{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Marquis<3R.I.P, je t'aim† [Himmelhest] 1999

4.108 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Marquis<3R.I.P, je t'aim†

Fødselsår:
1999
Højde:
170 cm
Temperament
Meget rolig på mark og i stald, Men kan godt blive tændt når der kommer spring på banen, men det er kun skønt. Han har lidt araber temperment da han kan komme helt op at køre og man kan bare ikke få ham til at slappe af igen, men han smider PÅ INGEN MÅDER rytteren af. ALDRIG..
Gangarter
Skridt : God, middel, meget energisk

Trav: flot og rummelig, med en fin takt,

Gallop: Flot, Han har en super gallop somner meget rummeligog jævn
Stævner
Han er med til en masser af stævner, både i spring og i dresur. Men mest i spring, jeg forventer at nå meget langt på ham i spring, også fordi han har viljen til det, han kan stadig stoppe op og alligvel springe en okser på 135 cm. Han er også urolig god hvad der angår i at samle sig over springet, han er bare så super. Sjovt nok kan han bedst lide okser og andre spring som er brede =D

Nogle resultater ;)

25 juni 06 RØK
1. plads LC spring

21 April 07 Skærbæk
2.plads LC spring
1.plads LB spring

16 Juni 07 løgumkloster:
4. plads. LC2 Dressur
2. plads LC joker springning

24 juni 07 RØK
4. plads LC sping

øvrige uden dato.

RHO:
3. plads LD spring
5 plads.LC spring

A.U.G.R
2. plads LD spring (F**K en glat bane, selv med lange mordax !!)

TØR
1.plads LC spring POKAL <33
2 plads LB spring

På 6 måneder red vi fra ( sammligner med 2 kritikker)

Gangarter: 6/12
Spændstighed: 5/10
eftergivenhed &holdning: 5/10
Lydighed: 5/5
Rytter: 5/15

6 mdr. sener:

gangarter: 7/14
spændstighed: 6/12
eftergivnhed&holdning: 7/14
lydighed 6/6
rytteren: 6/18

ret godt klaret på 6 mdr. var så stolt af ham, han var så dejlig, ingen troede på ham, men jeg gjorde <3

Rosetter på vidundert:

1 plads: 3 stk.
2 plads: 4 stk.
3 plads. 1 stk.
4 plads: 2 stk.
5 plads: 1 stk.
Stamtavle
Ukent. Men han kommer fra Klaus Norh som er en meget kendt avler, det har været hans datters hest, indtil hun ikke havde tid mere.
Køn
Ja self. er han køn.

Eij. Han er en vallak =D
Bemærkninger
Han er en utrolig skøn hest, Han er der altid for en. Det er svært at beskrive med ord hvad jeg føler for ham.

Den dag han dør, så dør jeg. Jeg Kan ikke klare tanken om at han en dag ikke vil være ved min side mere. Selvom han kan være fræk så ved jeg han IKKE er ond. jeg kan se glimtet i hans øjne, og det glimt skal INGEN tage fra ham. Han skal være MIN for evigt. Det kan ingen lave om på.
Den dag (om mange år, håber jeg) hvor han dør, der vil der mangel en stor brik, et tom rom. Der vil han ikke længer stå og vrinske mig godmorgen når jeg kommer ud til ham, eller mærke hans glæde ved springning, Der vil mangle den sjove hest på marken der altid holder gang i den, der vil mangle en at græde med og sove ved, og en til at holde sammen med, der vil mangle end til at tage med på camping, og sende postkort hjem til. Det kan jeg ikke klare. Jeg vil helle dø med ham, end at nå at føle det tom rom. Det var en beskrivelse af min kærlighed ti ham. <33

ELSKER DIG MARQUIS; AF HELE MIT HJETE <33

HVIS JEG KUN HAVDE EN DAG AT LEVE I :

Hvis jeg fik at vide at jeg kun havde en dag tilbage at leve i så ville jeg ride væk.
Ride væk på Marquis, væk fra det hele, springe over alt på min vej og nyde hans kræfter under mig, mærke hvordan han sætter tempoet op. Jeg ville stoppe på en mark og sadle ham af, lade ham stå og græsse på marken og nyde at se ham stå og græsse, tænke på hvor heldig jeg var at eje ham, og håbe på at han aldrig vil glemme mig, for han er det bedste der er sket for mig, tanken om at skulle forlade ham ville være urealistisk for det var jo meningen at vi skulle leve livet ud sammen. Tænke på at vise at heste uden fine stamtavle og hulhej også kan være ”perfekte” vise på spring banen at vi er bedste. Det var jo meningen at vi skulle gøre sammen.
Inden jeg ville sadle ham op igen ville jeg skrive til min bedste veninde at jeg vil have at hun skal have ham, for jeg synes Nicole har fortjent ham hvis jeg skulle væk, for jeg ved hun ville forsætte det jeg var nød til at give slip på, håbe på at Marquis vil give hende en fornemmelse at jeg altid vil være med hende.
Da jeg så havde sadlet Marquis op igen ville jeg nyde turen hjem, mærke vinden i mit ansigt, have fornemmelsen af at flyve med Marquis. Jeg ville synge for ham og nusse ham.
Når vi kom hjem ville jeg nusse ham, så ville jeg give ham masser af godbidder. Jeg ville tage hen til mine andre heste og nusser og hygge med dem, synge og strigle dem, håbe på at de ville komme et godt sted hen med masse af fortjent kærlighed.
Jeg ville derefter gå indenfor hvor min familie var, håbe på Nicole var der, være sammen med dem, hygge mig med dem og grine af barndoms minder og vore ferier, jeg ville fortælle hvor meget jeg holde af dem og at jeg altid ville være med dem.
Jeg ville lege med min lillebror og få ham til at grine og smile til mig med det sødeste smil man kan tænke sig, håbe på at han ikke har glemt mig når han bliver stor, håbe på at han bliver en god dreng som ville få et lang og lykkeligt liv.
Jeg håbe på at aksel kom forbi og sige farvel til mig, for ville fanen gerne fortælle ham hvor meget at betyder for mig, og at jeg virkelig godt kan lide ham, og havde håbet på det kunne have været os hvis jeg skulle forsætte livet.
Efter jeg havde sagt ”farvel” til mine hunde, katte og familie / venner, så ville jeg ligge mig ind i boksen til Marquis, jeg ville dø ved ham, dø ved en så betydnings fuld ting som ham. Uden Marquis ville jeg intet være.
Mit sidste åndedrag ville jeg trække dybt og tænke på at jeg har nået det som jeg skulle, og ånde lettet op.

D. 17/12-2007

Jeg havde været i praktik som berider i tyskland,, da jeg kom hjem og gik ud til Marquis kunne jeg bare se at der var noget helt galt med ham, og da jeg så hans ben var jeg ved at besvime, Fra koden og op til knæet var MEGA hævet og det flød med betændelse, og foran koden havde han fået en kæmpe flænge, jeg ringede til dyrlægen, han sagde han ikke kunne sys pga. at det var for mange timer siden det var sket, så det var bedst at lade det hele af sig selv, og bare "pakke" det ind, han fik smertestilende, stivkrampe og noget medicin som jeg skulle give ham i 3 dage (pasta). Det gik pænt lang tid før han var klar igen, eller det vil sige sidst i januar, men det er også længe for mig, hi, men endelig kunne jeg så småt ride, og nøjjj hvor jeg har længtes efter at ride ham, min nabo satte et lille spring op og vi spang, vi strålede som en sol, da det var pænt lang tid siden vi sidst havde sprunget, og hvem skulle have troet at det blev den sidste. !!!


D. 23/2-08

Marquis begyndte at svede og rullede sig, vi fik straks dyrlæge til ham. Han havde sandkolik.
Dyrlægen gav ham første gang noget smerte stillende.
Anden gang fik han en slange ned igennem næsebor og så fik han olie ned i mavesækken for at få noget af sandet ud.
tredje gang mere smertestillende, og han fik en kanyle stukket ind i siden for at få luften ud af hans tarme.
ved 23 tiden blev han igen urolig. jeg ringede igen efter dyrlægen, men hun sagde jeg skulle se tiden an, men ved 1 tiden om natten begyndte han at være meget urolig, han sparkede op i hans mave og rullede sig, og vi kunne ikke holde ham, til sidst lå han ned og jeg sad med hans hoved i mit skød, jeg sad og nusedde med ham sammen med min mor og sang abc. da dyrlægen kom, sad han op, han havde ikke kræfter til at rejse sig. vi fik ham op, dyrlægen tjekkede ham og sagde at dette ikke var godt, lidt efter sagde hun a det eneste at gøre var at aflive ham, da hans tarme var død. Så ca. kl. 02.00 gav hun ham sprøjten, jeg sad ved hans side hele tiden og sang for ham, jeg nussede ham og varmede hans mule som han elskede så højt. han slappede helt af i et lille minut, og så var en død. jeg nægtede at gå fra ham og blev ved ham et par timer, jeg var mange gange ude ved ham løbet af dagen og den næste med, og jeg føler virkelig jeg fik sagt ordentligt farvel, jeg har også lavet en minde hylde for ham, hvor alle billeder og ting står som har givet os gode minder.
Marquis er grundlæggeren for vores nye team, nemlig Team Marquis. for det var ham der lærte mig at ride, og ham om førte mig hele vejen op.
Jeg skal have en ny hest nu, men ingen og intet kan fylde det tomrum jeg har, men en ny hest vil kunne f mig til at komme vider, for jeg ved Marquis vil værre med mig over alt, og han lever vider inden i mig.

Min mor sagde til mig, heler dø som 8-årig og så har fået et liv fyldt med kærlighed og glæde, end at dø som 30-årig uden.
Og det trøstede mig da jeg ved Marquis har fået alt den kærlighed der kunne gives.

MARQUIS, JEG ELSKER DIG AF HELE MIT HJERTE.

Marquis. Jeg kan ikke uden dig, du var jo min lille dreng, jeg har den samme følelse som en mor mister sin lille dreng, jeg elskede/elsker dig bare så meget, jeg kan slet ikke få en ordentlig hverdag uden dig, der er sådan et stort tom rom indeni mig. Jeg mangler dig skat, og hvordan kan jeg undskylde nok overfor dig, jeg burde dømmes for mord, UNDSKYLD SKAT. Jeg savner dig så meget, så forfærdig meget. Du var der altid for mig, du hjalp mig op, du gjorde mig til noget, du lærte mig alt, fra ridning til livets indhold, undskyld undskyld undskyld, bare jeg havde en chance mere, bare jeg havde en chance mere, bare jeg havde....

D. 26 Februar drømte jeg at jeg var til stævne på ham, han stod så pænt og ventede at jeg fik start nr. å ham, jeg satte mig op og red ligeså stille hen mod opvarmningsbanen, og det var som om Marquis smilede og jeg kunne mærke han var rigtig glad, det var som om at ha følte fred, og vi red ind i lyset...

D. 18 marts 08 var jeg med til at en hest skulle fole, jeg var på arbejde om aften, jeg var der helt alene, jeg gik forbi hoppens boks, og der var bare noget der sagde i mig at der var noget galt, jeg ringede efter 2 venner som avler heste, og jo den skulle fole.
kl. 03.00 om natten folet hesten, vi måtte godt nok rive føllet ud, for hoppen kunne ikke klare det alene, så hvis vi ikke havde været der var de begge døde, men så kom den sødeste store dejlige hingst til verden. Jeg så på ham, og så slog det mig bare, jamen den skulle jeg da have, og selvfølgelig skulle han da hede Marquis, eller Magic Marquis for det er noget Marquis i ham. En dør, en anden kommer til.


24/4.-08

Så er det 2 måneder siden Marquis døde, jeg har det som om han har været væk i flere år, jeg savner ham så meget, det er slet ikke det samme mere, jeg har min nye hest Bayla, men jeg gider ikke længer at ride så mange heste, vælge ridning fra, det er ikke det samme uden Marquis. Der mangler nogen, hvorfor kan jeg ikke få dig tilbage, Ville ønske jeg i det mindste kunne drømme om dig hver nat, jeg vil så gerne være sammen med dig igen, vise alle hvor gode vi er, ride på stranden, Marquis, kom tilbage til mig.

D. 3 maj-08

Er bare total nede. Mangler Marquis, kan huske den dag vi slog en junior hest i spring i LB. Det var den bedste dag i mit liv. Jeg savner ham så meget, og jeg ved det var min skyld han døde, jeg havde et ansvar, og glippede det, jeg kan ikke tilgive mig selv. Jeg har slet ikke fortjent at leve. Jeg savner ham af hele mit hjerte.
HVORFOR lige ham. hvorfor, jeg passede ikke nok på, jeg savner ham så meget, hvad skal jeg gøre, jeg vil seriøst gøre ALT for at få ham igen, bare få en dag til at sige undskyld, kan stadig huske da dyrlægen gav ham sprøjten, jeg sad med hans hoved i mit skød og han kiggede på mig indtil han ikke mere var iblandt os mere. Jeg kan huske jeg nægtede at gå fra ham og lå mig ind til ham, jeg var ved ham indtil daka hentede ham 2 dage sener, Jeg ville ønske jeg døde i stedet for ham, jeg vil have en chance til. Gider ikke mere. Alt det med fri år og arbejde ved den heste handler jeg arbejder ved nu er gået i vasken, for gider ikke, når Marquis ikke er her, hvorfor så arbejde så meget med heste, jo jeg rider stadig, men alle andre heste sælger jeg, bortset fra Bayla. Jeg ved sku ikke hvad der går af mig, er bare total nede

-- GODNAT SKAT, SKAT GODNAT, VI SES IGEN SENER. --

Hest, du er i sandhed et væsen uden lige. Du flyver uden at have vinger, og erobrer uden at bruge sværd.


Orh Marquis.. du var mit ALT.. kan slet slet ikke komme over at du er væk, for EVIGT. Skat. SAVNER DIG. Arr.. hvorfor var det ikke mig der døde, jamen skat, savner dig.. Marquis. alt det med at blive en stjerne rytter og vinde alt, det var en drøm med dig, ikke andre, stopper konkurrence nu, det var vores mål. ikke med en anden, skat, ELSKER DIG

22.6.08
Orh. skat, ved ikke hvad der sker, kan ikke beskrive med ord hvad der enlig sker, men jeg mangler dig så meget at jeg glemmer følelsen af godhed. Jeg er SKYLDIG I MORD, der var så meget jeg kunne gøre, uden at vide det, jeg er så ked af det skat, jeg er så helveds ked af det, savner dig så meget, jeg kan ikke en skid uden dig, efter du gik væk er alt blevet et maridt, det er bare ikke det samme uden dig skat, Orhh, savner dig så meget, Vil bare så gerne have dig tilbage, arr.. Hvad skal jeg gøre?? Marquis, UNDSKYLD,.. Marquis Marquis, Kan huske alle de gode ting , men det for mig til at tænke at jeg ikke havde fortjent dig. UNDSKYLD..

24/9-08

Jeg var bare hel syg ked af det i dag. Jeg kunne intet, græd og græd bare hele tiden, kunne slet ikke magte mere, sådan har jeg haft det et par gange nu, total ude af den, græd og kunne ikke magte at leve mere, synes jeg var en morder, glippet mit største ansvar.. Tårnene strømmede ned af mine kinder, alt det gode var væk, godheden selv, nemlig Marquis.

Så i dag den 25.9.08 kiggede jeg på datoen, så så jeg vi havde den 24 i går, 7 måneder siden Marquis døde ! WHAT !! Det er seriøst et indre ur inde i mig der bare ved hvad dato det er.

Men fuck jeg savner ham, min dreng men også min bedste ven.

Mit liv er gået total i vasken nu. alt bare fordi jeg glippede mit ansvar over for Marquis.. UNDSKYLD. ;S

Til døden os skille.
Og længere endnu

Min største drøm skulle vise sig at blive til virkelighed en dejlig dag i september.
Min farfar døde et par måneder inden, af en blodprop. Det var et stort tab for os alle, specielt for mig. Endelig havde jeg en familie, en farfar der holdte af mig.
Det ligger nemlig sådan at min mor først kom sammen med min sted far da jeg var 6 år. Derinde havde jeg ingen kontakt med mig “rigtige” far, det har jeg heller ikke til dags dato.
Men her i den “nye” familie er alt bare perfekt. Jeg begyndte at føle mig som et normalt barn.
Dog var min så kaldte “nye far” alkoholiker.
Men alt gik sin gang og dagen kom hvor min farfar døde og min stedfar arvede en hvis sum penge, han ville derfor give mig en hest. Den enes død, dens anden brød.
Jublende gik jeg over til en veninde, og dagen efter var hun så med ude og se vidunderet. Marquis. Marquis var min hest, min helt egen, ingen halvpart eller lege hest, nej MIN. Det var en ubeskrivelig følelse.
Det skulle vise sig at blive lidt af et spring. Jeg havde reddet siden jeg var 3, og da jeg fik Marquis var jeg 14 år. Men alligevel var jeg ikke forberedt på en hest som var 170 cm. Over ryggen. Og kun 5 år. Jo tilredet var han, eller kald det hvad du vil. For han havde i hvert fald ikke prøvet sine grænser af endnu.
Men det var min hest, selvom at alle sagde det ikke ville gå, og at han var alt for vild til mig, for jeg skulle da bare have en pony på 145 cm.
Men stædig som jeg var kæmpede jeg. Jeg fik da også nogle møder med jorden fra hestens ryg. Og mange gange gik det ikke helt stille af sig, og vi kunne mere eller mindre snart få klippekort til skadestuen. Men at opgive lå ikke til mig, så op på hesten igen.
Og som et lyn fra himlen begyndte det at lykkes. Han gik godt og vi kunne begynde at ride nogle spring. Det viste sig hurtigt at det var der hans gejst lå i. vi trænede og trænede, men til stævner gik det ikke altid lige godt, jeg manglede erfaring. Og vupti så stod jeg med en pony. Selvom den ikke var reddet i spring, så var han gammel og afprøvet. Første stævne sammen fik vi en 2 plads. I noget der hedder LC som er en bane på ca. 70 cm. Og så gik det ellers stærkt. Vi vandt en del og det blev hurtigt til 15 placeringer både i spring, dressur og distance.
Med den erfaring jeg fik fra min pony, som hedder Stuntwan, kunne jeg tage med over på Marquis. Og så gik familie weekenderne med stævner. Hver weekend bød på stævner, og snart fik jeg 1 plads i LC for hest som er en bane på 100 cm. Som det ikke skulle være nok så vandt vi også Lb som er en bane på 110 cm. Og med der fik vi en pokal. Godt nok havde jeg en fra min pony også, men den her var helt speciel. Den fik jeg nemlig med Marquis. Og hvad der ang. Rosetter kunne min mor sige tillykke med min 30. Roset.
Vi startede ringridning sammen, red turer. Ja Marquis var der selvfølgelig også da jeg havde brug for en at græde ved. Jeg var fuldkommen væk i den hest.
Ingen længe havde vi 4 heste, vi valgte således at flytte ud på en gård. Det skal siges at der ikke gik længe før vi fik 2 igen, så nu havde vi 6 heste. Og sikke da en pragtfuld fornemmelse, det at vågne og så lige gå rundt om hjørnet ud til din hest/heste.
Jeg var lykkelig, tæt på skov og havet, og vi havde egen stald og mark, og en ridehal, som så skulle laves lidt om.
Men alt var perfekt. Min far var også stoppet med at drikke. Og jeg var lykkelig.
Men intet lykke holder evigt. En kold februar dag skulle jeg ud i stalden og sadle Marquis op kunne jeg mærke at noget var galt. Mit plag(en ung hest på 3 år.) lå ned alene, og nu er det sådan at heste har flokinstinkt, og jeg kunne straks se at han havde svedt kraftigt, og stadige gjorde. Kolik fløj det ud af mig, jeg kendte alle mere normale hestesygdomme. Jeg ringede til min far hurtigt, og derefter til dyrlægen. Jeg arbejde på det tidspunkt ved en hestehandler, så jeg fik ham ud for at kigge, da det gik lang tid inden dyrlægen kunne komme. Min chef kom, han kiggede på den og spurgte om han måtte snakke med min mor alene. Jeg sagde nej, jeg vil selv høre det, han sagde følgende sætning “Michelle, den hest har max 10% chance for at overleve, jeg har min pistol med, skal jeg aflive ham? Dyrlægen kan intet gøre, lad os give ham fred” Nej, der var nogen der ikke passede, jeg kunne nemlig mærke at han kæmpede. Dyrlægen kom, han gav den en slange ned i halsen og gav ham alverdens medicin. Det blev til 2 lange nætter, nabo pigen blev ude i stalden for at hjælp, det stod nemlig sådan til at han ikke måtte stå stille, så vi måtte skiftes at gå med ham. Der blev lagt en madras op, lavet af hø og halm, så skiftede mig om min veninde om at sove 30 min. af gangen og gå med ham. Om morgnen tog min veninde hjem for at sove, jeg blev ved. Jeg var også med da han tog sin første bid mad. Han var rask. Et mirakel. Men jeg kunne også mærke at han havde kæmpet en brav kamp. Jeg var glad, og jeg sov vidunderligt den nat. Dagen efter ringer min mor og siger at Marquis ligger ned på marken. Sjovt nok, havde jeg svært ved at sove den nat, jeg tænkte det var chokket over at jeg nær havde mistet en hest. Men det måtte vise sig at være noget andet. For jeg tog ud på marken og fandt min elskede Marquis liggende ned, jeg troede faktisk han var død. Jeg fik ham dog op, og ingen måtte dyrlægen ud. Hun var ung og ny. Hun gav ham smertestillende medicin. Så skulle det nok gå, for jeg havde set det i tide, og det var da 98 % chance for at han overlevede. Jeg tænkte at dette kunne jeg godt klare selv, og om 3 timer ville han nok være nogen lunde okay igen. Desværre blev det bare værre og værre som tiden gik, dyrlægen kom ud igen, nu fik han slange ned i halsen og medicin. Det holdte dog kun noget tid. Nabo pigen, og min veninde, pakkede det hele ud en gang til. Klar til endnu en hård nat. Dette kunne vi bare ikke klare alene, han ville ikke gå, det løb koldt ned af ryggen på mig da det gik op for mig at han ikke kæmpede. Dyrlægen havde haft en kanyle i siden på ham for at få luft ud, da der havde samlet sig gasser. Det lykkes delvis. Dagen efter fik han det nogenlunde og jeg synes det var ansvarligt at gå indenfor og side i 30 min. Af gangen. Det gik super, indtil midnat. Så var den gal igen, min mor kunne intet se, men jeg viste det, den var rivende gal. Dyrlægen ville dog ikke komme da de bare troede det var fordi jeg var en hønemor, nu havde de jo været 3 gange i løbet af 35 timer, og 2 gange ved den anden. Men omkring kl. 01.00 var den rigtig gal. Min mor kunne også se det nu, dyrlægen kom så også denne gang, det var jo mine penge. Hun kiggede på ham, han lå med hovedet i mit skød, imens jeg nussede og sang for ham. Vi skulle prøve at få ham op. Han fik forbenene ind under sig og fik sig skubbet op på røven hvor han så sad skiftevis på hver side af ballen. Han kunne ikke komme op. Hun kiggede ham i munden, kiggede på mig og sagde, vil du havde det af vide, eller skal jeg tage vider beslutninger med din mor?. Jeg valgte at blive, uden tvivl, jeg ville opbakke ham 100%. Hun kiggede alvorligt på mig og sagde “ Michelle, hans tarme er død, der kommer ingen blodtilførsels til tarmen. Han lider, der er intet vi kan gøre. Du har 2 muligheder. 1. Vi giver ham en masse smertestillende og han vil dø i løbet af dagen, eller nr. 2 vi kan aflive ham.”
Benene forsvandt under mig, jeg landene på mine knæ og skreg af smerte, det kunne bare ikke være sandt, hvordan, hvorfor, han var 8 år. Så ung, jeg sad i et stykke tid og skreg og alle minderne fløj igennem hovedet på mig, ingen troede på mig, eller ham, men tilsammen var vi et team. Skulle det virkelig ende her, og sådan. Jeg kunne ikke se nogle udvej, jeg kan huske dagen før hvor jeg havde mærket den underlige fornemmelse af at han ikke kæmpede. Det var ligesom at han havde accepteret sin skæbnen, og at han havde opnået det han ville, mæt på minder og kærlighed. Så jeg gik hen til Marquis, satte mig og sagde undskyld, og tak for alt, derefter sagde jeg til dyrlægen at han skulle aflives, det sværeste ord jeg nogensinde har sagt. Jeg følte jeg havde svigtet ham, og mit ansvar. Dyrlægen gav ham først noget smerte stillende, derefter sagde hun at hun ville gå ud i bilen for at hente sprøjten til at aflive ham med, imens kunne vi sige farvel. Her sad jeg med min mor og tud brølede, vi sang abc for ham, som han elskede så meget og nussede hans mule som han også elskede så meget, det stammer tilbage fra stævnerne hvor han altid gik med hans mule begravet i min mors jakke imens hun sang for ham. Han elskede det, og det var en selvfølge at han skulle høre det på hans dødsleje. Dyrlægen kom ind og gav ham sprøjten, hvor efter hun gik væk for at give os fred til at sige det sidste farvel. Vi sang stadig, han lå med sit hovedet i mit skød, jeg kunne se ham svinde ligeså stille bort. Da jeg kunne mærke at det var nu sagde jeg min sætning “Godnat skat, skat godnat, elsker dig, ses igen sener” denne sætning sagde jeg ALTID når jeg gik fra ham om natten, det var min sætning. Hvis han var ude på marken råber jeg i en høj og frisk tone “mojn skat” og vrinskene kom han imod mig.
Dyrlægen kom hen til mig efter jeg havde sagt min sætning, mærkede hans puls, hun sagde så at nu var det forbi, hulkende sagde jeg tak.
Den nat blev jeg ved ham, jeg lå tæt op ad af, helt inde ved maven, jeg havde en dyne på mig, så lå jeg ellers bare der og sang med ham og spillede vores ynglings sange, en hvor en pige synger at han gjorde det der fik hendes drømme til at gå i opfyldelse, og at hun ikke kunne uden ham. Og så Leona Lewis - bleeding love. Specielt det med at hun bliver ved med at være forelsket og at alle sagde det ikke kunne gå mellem dem. Det gik tiden med ved ham. Jeg nåede at mærke ham blive kold, selv blodet var helt “frosset” og han var helt stiv, det værelset var dog da han begyndte at skumme ud af næseborende, men jeg tog bare en klud og tog det væk, for det kunne ikke skræmme mig, det var jo stadig Marquis. Død eller levende. Det var desværre umuligt at få ham begravet eller brændt på vores egen grund, det lyder måske tragisk, men så ville jeg i det mindste have et sted at gå hen når jeg var ked af det, eller ligge en blomst. Som sagt var det umuligt, 3 dage efter hans død indtraf kom bio daka og hentede ham, der var jeg dog ikke til stede. Det ville nok blive lidt for voldsomt at se min hest blive taget med en kran og om i en vogn. Mange synes jeg ikke skulle være ude og ved ham efter og under hans død. Men det er jeg kun glad for at jeg var.
Der er nu gået 6 måneder siden han døde. Ung plaget der nær var død, er solgt til en rigtig sød pige som giver ham masse af velfortjent kærlighed. De andre heste har det rigtig godt, og mig, ja jeg tager mig selv i at gå på marken for at kigge efter Marquis. Jeg har fået en ny hest der hedder Bayla, for det var jo meningen jeg skulle leve mine dage ud med Marquis, selvom Bayla er en super hest, så giver hun mig ikke den aha oplevelse af kærlighed som jeg følte ved Marquis, Bayla vrinsker da af mig, men der var bare noget over Marquis. Men Bayla er nu ikke helt tosset, så en dag skal hun nok blive næsten ligeså speciel som Marquis.
Det værste ved hele den dramatisk slutning var dog at 4 måneder efter hans død brændte vores hus, så mange mindre fra Marquis gik bort. Heldigvis er han i hjertet på mig, og det er intet der kan tage fra mig.
Nu kan vi kun se på vores hus blive bygget op igen.
Og jeg må tage mig selv i, at tænke på at komme op til ham. Jeg glæder mig på en måde til den dag hvor jeg har levet mit liv ud og kan kommer op til de evige græsmarker for at råber med en frisk tone “mojn skat” , Men jeg er ikke engang myndig endnu, det er lige 6 måneder til, så der går nok noget tid endnu.
Marquis, du er ikke mit guld, du er mit alt.
En sætning min mor sagde efter Marquis død : Heller dø ung og har haft en liv med masser af kærlighed end at dø gammel uden.
Godnat skat, skat godnat.

Tanker jeg har gjort efter Marquis død.
Jeg er ikke en hævn tørstig person, men for at være ærlig så tror jeg måske Marquis kunne have været her i dag.
Dyrlægen der var ude var temmelig ny, og ung. Hvis det havde været en mere erfarne kunne de nok have forbygget en videreudvikling, såsom olie i maven. Og hun skulle enlig have informeret mig om at der er et speciale hospital til heste med kolik. Marquis kunne leve i dag. Men det kunne jo også have gået galt, men det ligger bare i en, at man kunne have sin drømme hest endnu. For mig er det som at have mistet ens søn. Jeg får mange kommentar om at jeg er latterlig eller underlig, hvordan kan man være ked af at have mistet et dyr, men er blod ikke blod, og kød er kød ?. Marquis var min lille dreng, det var mit ansvar, mig der opdragede ham, fodrede ham mm. Men samtidigt var ham min bedste kammerat, ham jeg kunne stole og sige alt til. Dyr er ikke altid bare en ting der er der, de gør forskel.
Da mit plag var syg, lavede dyrlægen faktisk en grusom ting, han stak en slange i halsen på ham, hældte olie i, uden at tjekke at den var rigtig i, så han ikke hældte det i lungerne !

Godnat skat, skat godnat, vi ses igen sener.
&#65532;&#65532;&#65532;&#65532;

Jeg tænker tit på den sti vi red på, og den mark vi red på, hvor vi trænede, jeg ville bare være den bedste, eller Vi skulle være de bedste, jeg glemte bare at en dag ville det være over, jeg glemte nogen gange bare at slappe af og lade dig nyde det, Men vi blev gode, og jeg tænkte at nu skulle jeg vise verden hvad vi vare lavet af, desværre nåde vi det aldrig.
At give slip på noget så betydningsfuldt var forfærdeligt, og det jeg aldrig komme over, du var mit alt.
Jeg var så stolt af dig, min lille dreng. elsker dig

Det er det at leve i nuet der tæller. Det er ikke alt andet, man kan ikke leve for fortiden, eller fremtiden, man skal leve i nutiden.
Man kan hverken gå frem eller tilbage i tiden, uanset hvor meget man ønsker det. Hold i de små ting som giver livsmodet tilbage, uden dem kommer man ikke vider.
Man ønsker nogen gange at man kunne gøre noget om, men det kan man ikke, man kan ikke ændre fortiden, men man kan ændre fremtiden. Og så er det bare med at gøre det når man kan. Tænk på livet, lev mens du gør det, elsk mens du tør det.


Marquis, hvis jeg bare kunne ændre fremtiden, men det kan jeg ikke, uanset hvad jeg gør kan det ikke ændre noget, og gud jeg ville ønske jeg kunne. Undskyld skat.

Jeg har drømt rigtige mange gange om dig her for det sidste. I min drøm står du der ligeså perfekt som du er, du er glad og leger rundt, den ene gang med min lillebror. I min drøm ved jeg godt at du er død, jeg siger til de andre “ se, det er min døde hest” den eneste som tror mig er min mor.
Det røre mig så meget da jeg så dig lege rundt med min lillebror, men jeg kan se du er glad, det ligner du har fundet fred. Men min drøn ændre sig hele tiden.
Marquis, jeg ved ikke hvorfor, men bliver ved med at drømme om dig, jeg ved som sagt du er død i mine drømme, men det forhindre mig ikke i at elsker dig der heller, det er så dejligt at have dig i mine arme igen. <33 det er så dejligt at jeg kan have dig i mine drømme. <33

6.11.08

Hvem er dog bange for døden, der er jo altid nogen der venter på en, Marquis, jeg ved du venter på mig.<3 Det lyder nok forkert, men nej hvor jeg glæder mig til den der jeg ser Maqruis igen.
Nogen gange sidder jeg og tænker, eij hvad nu hvis han slet ikke var død, og han genoplivet og bor ved en anden sød pige. Mega underligt. Og jeg lå jo ved ham da han døde, 3 dage lå jeg ved ham inden han blev hentet, jeg mærkede hvordan hans blod stivnede i ham, når jeg rørte ham var det om det knæste, jeg så når der kom skum ud af hans næsebore, jeg kunne se hans ben, ja alt var så stift man ikke kunne gøre noget. jeg ved jo han er død, jeg ved jo han er helt væk, jeg kan bare ikke give slip, jeg savner den hest så meget, han er jo mit alt, han er alt det jeg nogensinde har drømt om. Han var mit et og alt. han er alt, han fylder alt. Hvor ville jeg ønske jeg døde i stedet for ham. Jeg savner den dreng så meget, jeg elsker ham så meget. Marquis,
You are my star.

Jeg ville ønske jeg kunne få ham igen. ;(

Nogen siger at smerte og sorg forsvinder med tiden. Tiden ligger alle sorg.
men det savn, sorg og smerte som jeg har, det kan intet tid ligge. tid kan få en til at indse at man har gjort noget forkert, og indse at han aldrig vil komme tilbage. uanset hvor meget man ønsker det, en kammerat sagde til mig "ja, man kan jo ikke bygge en tidsmaskine" da han sagde det, slog det mig, gud han har ret.

Tid ligger ikke alle sorg, det viser bare nogle andre ting man ellers ikke ville have set.

Vi lære at acceptere, vi kan ikke styre tiden, uanset hvor meget vi ønsker det. vi kan IKKE.
_______________-

Hvis du havde 2 chancer, ville du så bruge den første?
__________________________________

Ingen hjerte, inegn sorg
Ingen hjerte, ingen gavn
______________________________________

Man får kun det man selv giver
_____________________________________

Kjolen lyse så flot. Kom til med det fineste garn og nåle. til butik den kom, og blev solgt.
4 dage sener var kjolen beskidt og ødelagt, alene i noget møj.
_________________________________

Den perfekte sang til min elskede Marquis. Ham der gjorde det umulige, ham der altid var der for mig, Marquis, den er for dig <33

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through through it all


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me


I'm everything I am
Because you loved me

My dream. My heart. .<3

d.5.12.08-

Arr. Marquis. det hænger ikke sammen uden dig, savner dig så meget. LORTE dyrlæge, er så sur på hende, du kunne godt have været her i dag ;S det er bare not fair. ;S

http://www.hestegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=105115&AutoPlay=false

D.24.12.08

Jeg lå med min mor i sengen, da klokken nærmede sig 02.00 begyndte jeg at tude. Og så begyndte min mor at tude. Vi savner dig sådan. Det gør vi alle. Uden dig er der ingen Team Vonsild eller team Marquis. Uden dig hænger verden ikke sammen. Uden dig er jorden bare for ond. Du var godheden selv, nu overtager alt det onde. Undskyld Marquis., jeg ved godt Jeg kunne have gjort noget, jeg ved godt dyrlægen klokkede i det. Jeg ville så gerne gøre det om. Jeg elsker dig bare så højt

1.1.09 :
Jeg savner dig så meget Marquis. Jeg savner dig at holde om. Jeg savner dig på marken,. den unge, men stille hest. Jeg savner at springe med dig. Mærke den kræft under mig. Jamen jeg savner dig så meget. Selv dine fejl savner jeg. Jeg savner dig så meget. Jeg ville gøre ALT for at få dig tilbage.. Hvorfor var det ikke mig der døde i stedet for dig ;(. Jeg kan ikke holde dette ud. Du har ikke været ved min side i knap 11 måneder, og NEJ hvor jeg SAVNER dig. Jeg kan ikke beskrive det. Jeg bliver så sur hvis det er noget at jeg har glemt om dig. Jeg vil huske alt om dig. Jeg ville ønske jeg havde dig ved min side. Det var dig der gjorde det sjovt at ride. Det var dig der gav mig glæde. Og nu er du bare væk. Jeg håber du er et godt sted nu.

Marquis. husk Jeg elsker dig, og at jeg savner dig.
Marquis husk ALLE her savner og elsker dig.

D.28.1.09

Så udkom ude og hjemme nr. 5. Og der var historien med Marquis i. Det var utroligt hårdt at læse. jeg side lige nu med et fotoalbum med billeder af Marquis, det er satme hårdt at se alle minderne med ham. Jeg savner ham så meget. ubeskriveligt meget.
jeg sider tit og tænker på "hvad nu hvis jeg gjorde det, eller det" men det nytter intet. Det er intet jeg kan gøre. Jeg har mistet min elskede hest, og jeg må lære at leve med sorgen og skyld følelsen. Jeg må acceptere at uanset hvad jeg gør kommer han aldrig igen til mig, jeg kan intet gøre ved det nu. Jeg savner ham så meget du tor det er løgn. Jeg græder i et væk lige nu. Jeg føler slet ikke jeg kan uden ham. Han var mit alt. Jeg vil gøre alt for at han kan blive min igen. Jeg vil gøre alt om. Hvert en ting.
Jeg elsker ham så meget. Han får mit hjerte til at slå, uden ham er det så fucking svært. Jeg kan slet ikke uden ham.

Jeg ved jeg bare siger det samme om og om igen. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive med ord hvor meget jeg savner ham.

Jeg kan huske den dag vi tog over for at se ham, han kom travene hen over marken, det føles som om det var i går. han så, så flot ud, han strålede som en lille sol.
Da han ugen efter kom ned på rideskolen var jeg noget nervøs, han var jo MEGA stor. Jeg skulle trække ham fra traileren og over på marken, ja han var ikke særlig velopdraget, og han var vild. 2 dage sener sad jeg så på ham for første gang, nøjj jeg var nervøs, og glad. Han gik bare så perfekt. Han var så dejligt. Det skulle bare være ham.
jeg skulle en dag trække ham fra stalden og ned til rideskolen, så kom der en traktor, Nicole gik foran og fik intet med da jeg skreg, Marquis stejlede og løb væk, lige ud foran en traktor, men slap lige udenom, så stod han henne ved græs marken 5 meter derfra og græssede, som om intet var sket. Nicole kiggede bagud og så jeg nu stod uden hest. øh.. ha ha.. de tider.

Jeg huske de tider hvor jeg bare slap ham og han travede efter mig som jeg ville. Eller når vi red hjem fra rideskolen. Jeg slap bare tøjlerne og så fandt han selv hjem.

i drømmer ikke om de ting mig og Marquis har været igennem,. nu når jeg sider og tænker tilbage, så har jeg aldrig i mit liv været mere lykkelig end dengang hvor jeg boede i et hus og Marquis stod nede på rideskolen og det var det. Jeg tænker tilbage som en perfekt tid med en masse glæde. med Marquis, med ham var jeg glad, uanset om han så smed mig af, eller bare drillede, han var der altid for mig. Nu bor jeg på en gård med 7 heste, og hvor fedt er det når man ikke har Marquis, det er jo ham der gjorde mig lykkelig. Jeg føler mig satme gammel når jeg sider her og tænker sådan tilbage.

Det bedste jeg ved, var da jeg kom hjem med skolebussen, så kørte vi forbi marken og så kunne jeg stolt kigge ud til min hest.
En hest som var ene og alene mit ansvar. Nogen gange tænker jeg tit det enlig var underligt at mine forældre aldrig var der, men de havde for travlt med at skændes, og min far med at drikke. Marquis var den som jeg så kunne gå hen og glemme alt med . Jeg savner ham af hele mit hjerte. Marquis, du var min helt. Du var min sol på en regn dag. Marquis, du var noget helt specielt. De glæder med dig glemmer jeg aldrig.

Arrrrr man hvor jeg savner ham. jeg elsker Marquis som intet andet.

I miss U my boy, no life no more .

7 juni 09.

Savnet forsvinder aldrig. elsker dig stadig, i mit hjerte du altid vil bæres. Jeg glemmer dig aldrig, undskyld for det dårlige, husk på det gode. Dig finder man ikke igen. Du er ikke en hest, men en engel.

17.6.09

Når man sider og tænker på dig føles det hele så fjernt. de ture vi red, de glade og gode stunder, de ting du gjorde, den måde du gik, alt virker så fjernt, det er en ubeskrivelig smerte, det er først ved at gå op for mig nu at du faktisk ikke kommer tilbage, at du er død og borte,. At vi aldrig skal ride en tur igen, at vi aldrig skal ride stævner, eller bare hygge os sammen. Jeg har ingen at græde ved mere.
Og der er så mange ting jeg vil sige undskyld for. ex var jeg så besat at få til i top igen efter din skade at rideturen på stien blev med tvang, jeg kunne jo se du ikke nød det som du burde, og det piner mig. Der er så mange ting jeg kunne have gjort om, jeg havde slet ikke fortjent at have en så skøn hest som dig, gid jeg kunne gøre alt om. Du havde fortjent det der var mange gange beder, hvor jeg dog savner dig min dreng, savende de tider hvor du flippede ud det ene tidspunkt og var blidt som et lam på det næste. Der er ikke noget jeg ikke savner ved dig, du var perfekt som du var.
Håber du ved hvor meget jeg elsker dig, hvor længe det end går, du vil altid være en del af mig, dit navn vil aldrig blive glem.
Jeg ville bare ønske jeg kunne gøre noget, opsøg mig i min drøm, jeg vil sige undskyld til dig. ;( <3

er der ingen der bare kan tage livet af mig, jeg vil heller være ved dig, dig som gav mig tryghed og styrke, dig der gav mig livsmod og glæde, der er der jeg vil hen igen,
Marquis, jeg kommer tilbage til dig, plez tag imod mig <3

GODNAT SKAT, SKAT GODNAT<3

D.13/7/09

Jeg så dig stå der så smuk.
Jeg så dig trave hen over marken.
Forgabt i dine frie bevægelser.
Helt væk i dit utrolige væsen.
Hvem skulle have vist at jeg skulle være dødens ganger.
Hvem skulle have troet at det blev mig der tog livet af dig.
Det pine mig at jeg tog noget så smukt væk.
Min sjæl rejste med dig da du drog bort.
Jeg går nu som et spøgelse.
Føler ingen glæde, kun savn.
Savnet gør mig syg, så syg at jeg også vil bort.
Følge med blæsten op til dig.
Jeg ønsker du venter på mig deroppe, at du er klar til at jeg kommer til dig igen.
Det jeg har gjort er utilgiveligt, det ved jeg.
Men uden dig kan jeg bare ikke klare denne verden.
Alt det gode er her ikke længer, det tog du med.
Hvad er der at ånde for her?
Billederne af dig står klart frem, skinner selv i mørket.
Det får mig til at tænke.
Tænke på dit gode væsen.
Tænke på hvordan du så flot så ud.
Dine øjne så brune med så stærkt en gnist, at det kunne have sprunget alt.
Tænke på din flotte krop som så let og elegant kunne springe.
Du bor endnu i mit iskolde hjerte, som kun du kan varme op.
Marquis tilvgiv mit onde væsen.
Hjælp mig op til dig, og alt det gode.
Lad os flyve væk sammen.
Jeg er klar, venter kun på du føre mig bort!
____________________________________________

It´s been a yeah Marquis.
And I really, really miss you.
They say you are safe know in a place called heaven.
May I be able to visit you some day?
Remember you still live in my heart.


På dansk:

Det er gået et år Marquis.
Og jeg savner dig rigtig, rigtig meget.
De siger du er i sikkerhed nu, et sted der hedder himmel.
Måske kan jeg besøger dig en dag.
Husk du stadig lever vider i mit hjerte
_________________________________________
21/10/09

Marquis, det er nu snart 2 år siden
jeg savner dig så meget, alle siger du er et beder sted, alle siger tiden ligger alle sorg. Men det gør de ikke.
Da Marquis lå dødende i mine arme og dyrlægen sagde at der intet var at gøre, da jeg fik af vide at han ville dø, det er en smerte som intet kan hele. da han langsomt døde og jeg lå og sang for ham, bare se ham forsvinde, der er ingen der skal fortælle mig at end bedste ven som dør i armen på en skal man komme over det. Han kom ind i mit liv da jeg havde det sværest, en far der drak, jeg blev mobbet og jeg kan blive ved i timer, han kom ind og gjorde det umulige, han gjorde mig glad. Jeg var i himlen. Han fik mig til at glemme alt, han fik mig til at indse livets herligheder, og nu er han væk, jeg begynder at indse at jeg ALDRIG mere kommer til at mærke ham, se ham falde i søvn på opvarmnings banen når min mor trækker ham, mærke hans krop under mig, så mange ting som er væk, og det er min skyld, den skyld følelse af ham der gjorde alt det for mig er væk og at det er min skyld er ikke til at leve med, for nogle måneder siden tog jeg en masse piller, ville dø, håbe på at se ham, blev "fundet" af en veninde, kom på hospitalet, den smerte drev mig derud, har skåret i mig selv har gjort alt for at slippe af med smerten. Jeg fik hjælp. om smerten er væk, nej, men min familie, min nye hest og min hund for mig til at indse at livet går vider indtil det er ens tur.
Men nej, smerten forsvinder ikke, og ja, det er helveds hårdt at sige farvel.
Godnat skat, skat godnat <3

Godnat skat, skat godnat <3

For du er min engel, engel, engel,
for evigt, evigt, evigt
jeg elsker, elsker, elsker,
KUN DIG.,
Farvel min engel.

Så uskyldig, du gjorde mig så lykkelig,.

Farvel min smukke engel, farvel min smukke skat..


24/2-2010

2 år siden i dag at du døde! har det som om det er 10 år siden.
10 år siden du lå i mine arme.
10 år siden jeg mærkede din varme krop
10 år siden jeg red dig,
10 år siden alt.

Gud jeg savner dig smukke smukke skat.

d. 24/2/2011

Så er det 3 år siden du døde. Hvor er det bare hårdt. Kan slet ikke forklare hvor meget jeg savner dig.
man skulle tro man var kommet vider efter 3 år, men nej. Kan ikke tilgive mig selv. Jeg savner dig min smukke dreng.
Der er så meget vi skulle nå, så meget vi skulle se, og så mange der skulle se dig. Så meget vi skulle bevise.
Men alt er væk nu.
Jeg kan stadig bryde sammen ved tanken om at du ikke kan tilgive mig Frygter du hader mig.
Skat. Jeg elsker dig så meget.
Undskyld.
Hvis nu bare den dumme dyrlæge havde gjort noget mere. Sendt dig af sted på dyrehospital. bare NOGET mere. Ville gøre alt men uanset hvad er det jo min skyld til sidst.
Vil aldrig blive et 100 % menneske igen.
For den da hvor jeg savner dig.
Du har ingen ide om hvor meget jeg gerne vil se dig igen den dag jeg går bort. se dig, sætte dig op på dig og ride væk.

Godnat skat, skat godnat<3

HESTENS BREV FRA HIMLEN.

Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed
Din hest

12/5-2011

Jeg savner dig stadig så højt. kigger stadig op i himlen og hvisker stille Godnat skat, skat godnat.
Tænker tilbage på de vidunderlige tider.
tænker på alle de folk som sagde du var farlige for mig, men vi beviste de tog fejl
Kærlighed er støre end noget andet. Jeg kunne ikke elske nogen eller noget højre end jeg elskede dig.
Det piner mig når jeg tænker på dine sidste lidelser, det var mig der havde skylden, men dyrlægen der gjorde fejlen. Men det var jo min skyld
Morder, ja jeg er. Jeg burde straffes for at have ladet noget så smukt gå bort.
Åh Marquis.
Jeg tror, eller vil tro, på at den dag jeg går bort er du der til at tage imod mig. tilgiv mig, er bange for d ikke gør
Du må ikke hade mig smukke.
Undskyld. Jeg ved jeg ikke v ar der 100 % som jeg burde lige inden.
Undskyld
Jeg savner dig så frygteligt meget og græder stadig over savnet af dig
selvom der er gået over 3 år gør det ikke det letter at bearbejde sorgen.
Jeg er så ked af jeg ikke kan vise dig frem mere. Ville ønske Torben kunne se dig. DU var så smuk. min perfekte hest, som jeg troede på da andre gav op. Vi beviste så meget. Jeg lover jeg vil bevise dit værd endnu.
Jeg elsker dig min skat. Så højt.
Når jeg skriver alt dette kan jeg ikke stoppe igen. Jeg ved du ikke kan se dette, men jeg håber alligevel du forstår det.

Fra din helt egen Michelle <3

Dette fylder 25 sider i skriveprogram. og er stadig ikke færdig. ja det er langt. men det hjælper mig med at komme over tabet af ham.:)

D. 6.8.2011
You so wonderful and I tell you every day, you dead I know. But you are my one and all. I love you. And I did from the first day I saw you. First you were a dream, now I dream to see you again. I miss you. Good dahm I miss you. No one can’t never take you place. You are the one. Don’t think I don’t think of you any more, I do, all the time; you have a special place in my heart.
I don´t think anyone knows the pain, only does who have lost one.
No one knows the pain. Even after 3 years I still cry, and I still think at all the good memory’s we had together. But it´s hurts. Hurts to think were we cold have been if you still was alive.
Why you. Why?
Good? I don’t think so, Even Good can be so mean. I truly don’t know why.
Was it may fail?
Oh my beautiful boy, I miss you so most. I wish I could dream about you again. But I think the last dram about you was a goodbye, and you are okay. I hope so.
Marquis, you were special.
I hope you come when it´s my time some day, in many years I hope.
Baby boy it was not fair.
Please don´t hate me.
I love you, and I will always do.

d. 9.11.2011

Jeg tænker stadig på dig min skat. Jeg kigger stadig op på stjernene og hvisker til dig. Jeg elsker dig af hele mit hjerte skat. Ingen vil nogensinde kunne erstatte dig. Jeg ved ikke hvorfor jeg stadig fik heste efter dig, for det blev aldrig det samme igen. Jeg kan ikke lade hver med at tænke på dig. det vi havde var unikt. Jeg ved jeg ikke var perfekt, men det ændre ikke ved at jeg elsker dig. Jeg har stadig ikke fundet en hest der bare minder lidt om dig. Den måde du altid sov og savlede op af armen på en når man gik med dig. Eller den vidunderlige følese af at have dig under mig.
Selvom jeg havde dig i 3 år kunne jeg stadig blive forbløfet over dig. Du overraskde mig altid.
Åh skat det blev aldrig det samme igen, ingen kan erstatte dig uanset hvor meget jeg prøver og ønsker det.
Jeg savner dig bare så meget skat.
Åh hvor ville jeg ønske du var her, vil du ikke nok snart dukke op i mine drømme igen. Jeg ved at sidst jeg drømte om dig var et farvel. Men skat, det er så hårdt. Jeg forstår ike mig selv.
jeg forstår ikke noget som helst af dette.
Undskyld min vidunderlige dreng, ville sådan ønske jeg kunne skrue tiden tilbage og jeg aldrig have fået dig så du kunne have været ved nogen der kunne passe bedre på dig.
Tænk jeg lod dette ske. Åhh skat, jeg savner dig så meget, det er ikke til at bære. for det seneste er alt bare gået galt, jeg kan ikke længer finde ud af noget, alt går bare galt, det er der jeg plejer at gå ud til dig.
Det er snart 4 år siden nu, men jeg kan ikke lade hver med at tænke på dig. Marquis du er i hele mit hjerte.
Du var her da jeg vågnede og alt gjorde ondt i mit sind, du var der da jeg græd mest. du var der for mig i gode og dårlige tider. Skat kom tilbage til mig, jeg lover at gøre alt om, skat jeg lover dig jeg vil prøve alt.

4.1.2012
Jeg sad lige og så minde filmen af dig som ligger herinde.
Men når jeg ser den, ja hvor er det uhyggeligt at sige dette, men så føles det som du aldrig har været min. jeg kan genkende alle billeder og minderene, men det føltes stadig ikke som du har været min. Jeg fatter det ikke. Fatter ikke at sådan en vidunderlig hest engang har været min.

For hulen skat, jeg har lært at leve uden dig nu, det tog mig knap 4 år at komme så langt, men jeg kan aldrig komme helt over dig, for hvert år til februar får jeg det skidt. Du er stadig i mit hjerte smukke skat, og det vil du altid være.

- når min tid kommer til at forlade denne jord, så hent mig skat. <3


GODNAT SKAT, SKAT GODNAT

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Kommentér på:
Dansk Varmblod Marquis<3R.I.P, je t'aim†
Annonce