{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Jackson -VALLAK [Tidl. hest] 2004

3.947 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle W
Kvinde | 25 år | Oprettet: 21. okt 2006


Dansk Varmblod Jackson -VALLAK

Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 170cm.
Temperament
for det meste rolig!

Men er ind imellem noget hingstet!
Gangarter
skrit: god, træder godt over!

trav: tegner nogenlunde...

galo: dejlig stor
Stævner
Stamtavle
Jackson er DV men da faderen ikke er avelsgodkendt og han er et "uheld" er han ikke brændmærket og registret i DV...

Men hvis faderen var avelsgodkendt ville Jacksons stamtavel se så ledes ud:

Mor: LATINI
DH 3489 DK DV
DH 877 66 77 8

Far: SANTANA DV

Mormor: REGITZE
DS 4685 DK DV
DS 868 66 77 7

Morfar: LATINO
DH 368 DK DV
DH 978 67 88 9

Farfar: CHURCHILL
DVE 475 DK DV
DH 978 78 79 9

Farmor: LATINI
Køn
Vallak
Bemærkninger
SOLGT OG SAVNET!

Kender du det, når man bare elsker et individ så højt, at det ikke kan beskrives med ord?? - nu ved du hvordan jeg har det med Hesten!
- Jeg så dig den dag du blev født og jeg vil kigge på dig til den dag du dør!!
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
HISTORIEN OM JACKSON

Jackson er mit et og ALT! Jeg har kendt ham fra han var 5 timer gammel! Han stod ude ved min gamle nabo til han var 3. Hun havde ikke selv tid til at tilride ham, så jeg gik igang. Ideen var egenligt at jeg skulle tilride ham, og så fik jeg en del af fortjensten.
Jeg fik hjælp af en veninde de første par gange. Hun holdte longen og sådan. Det gik over al forventning! Han var rigtig nem og medgørelig!

Tiden gik og der kom en pige og så på ham. Jeg viste ham frem i alle tre gangarter. Hun var solgt og meget interesserede i ham , men skulle lige hejm og vende det.
Da hun var taget hjem, fik jeg "ondt" inden i :s Jeg havde kendt både Jacksons bror/far og hans stor søster inden ham, og var også blevet tilbudt, at købe dem. De var lidt for dyre til mig, og da min nabo så ville sælge ham, tænkte jeg: "Nu har jeg sagt nej til de to andre og Jackson er den, muligvis sidste, med Latini som mor. Så nu MÅ jeg slå til!"

Jeg cykled hjem til min mor og fortalte hende hvordan og hvorledes... Hun syntes ikke om ideen, hun troede ikke på at han var ridevant, og var ikke sikker på, at jeg selv kunne tilride ham!

Jeg var rigtig sur, og syntes det hele var noget møg :s

Så en dag tog min mor med ud til min gamle nabo (min gamle nabo har også to irskeulvehunde, og vi "besøgte" dem tit, da de kun bode 4 km. fra os.) Jeg sadle ham op, trak ham ned af vejen og ind på ridebanen. Jeg sad op, og min mor kom ned for at kigge. Jeg skritted lidt rundt på ham. Da han var varm travede jeg lidt på ham. Min mor vidste ikke hvor meget han kunne, så hun blev overraskede. Hun sagde "det vidste jeg ikke at han kunne". Hun sagde ikke meget på turen hejm.
Jeg spurgte hende igen da vi kom hjem, om hun havde skiftet mening... Hun overvejede det , men gav sig. (Min mor bruger nu næste ligeså meget tid på ham som jeg gør! Hun er stolt af MIN lille hest!!!)
Jeg ringede til min nabo og sagde at JEG ville købe ham. Hun havde faktisk solgt ham til pigen, så hun ringede og sagde at de desværre ikke kunne købe ham afligevel. De tog det RIOGTIGT pænt og sagde at det var der jo ikke noget at gøre ved.


Jeg købte ham så, og red ham til i foråret/sommeren inden han nu har fået hans paus.

Jeg er utrolig stolt af min lille hest! Alt hvad han kan er noget vi har lært hinanden! Jeg er den eneste som har redet på ham (to andre har skrittet på ham)! Jeg har kun fået hjælp af andre far jorden! Det er super fedt at have en hest som man her kendt fra føl af og som man selv har "bygget op".

JACKSON: LOVE YOU SWEETYPIE! YOU'R SIMPLY THE BEST!!


Kommentér på:
Dansk Varmblod Jackson -VALLAK