint. Han er temlig nem at arbejde med. Dog kan han også være lidt fræk en gang i mellem, men det går nok.
Jeg kan nok ikke prale af de stævner vi har startet, fordi det er ikke særlig mange. Men når vi så har startet er det også gået godt (: Vi har fået to rosetter med hjem og det er jeg rimlig stolt af! Som sagt starter jeg bare for sjov skyld. Han er hvertfald sød at have med ude. Han kigger ikke eller hidser sig op. Det er ret dejligt (:
Vi har også startet lidt stævner vi har startet tre dressur stævner, 2 spring og har planlagt at starte en del flere, og
Når det kommer til stykket er Laban nok den roligeste hest du kan finde! Uanset hvad der sker omkring ham, tager han det helt roligt. Det er meget rart (: Laban er faktisk rolig alle steder og lader ikke ikke så let påvirke af andre. Selvfølgelig kan man godt mærke flokinstinktet i ham nogle gange.
Laban er nok det man kalder en enspænder. Han har det bedst hvis vi er helt alene og der ikke er andre heste til at irritere ham. Selv på folden vil han helst gå alene og spise i fred. Nogle gange synes han det er meget sjovt at lege lidt med Rejmer, hans ven. Men det er meget sjældent. På folden er han nok mest den sure sære hest, som de andre bare skal lade være, ellers kan de godt få et spark eller to


Laban flyttede 24. maj 2010 kl 16:00 :(
Kommentér på:
Anden særlig race Laban *Part* Solgt :(
Annonce