{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pjerrot [Himmelhest] 1991

2.818 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frida F
Kvinde | 22 år | Oprettet: 20. maj 2007


Anden særlig race Pjerrot

Fødselsår:
1991
Højde:
135 cm
Temperament
Meget rolig både på stald, i trafikken og blandt store og små og mange af dem.
Gangarter
Ja hvad skal man skrive her. Jeg synes jo han går flot i både skridt, trav og galop.
En kyndig kunne sikkert beskrive det til fulde.
Stævner
Indtil videre 1 med mig. Men efter sigende mange før min tid og da var det LB-dressur og LC-spring.
15.06.2008: Nu har vi redet nogle stykker sammen og jeg er nået til Begynder 2 og så har vi prøvet Babyjump. Pjotte kan meget mere - men det kan jeg ikke endnu :-)
Stamtavle
Næææh - men efter sigende så er han en "rundkørsel". Der er noget new Forest, noget araber og så noget Welsh i ham.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Smuk hvid pony, med de rareste øjne og en forkærlighed for at slappe lidt af, men der kan også være gang i ham, og han vil egentlig godt, når det kommer til stykket. Han er en ældre herre, men ser ud og opfører sig indimellem som en teenager.

EN PERFEKT BEGYNDERPONY, som Frida kan lære det hele på :-)

D. 26. maj 2007: For anden gang var jeg til stævne på Pjerrot. Jeg startede Begynder 1 m/hjælp, og hjælpen fik jeg af Emma. Hendes ponyer hedder Kesso og Ringo og er lige så søde som Emma.
D.27. maj 2007 blev Pjerrot syg. Han fik noget galt i halsen, og der kom skum (fråde) ud af både næse og mund. Det kunne jeg ikke lide. Jeg blev meget ked af det. Men heldigvis så fik dyrlægen fjernet det der sad fast, og Pjerrot var frisk kort tid efter. Jeg kan måske allerede idag Tirsdag ride på ham igen, men jeg skal holde øje med om han hoster når jeg rider ham.

D. 15.06.2007: Vi har lige været til Landbrugsmesse på Gl. Estrup, og der mødte vi en som genkendte Pjerrot. Vi ved desværre ikke hvad hun hedder, men hun fortalte at hendes veninde havde ejet Pjerrot og at han er helt vild med romkugler, og han vil gøre alt for dig hvis du gir den en.

D. 15.06.2008: Som jeg har skrevet ovenfor så er det blevet til lidt mere nu med stævner. Og vi har lige været på børnedyrskue igen og nu ved vi hvad hun hedder hende som kender Pjerrot - Tak til Søs for oplysninger fra Pjerrots fortid - som vi ikke kendte noget til.

Han har iflg Søs ikke haft det alt for nemt i starten af sit liv. På et tidspunkt har han stået på en udtørret mark og stort set været slagteklar. Men så blev han købt og fik masser af omsorg. Det resulterede i at han for det første fik det godt og for det andet kom til at kunne gå stævner på ret højt plan. Han er også glad for at springe, så selvfølgelig skulle jeg også prøve babyjump. HAN kan og vil, men jeg mangler lige noget træning, for selvom springene kun er 20 cm høje, så springer Pjerrot HØJT over dem og DET kom lidt bag på mig, så vi tog kun 2 spring og SÅ ville JEG ikke mere - men det kommer nok.

Frida elsker Pjerrot - også når han indimellem kan finde på at slå lidt med bagen - også når han snyder i hjørnerne - også når han kommer til at gokke hende een i nødden.

Frida og Pjerrot har det godt sammen og det sker ikke sjældent at Frida gerne lige vil ned og sige godnat til Pjerrot - Det sker med en godnatsang.

D. 25. marts 2010:
Så blev det den sidste dag i Pjerrots liv. Efter et års pensionisttilværelse med en dejlig hoppe, blev Pjerrot syg og kunne ikke tage næring til sig. Dyrlægen mente at han havde en svulst, så selvom han spiste godt nok så blev han mere og mere afmagret, fordi han ikke kunne omsætte næringen.
Så kl. 12.00 fik han en sprøjte og kom herfra - omgivet af dem han havde tillid til........
Vi får aldrig en pony som Pjerrot - Han var helt unik!
Kommentér på:
Anden særlig race Pjerrot
Annonce