{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mille 1992

1.875 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Andreasen  S
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. dec 2006


Anden særlig race Mille

Fødselsår:
1992
Højde:
142cm , men er målt ned til 2'er pony. (138cm).
Temperament
Mille er for det meste meget rolig, men når hun kommer ind på en springbane eller ud i skoven, så bliver hun meget frisk. Hun elsker at være ude i frisk luft, og hun springer alt (untaget tørgrav) med største fornøjelse.
Gangarter
Mille tager små skridt i trav, men har en meget stor galop. Hendes gangarter ligger nok lidt under middel. Hun er jo springpony (;
Stævner
Mille har vundet Region Øst Cup , Bjerringbro Mesterskab , og har tidligere redet mange distrikts og landstævner på LA+MB plan. (Hun er nu blevet nedklasset)

Stamtavle
Mille har ingen stamtavle. Hun er bare Mille (:
Køn
Hoppe med stort H.
Bemærkninger
Mille har sin egen mening om alting. Hun elsker mad, Poloer og springning. Hun kan vende på en tallerken, og hun kan springe en omspringning meget hurtigt.

Hun har det sødeste hoved, med de største sorte øjne. Når jeg ser på hende, når hun kigger på mig med ørene fremme, ser hun så tillidsfuld ud. Hun er en meget kærlig pony, og jeg elsker hende overalt på jorden.

Mille er meget speciel og der findes ingen anden pony som hende, Hun har en mega personlighed og hun er en pony man husker.

Selv om hun er lidt tyk eller i hvert fald kraftig kan hun sagtens følge med på springbanen eller i skoven.

Hun er bedste ven (eller kærester) med Belami en rød vallak som også er på et af billederne sammen med hende. Hun står ved siden af ham i bosen og de er uadskillige. De styrer folden og er altid sammen. Ingen kommer i nærheden af Mille hvis Belami er der.

Kommentér på:
Anden særlig race Mille
Annonce