{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Skovvejens Domino [Tidl. hest] 2000

5.091 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Skovvejens Domino

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er ca. 167 cm.
Temperament
Super godt !
i stalden er han en kælepot, han vil så gerne nusses om !
han er Meget nem, hvilket vil sige af han er nem at ride, og omgås, men kan godt flegne helt ud en gang i mellem, f.eks. hvis der rider en mere på banen udover ham, og den går ud så bliver han op at køre ! men han er ellers en meget fin hest !
Gangarter
han har 3 gode gangarter, men galoppen er klart den bedste, den er stor og rumlig, over middel. Trav og skridt er også meget ftne og rigtig gode !
Stævner
Han har startet LB2 med sin gamle ejer Somone.
intil videre mens vi har haft ham så har han ikke :s
Stamtavle
Ja selfølgelig !

F : DIAMOND
I.KL

FF :ALLEGRO
I.KL

FM : DIANA
I.KL

FFF : ABSATZ


FFM : OTTOMANE


FMF : DONAUWIND


FMM : DESIREE


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M : sKOVVEJENS ISABELLA


MF : PRIMUS AA


MM : CHILA


MFF : MATCHO X


MFM : PRETTY X


MMF : WALDSTERN


MMM : ANNIE


Osv..



Køn
Vallak..

Selfølgelig er han køn :D
Bemærkninger
Skovvejens Domino er min mors hest.
han er meget køn og blid hest. Han er et rgtigt nussehoved. Han søger altid opmerksomhed og er en hest som er gode venner med alle. han er stille og rolig men kan også godt tænde af hvis du andre bliver sat på fold og han skal ride først. Så flipper den helt ud med det er jo forståligt nok et eller andet sted. Han Har en kæreste ved navn Landia, du er bare vilde med hendanden, haha så det er jo godt. han beskytter hende på folden og går med hende der hvor hun går. De har det godt sammen. Han har også en meget god ven han så gerne vil hilse på hele tiden, men det er lidt svært for hans ven flyer er ikke helt høj nok til at de kan nå hendanden ud af vinduet.. men de hygger sig aligevel sammen. Han står hjemme hos os selv og det er dejligt at man kan gå ud og ordne ham og alt det lige når man har lyst for det vil Domino gerne have man gør.
Domse er MEGET kærlig og elsker alle, mon det ikke lige skulle falde noget ud af lommen på en... ?
Domino er faktisk i familie med Landia, (bare lidt langt ude..) Landias morfar er Diamond, og Dominos far er Diamond, så de er i lidt familie. Vi købte han af Lotte..og før lotte havde eliasen han, han har også været ejet af Simone.. (ved ikke hvad de hedder til efternavn..)
Han er nok mest en dressur hest, men min søster skal springe på han en gang om ugen til spring træning hos Jes madsen. Domse som vi kalder ham er bare en mega sød hest som nok passer godt til min mor som dressurhest :D
Han har blåt hestepas..
Domino er sej :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Skovvejens Domino
Annonce