{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Wyomi 2000

5.651 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Steffanie Ø. L
Kvinde | 34 år | Oprettet: 18. aug 2006


Haflinger Wyomi

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er ca. 148 i stg.
Temperament
Masser af personlighed, rolig, men alligevel vågen ^^ især efter vi har købt hende... græs hele tiden er lidt anderledes end stald hele tiden.
En frækkert en gang imellem...
Gangarter
De er taktfaste og ok for hendes race..
Stævner
Hun har været til nogle klubstævner, Der er endda nogen fra lem der har redet hende til over 70% i en lc3 stor kredit til dem... ^^
Jeg red hende i et lille klubstævne i efteråret 07 i en lc2 fordi hun lige havde haft en lang pause, til omkring 70% Vi planlægger at skulle starte mange flere stævner med hende her i 08.

Så har vi startet i et regionsstævne på Kærbo rideskole, Hun var temmelig stiv, for det hele var lidt for spændende.. så det blev kun til lidt under 60 %, men det er ok, vi havde en lidt stresset dag.
Stamtavle
Hun kommer fra holland

Wyomi Xantas van Smalbroek Hf.23825

F: Hemingway Hf.K. 146
M: Weranda van de Dinkelstroom Hf.K.5255

FF: Hofprinz 420176281
FM: Melanie H.21292782

MF: Weran van't Broek Hf.K.90
MM: Hella van't Broek Hf.K.2499

FFF: Hofgast 420058566
FFM: Nelli (Verb.El.St.) H.420059670

FMF: Wildmoos 20129501
FMM: Mutsch 21012201

MFF: Were-di van de Vrijthof Hf.K.13
MFM: Annie van de Holtkampen Hf.K.2023

MMF: Hoferbe Pr.H.413
MMM: Winni H.333
Køn
Hun er er simpelthen den kønneste lille hoppe ^^
Bemærkninger
4/6 2007: Wyomi er rigtig dejlig, vi har lige købt hende i dag, og min lillesøster og jeg skal deles om hende, og måske også min mor.. når hun er færdig med udd.
Hun kom kl 12.30 og var lidt oppe at køre fordi det var et nyt sted. Hun kom først på jord fold og senere græsfold som hun så kom fra igen senere, da hun ikk er vant til at gå græs særlig meget... hun kan lb dressur og enkelte øvelser til la og d esuden ld i spring. Da vi var ude at kigge på hende havde vi alle julelys i øjnene bagefter...

12/6 2007: Nu har vi haft hende i lidt over en uge og det har været en dejlig uge... hun havde det lidt hårdt med at skulle sluses ind til fremmede heste, men de vænnede sig hurtigt til hinanden i den gruppe. græsset blev hun også lige så stille vænnet til. Hun var jo rideskolehest på lem rideskole før så det var ikke blevet til meget græs før det. (alle der kender hende derfra er velkommen til at skrive^^)
De 3 første dage havde min søs hende mest, men torsdag tog hun på ferie med skolen så det fejrede jeg med en tur i det grønne det gik rigtig fint, selvom hun ikk rigtig havde gjort meget i det før det... Fredag ville jeg løsspinge hende, men den ide var hun ikk helt med på... men nogle spring blev det da til.. det var nok for varmt... lørdag villle jeg i gang med dressuren, men hun havde fået en rift på piben på venstre forben så hun var lidt øm...
så hun holdte lige en bitte pause til idag hvor hun blev vaccineret, vi skulle ikk nyde noget af at hun fik stivkrampe... Men mandag havde hun alligevel ikk helt fri for der pjaskede vi lige lidt med vand... så hendes hvide man og hale kan forblive sådan ^^

3/7 2007 I morgen tager vi afsted til Landsskue, min lillesøs skal udstille hende på børnedyskuet. Det blir spændende hvordan hun tager det... hun kommer nok op at køre, men hvad ellers... jeg ville blive urolig hvis hun tager det fuldstændig med ro og overhovedet ikk kigger...

20/7 2007
Vi var til Landsskue og det gik bare rigtig godt for Wyomi og min lillesøs, de fik en ærespræmie første dag og de andre kun ½ point fra... Det var rigtig hyggeligt og vi nød alle sammen at være lidt ude i byen. Wyomi tog det flot og var rolige end jeg havde regnet med, (især i forhold til vores gamle, som normalt var lidt doven, men til landsskue var helt oppe at køre) Det nød Sarah fuldt ud. Hende og Wyomi tror jeg fik et bedre forhold mens de var der. Hun vil helt sikkert også være med næste år. Vi fik også redet lidt på græs, hvilket Wyomi var tydeligt glad for, hun gik bedre end nogensinde før.
I onsdags løssprang vi igen og denne gang var hun også helt med på legen ^^ Vi løssprang hende til omkring 1,10m. Modig var hun Hvertfald også, for da vi var ved at sætte bommen op, min veninde og jeg, kom hun galoperende og sprang over alligevel. Hun kunne ikk få nok af det indtil hun blev træt... =)
Inæste uge skal vi til Fjand Camping hvor hun skal med. Der kan man få hesten med for få penge og ride på de 16km ridesti der er tæt ved, hvoraf 3 er ved havet. Det bliver bare skønt! !!!!!

28/7 2007
Så har vi været en uge på Fjand Camping. Wyomi nød det bare at være på tur hele tiden, selvom hun ikk var så glad for vesterhavet.. Desværre har hun fået sommereksem og det skal vi så til at bekæmpe.. hvis nogen har gode råd er de meget velkomne..

16/8-07 Så skal Wyomi så hvertfald til at have 2 ugers ferie eftersom hendes hove er så korte at der ikke kan komme sko på, så de skal have ro til at vokse.. øv men Hun skal ikke ha ondt i hovene hver gang vi rider så det skal der til...

Vi har skrevet 2008 i et stykke tid og wyomi stortrivedes med hendes små drillenumre og hendes meget søde tand. Vi har skullet være meget opmærksom på hendes foderstand som nemt går lidt op og ned.
Hun har en overgang dog fået så meget energi at hun var nødt til at få afløb for det med nogle små spurt på banen, men det tager vi med som en af hendes karakteregenskaber.

april 08: Så har vi været til vore første udestævne med hende, og hun tog det pænt, selvom tiden ligepludslig var løbet så meget fra os at min søs. kun nåede at skridtede inden hun skulle på banen, men Wyomi var sød og gik pænt, bortset fra manglende eftergivenhed.
Jeg er også i gang med at få hendes papirer hjem fra holland så vi forhåbentlig kan få hende kåret til efteråret og stille op til Landsskuet.
Heldigvis er hun hun endnu ikke plaget af hendes eksem.

18 /11-08
Ja, kåret blev hun ikk i år, men måske næste, når jeg får skrabet nogle penge sammen. Jeg bor i Århus for tiden iforb. med mine studier, så jeg ser og rider hende ikke særlig tit, men hun har heldigvis stadig min søs til at tage sig af hende. I efteråret var jeg dog til dyskue i Aulum med hende som ridehest hvor det gik nogenlunde, bortset fra at hun tabte sin sko. hvilket er ved at blive en dårlig vane hun har, men vi fik da 22 point, på trods af det og at det hele var mega spændende så uhn var lidt stiv =) skal prøve at huske at få hendes karakterer ind...
__________________________,____s..§§§§,$$s.
___________________________s.___ssSS§§§§$°•›$$$$ss,.
____________________________ssS§§§s§§§§³$$$$$$$$$²$
__________________________.ss§§§s§§§§s§§§$$$s$$³³$³´
_________________________s´__s§§s§§§s§§§$$³´
_____________________,____`_§§s§§§§s§§s§$$$s.
_____________________§__,_§§§s§§§§s§§§s§§$s$$$s
______________________³³³§§§s§§§s§§§s§§s§$$$$s$$.
________________________s§§s§§§s§§§§s§§s³$$$$$s$$s
_______________________§§s§§§s§§§§§s§§§s$$,$$$$$$$s.. ___,ss..
_______________________§§s§§§§§s§§§s§s§§s$§$$$$$$$$$s_$$$$$$s.
______________________s§³³§§s§§s§§§§s§§s§³³$$$$$$$$$$$s$$³³³$$$$s..
______________________§__s§§s§§§s§§§s§§s§$$$$$$$$$$$s$$$´_____`$$$.
_______________________`__´__³§§§s§s§§§s§s.$$$$$$$$$s$$$s..______´$$ss
____________________________s³´_§§s§§³³$$$³$$$$$$$s$$$$s$$$$$$sss..³³³³`
____________________________§ss§_$³$$$$$$$$$$$$$$$$$$$s$$$$$$$$$$s.
______________________________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$³³$$$_________³$$
________s§§§§§§s.__________s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³____________´$$
________§§§§§§§§§s_____s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´______________³$$
_____s§§§§§§§§§s§§s___s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´________________$$$
____s§§s§§§§§§§§§s§s_s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³´__________________s$$’
___§§§s§§§s§§§§s§§§§§$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³³´__________________s$$³´
___s§§§s§§§s§§s§§§³__$$$$$$$$$$s$$$$$$³³³´_____________________$³´
___§§§§§s§§s§§s§§³__$$$$$$$$$$$$ss³³³$´________________________´
__s§§§s§§§§§s§§§s§ss_$$$$$$$$$$³$$$$$$
`³s§§§s§§s§§s§§§§§s§§$$$$$$$$³³$$$$$$³
__`³_§§§§§s§§s§§§s§§§$$$$$$³³_$$$$$$³
______³§§§s§§s§s§§§§³$$$$$³´_.$$$$$³´
___,___§§s§§s§§s§§³$$$$$³´_.s$$$$³´
___§_`s§s§§³§§s§§³$$$$³§§__$$$$s
___§§ss§§§§_§§§s$$$³§§_§´___³$$$.
___³³§§s§§³-§§s§³$$³§§³-.³_____³$$$.
_____§§³³_§§§s§§$$’§§³³_´_______³$$s
_____§§__§s§§s§.$$§³´.___________³$$$s.
______³³,_§§§s§³$$³________________³$$$s
_________³§§§s§$$s_________________³³$$$,
___________³³§§³$$s
_______________$$$s
________________³³³¤¤¤¤l¤¤¤/..............wwwwww
Kommentér på:
Haflinger Wyomi
Annonce