{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cognac R.I.P [Himmelhest] 1996

2.371 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara
Kvinde | 31 år | Oprettet: 17. mar 2007


Anden særlig race Cognac R.I.P

Fødselsår:
1996
Højde:
Omkring 136cm.
Temperament
Altid stille og rolig og en rigtig hyggetrold.
Til tider lidt for rolig når han blev redet, manglede nogle gange en lille raket i røven, så vi kunne få noget mere speed på [:
Gangarter
Fantastisk gangarter!
Skridt: Fin og rolig
Trav: dejlig, dog bedst i nedsidning
Galop: perfekt at side i, han svævede over jorden.

Spring: Ville gøre alt for en og nød at spring.
Stævner
Jeg fik aldrig startet stævner på ham :-(
Det har jeg fortrudt den dag i dag.
Men han har gået mange elevstævner.
Stamtavle
Har ingen stamtavle.
Køn
En super køn vallak.

Bemærkninger
Skøn lille pony, med et lille skønt hoved og de sødeste små øre (-:
Han var virkelig begyndt at gå godt med vores ridning, men sådan skulle det jo ikke blive ved med at gå. Det som aldrig må ske, skete, mandag d.26 Marts 2007, den bette skat, blev aflivet!
Søndag var den sidste dag jeg så ham og dagen sluttede med ,at mig, Heidi og Mie stod udenfor og striglede, og så kom han til at træde på min fod, jeg fik hurtig sat mig ned på jorden og kiggede på ham. Han tog hovedet ned til mig, med de sødeste øjne, som om han sagde undskyld til mig. Det var noget så kært og efter det snusete han til min fod :)
Efter striglingen satte jeg ham ind i stalden og satte mig ind til ham, heldigvis gav ham de sidste godbidder jeg havde.
Som sædvanligt inden jeg tog hjem fra ham, fik han et bette kys på mulen og jeg sagde "vi ses i morgen pony" .. men det var så den sidste dag jeg så min pony'bas :'(
Om mandag var jeg sammen med Mie og skulle være barnepige. Da vi kom hjem blev jeg ringede op og fik at vide, at de ikke kunne vente, det var bare her og nu og han var blevet aflivet :'(

Det var en forfærdelig oplevelse, som tog mig meget lang tid at komme ovenpå igen. Jeg fik taget min bedste ven fra mig, hvordan kan sådan noget ske? Min bedste ven, som ikke kun jeg selv havde haft glæde af, flere mennesker holdt af mit lille firebenet dyr :-(

Tårerne lavede ikke andet, end at trille ned ad kinderne på mig. En dag fri fra skole var helle ikke nok! Et lille billed af dig, stod ved siden af min seng, sammen med et stearinlys. Så hver aften inde jeg sov, blev lyset tændt og det lyset skønne dig op.
En pony, som jeg aldrig vil glemme! Bette'møvsen, det var det bedste for dig, jeg ville ikke kunne tilgive nogen for at lade dig lide, det var det rigtige der blev gjort, selv om det knuste mit hjerte og tog livets bedste ven fra mig.

Livet er ikke retfærdigt, men sådan skal det nogle gange være. Det var ikke fair, at det skulle være dig, du nåede kun 10 år af dit liv, det er for lidt!

Jeg savner virkelig at komme ind i stalden og sige hej putte, eller conni, at se dig kigge op når jeg kom.

Rest in Peace - jeg håber du har et skønt liv på de evige græsmarker.

5 år er gået og det føles som om det var i går, jeg savner dig sgu stadig bettemøv!
Kommentér på:
Anden særlig race Cognac R.I.P
Annonce