{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Stuntwan Miss you /Solgt/ [Tidl. hest] 1995

5.650 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Stuntwan Miss you /Solgt/

Fødselsår:
1995
Højde:
146 cm.
Temperament
Utrolig rolig.. han følger efter en som en hund. han har bare det bedste temperment man kan ønske sig. selvom han i spring bliver lidt tændt, er det bare at snakke med ham, eller bare tage en lille smugle til i tøjlerne, så reagere han øjeblikkerligt. han er bare den BEDSTE
Gangarter
Skridt : Middel

Trav: flot, middel

Gallop: elegant, meget god og rummelig
Stævner
Han er en rigtig stævne hest. Før hen var han ikke brugt til stævner, men derimod skov turer. Da jeg købte ham begyndte jeg at træne og han viste stor glæde i spring, ved hans første spring stævne fik han en 2 plads i LC. sidenhen er det blevet til mange flere,
Starter MB på ham i spring og LB i dressur, 27 km distance. og 2 jagter. blev nr 3 i 2007.. han har vundet 2 hubertus jagter med anden rytter. Nr. 2 til spring klubmester 120 cm.

Revsø: 2 plads, LC spring 21 Maj 06
Bylderrup: 1 plads LD spring 27 Maj 06
Bedsted: 1 Plads DK spring 5 Juni 06
Bedsted 1 plads LD spring
Hejlsminde: 1 Plads LC spring 10 Juni 06
Kærgårgd: 3 plads LC1 dressur 12 august 06
Tinglev: 1 plads LD spring 26 August 06
Tinglev: 2 Plads LC spring 26 August 06
Skærbæk: 1 plads LD spring 17 september 06
Skærbæk: 2 plads LC spring 17 september 06
? : 2 plads LC Cop 21 oktober 06
Toftlund: 2 plads LB spring 4 maj 07
Sønderskov: 2 Plads LB spring 4 maj 07
Skærbæk 5 plads 27 km. distance 2 juni 07
løgumkloster: 1 plads Lc1 dressur 16 juni 07
løgumkloster: 3 plads LC3 dressur 16 Juni 07
Augustenborg: 2 Plads LB spring ?
Jeg har startet LA og MB på ham, med 4 fejl og fejfri. men da jeg faldt for aldre grænsen nåde jeg ikke at starte mere.
bedset resultat var MB med 0 Fejl ;) 2 sek fra placering.



Schackenborgjagt 06 FEJLFRI (første gange jeg nogensinde har set/hørt/reddet en jagt)

Schackenborjagt 07 Fejlfri, 3 plads, så tæt på 1. men han stoppede op da vi var for langt fremme og han ville ikke afsted alene, ØVV.. lå på 1. VRæll.. men det var en vildt fed oplevelse <33

Fra ponyen som ikke var reddet længe til stævne pony, det er vildt <33. og man siger man ikke kan lære " gamle" heste noget.. ha. !

1 plads: 7 stk.
2 plads: 6 stk.
3 plads: 2 stk.
4 plads: 0 stk.
5 plads: 1 stk.

Mega godt på dne lille tid jeg har haft ham
Stamtavle
Fuld tavle [:

M:Flarisa
MM: Flavia
MF: El Mokari
MMF:Majec
MFF:El Shaklan
MFFF: Shaker El Masri

F: Stuntman
FM: Stuardessa
FF: Neman
FFF:Nabeg
FFF:Arax

Ovs. ;D

Køn
Jaa Han er MEGA køn..

Eij Han er en super Vallak
Bemærkninger
Stuntwan er en utrolig dejlig hest som kan rides af ALLE. Han er bare så mega fantastisk, Desvære skal han sælges til sommer . Men det er KUN fordi jeg ved han kan opnå så meget i spring, og det kan han ikke med mig da jeg nu er 17 men som sagt HAN er alletiders. han er en ven for livet.


Jeg sad lige og tænkte på hvor meget ansvar man enlig har når man har hest. Vi styre hestens liv, vi bestemer om de skal dø eller ej, og hvad de skal.
Vi skal søger for at de fungere
Vi skal holde dem i pæn stand
Vi skal søgerfor at de ingen skrammer har
Vi skal søger for dyrlæge, smed osv
Vi skal give dem kærlighed og et godt liv.
osv osv.

Det hele afhænger af os, hvad vi gør er hestens skæbne.

Jeg synes det er vild at tænke på det kæmpe ansvar der ligger på vores skulder, og det der gør mig rigtig sur at tænke på er dem der ikke opfylde det ansvar, fek.s e hestehandler (nogle hestehandler er altså gode, men de har for det meste samme syn hvad dette ang.)
Når en hest dør/ eller aflives går verden under for os, vi græder og føler vi har svigtet, vi/jeg vil blive til hesten er død, nusse og være der for den<lige til det sidste.
Men hvis feks. en hestehandleres hest dør eller skal aflives, hvis de gider at ringe til dyrlægen, så sparker de bare hesten ( når den er død) og tænker, der ligger lige en spildt sæk penge pose, møj hest.

Helt ærlig, det er sku en stor forskel, både på ansvar og syn. Hvad synes i ?

FUCKING ELSKER HAM <33 Han er mit et og alt. Mit øjesten <33
En araber er så klog, at den kun tillader en hensynsfuld rytter at ride den korrekt.
Den yder kun sit bedste for en rytter der behandler den godt.
En araber er så klog, at den for mange år siden, fandt ud af at den ikke ville tæskes til at lære, men kun ville lære af den der havde føling og forstand til at lære.
En araber der yder sit yderste for sin rytter - har forstålese for araberens sind og følsomme gemyt.
En rytter med hård hånd og arrigt gemyt, ja sådan en rytter vil aldrig få glæde af en araber ;)

Det kan godt være en araber en lidt fornem, men jeg er stolt over at være ejer af den skønne race. Og jeg vil ik eje andet :-) taget fra en anden ;)

D. 28-09-08 blev stuntwan solgt til en rigtig sød pige, og de ser bare så søde ud sammen, Det bliver det perfekte par, og jeg er rigtig glad for at det var dem der fik ham. Held og lykke til jer

D.10.10.08
Så blev stuntwan jkørt til Århus til hans nye ejer.
Og der hersker ingen tvivl om at han får det godt ;)

Når man nu går på marken kan man ikke lade hver med at se efter ham, savner sku den dreng.. ;S Men jeg ved at han har det godt, men det er hårdt,

Historien hvordan jeg fik Stuntwan er faktid lidt sjov.:

Jeg havde fået min egen hest i oktober 05, han var 170 ogjeg var 14 år og kom fra en hest der var 150 cm. og Marquis som var min hest var noget af en laban. Jeg var nervøs og viste ikke hvad jeg skulle. Men en dag fik Nicole en besked om at hun kunne ride en pony op indtil den blev solgt, jeg var med ude da hun skulle se den, wow, Han var fanen flot. Jeg tænkte da aldrig at det kunne bliv min. Nicole fik den over i samme stald hvor min stod, og jeg var bare forelsket i ham, jeg så Nicole ride den og wooow.. Og det sjoveste kommer nu, der kom en og ville prøve ham, men hun sagde den ike ville egne sig som en spring pony. Hahah. Men så tiggede jeg mine forældre, ( det skal lige siges at Nicole også var vild med ham, men måtte ikke få en pony på det tidspunkt, men det er hun nu heller ikke ked af, elleres havde hun ikke fået Rockey) Men min far var lige blevet operert og mig og min mor skulle besøge ham på hospitalet, han sad og røg med nogle andre, så sagde min mor, at jeg lige skulle snakke med ham, han sagde så " hva, skal vi dele til Stuntwan" jeg havde penge til gode fra min konfimation, og de gik så til Stuntwan, Den bedste dag i mit liv, Men nøjj Nicole var sur på mig.. hahah.. men jeg er tilgivet .. hihi.. Men lige pludselig stod jeg med 2 heste, en pony og en hest. Vildt fedt.
2 Uger efter jeg startede jeg mit føreste stævne på Stuntwan, det blev til 4 fejl i omspringning i LD og en 2 plads i LC.. WOOOW siger jeg bare. og alt det jeg lærete på stuntwan knne jeg tage med over på Marquis, Så ingen længer blev Marquis bare fantastisk, desværre døde Maqruis fra mig, og stuntwan er nu solgt, så lidt underligt at ikke have dem mere, men har da de andre, bare ikke det samme

Nyt. solgt til billund som lære pony til en sød dreng, som nu har fået 2 anden pladser <3
Ja som man troede det hele gik godt. først sælger de første ham efter 6 måneder, så sælger de næste ham efter 6 måneder fordi sønne ikke gider at ride, og hende den andne fordi hun heller vil have hest end pony, TÆNT JER OM FØR I KØBER EN PONY. det forvirre jo den stakkels pony.




Min engel, min engel for evigt, jeg var nød til at sige farvel.
Jeg skammer mig over at jeg ikke gjorde mere for at beholde dig for altid, du betød alt for mig, dig og Marquis var jo mit alt.
jeg savner dig så meget, jeg har så ondt af dig at du nu er en kastebold, jeg kan bare ikke klare at jeg har ødelagt livet for 2 heste, først Marquis og nu dig. Undskyld, hvordan kan du tilgive mig min engel.
jeg vil gøre alt for at stå op og høre dit vrinsk ude foran vinduet, som dengang du var "stukket af" hvor jeg vågnede fordi du stod og vrinskede ude foran mit vindu, hvor jeg satte mig op på dig, uden noget som heslt og kun med nattøj og så jorde ned af markvejen, du er en drøm som jeg gev til en anden der ikke så det samme, Undskyld min engel, hvad skal jeg dog gøre, hvis jeg da bare kunne finde dig igen ´, hvis jeg bare kunne få dig igen, men der er ingen hvis her, det er umuligt, jeg ved ikke hvor du er nu, jeg ved ikke hvad der sker, jeg håber bare du ved at du er mit ALT..
Min engel.



http://www.canecorso.com/lorenzo.htm
Carina T

HESTENS 11 BUD SOM FAKTISK ER RET SANDE!

1. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig, tænk over det når du anskaffer mig.

2. Giv mig tid til at forstå, hvad det er, du forlanger af mig

3. Gør mig tillidsfuld - du er hele mit liv.

4. Værd ikke vred på mig længe ad gangen, og slå mig ikke som straf

5. Du har dit arbejde, dine fornøjelser, dine venner.
men jeg har kun dig

6. Tal med mig - selvom jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg, når din stemme glæder mig

7. Jeg glemmer aldrig, hvordan du har behandlet mig

8. Før du slår mig, så tænkt på, at mine tænder med lethed kan knuse din hånd - men jeg gør det ikke

9. når du bliver irriteret på mig, fordi du selv har travlt, så tænk på, at jeg måske har ondt et sted, bare er ked af det, eller mangler dit selvskab

10. Tag dig af mig, når jeg bliver gammel.
Også du bliver gammel

11. Vær hos mig, når jeg har det svært.
Alt bliver lettere, fordi jeg har dig

Jeg savner dig min dreng ;(
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Stuntwan Miss you /Solgt/
Annonce