{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Forum's Calistro [Himmelhest] 2001

1.518 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandie G
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. sep 2006


Dansk Varmblod Forum's Calistro

Fødselsår:
2001
Højde:
165 cm
Temperament
Calistro er super cool, og der skal meget til at slå ham ud af fatning. Han er fornuftig, opmærksom, medgørlig og lærenem. Han ejer ikke tålmodighed, elsker opmærksomhed og har sin egen mening om tingene.
Gangarter
Skridt - han træder enormt meget over, men vi arbejder på at få lidt mere tempo.
Trav - lidt over middel, med forholdsvist "høje" knæløft der giver ham et lidt smart look. God takt.
Galop - lækker stor og rummelig, klart hans bedste gangart pt. Klart over middel.
Stævner
Calistro er startet i dressur op til LB3. Vi har flere gange været tilmeldt springstævner i håb om en debut dér, men der er desværre altid noget der er kommet i vejen.
Stamtavle
F: Linaro
FF: Landgraf I
FFF: Ladykiller XX


M: Columbine Høm (RDH)
MF: Castro
MFF:Calypso I
MFFF:Cor de la Bryére
Køn
Vallak
Bemærkninger
Calistro er mit problembarn :-)

Han er en kærlig, kontaktsøgende, blid bølle med et godt hoved. Han har masser af små særheder der tilsammen giver en meget stor personlighed.

Ridemæssigt er han ikke alderssvarende uddannet, da han som nævnt er lidt af et problembarn. Han har altid været utryg ved at få rytter på, hvilket dog så småt er ved at være løst, men det er dog stadig noget jeg tager hensyn til i den daglige træning.

Calistro overraskede meget det første halve år jeg havde ham, ved at have meget mere kapacitet end jeg havde turdet håbe på.

Jeg havde håbet han skulle være min springstjerne, men desværre har hans forben sat en stopper for springningen. De sidste to år er gået med skader og diverse diagnoser, og en evig jagt på en sadel der kan ligge på ham - NU er sadlen langt om længe fundet, så jeg håber vi kan komme igang med ridningen for alvor fra sommeren 2010 - efter næsten 2 års pause fra "seriøs" ridning.

**
Calle og jeg nåede desværre aldrig igang igen. Han fik konstateret gigt i lænden, og til sidst også gigt i begge forben. Han blev halt på begge forben i januar 2011. På trods af at vi forsøgte at behandle så effektivt som muligt, blev han desværre ikke rengående igen.

Så d. 14. juni 2011 måtte jeg med stor sorg sige farvel til min højtelskede Calle. Han var en sand ener og vi havde noget helt specielt sammen. Han vil altid være savnet :'(
Kommentér på:
Dansk Varmblod Forum's Calistro
Annonce