{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Leonardo [Tidl. part] 1999

5.763 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

[B.E.R.G.]  :
Kvinde | 31 år | Oprettet: 5. jun 2007


Fjordhest Leonardo

Fødselsår:
1999
Højde:
ca. 144 - 1´er pony
Temperament
Leonardo har det dejligste og blidste sind. Han er ufattelig sød og beskyttende over for sin ejer. Der er også meget gang i ham, ikke den kedelig slags uden det bliver for meget.
Gangarter
Skridt - middel
trav - over middel når man får ham smalet.
galop - over middel (men bliver ret lang)
Stævner
LSR - 06.02.2005 – LX- uden galop – 79 point
LSR - 03.04.2005 – LX- uden galop – 80 point
LSR- 19.06.2005 – LX uden galop – 82 piont = 2 plads
LSR - LC1 – 56,75 % (gik helt galt i galoppen)
LSR - LC1 – 62,92 %
LSR - LC2 – 59,13 %
LSR - LC2 – 59,57 %
LSR - LC2 – 59,56 %
LSR - LC2 – 60,87 % - delt 4 plads.
LSR - LC2 – 64,35 – anden plads (stolt af ham!)
LSR - LC2 – 60,0 %
LSR - LC2 – 55,65 (slog meget fra)
LSR - LC2 – 56,52
LSR- LC3 – 57,08 %
LSR - LC3 – 58,33 % - første plads (kun to andre deltager i klassen)
Spring fra mini - LD. Kan ikke huske resultaterne.
Stamtavle
Opdrætter: Inge Pedersen

Far: Athos
Mor: Skarregaardens Griselda

MF: Fyrst Halsnæs
MM: Skarregårdens Gry

FF: Buggedals Foss
FM: Sandra

MMF: Filur
MMM: Gurli
MFM: Jette
MFF: Hilder

FMM: Tanja
FMF: Hovdaren
FFM: Nitta Bakkely
FFF: Gnist

MMMM:Bella
MMMF: Bøjholms Nordfjord
MMFM: Tina
MMFF: Reidulf
MFMM: Flyda III
MFMF: Bjørgar
MFFM: Hilde
MFFF: Felder

FMMM: Jente
FMMF: Knas Engvang
FMFM: Diana
FMFF: Jærmann
FFMM: Smut
FFMF: Prins Skovgård
FFFM: Bella
FFFF: Cæsar Halsnæs
Køn
Vallak.
Ville ellers havde været en fantastisk hingst!
Bemærkninger
Leonardo er en super skøn og yderst vidunderlig fjordhest! Han er den mere sporty type af slagsen. Han har ellers de normale træk, som fjordheste nu har. – ikke nogen specielle afmærkninger. Den lille dejlige dreng er født d. 17.05.1999.

Ejeren af denne hest er min gamle ridelærer, som lod mig blive den heldige af få helpart på ham fra 01.01.04 – 01.04.08 (ved ikke om det er helt præcist de årstal, men hvert fald der omkring) De tre bedste og uforglemmelige år i mit.

Leonardo og jeg startede sammen da Leo var omkring de fem. Ca. år 2004. Han var først lige blevet redet til der, og var ikke langt i sin uddannelse da han ikke havde lært galoppen endnu. Det samme var jeg heller ikke. jeg havde selv kun startet lc1, og kunne der heller ikke samle en hest. Men vi startede sammen, og vi modtog undervisning fra min ridelærer. Vi var et sødt par, som stille og roligt lærte hinanden at kende. Men jeg fik opgaven at lære ham galoppen. Jeg troede det var nemmere end det virkelig var. Der opstod en del problemer igennem det, som vi længe arbejde med. nogle gange var det virkelig bare surt at skulle ud at ride, fordi man vidste man kæmpe og arbejde meget. det var jo mig der skulle vise hvad det rigtige var for Leo, og når jeg ikke gjorde det, prøvede han hvad han kunne. Men efterhånden som vi arbejde med det, kom galoppen stille og roligt på plads. Han har hele tiden være der i anspringet og videre ned af langsiden i fuld fart, men som sagt, det fik vi mere styr på så det hele blev mere styrbart.

Men så startede endnu et nyt kapitel for os begge. Springning. Vi var igen lige, da ingen af os havde sprunget før, men det skulle vi jo så til at lære sammen. Leo var hurtig til at finde ud af hvad det gik ud på, så for mig var det bare at styre ham rundt og give lidt støtte mens jeg blot fulgte med ham. men efterhånden som vi blev bedre og begyndte at kunne springe en bane, begyndte han at skyde skulderen, som jeg havde meget svært ved at få på plads, da jeg ikke var den bedste til at runde hesten rigtigt dengang. Det kæmpede vi længe med, men der var nu også succeser imellem.

Men efterhånden som vi fik trænede os op, begyndte vi også at starte stævner. I dressuren startede vi bunden og arbejde os stille op af. vi startede med et par LX programmer, hvilket han klarede rigtig godt! LC klasserne var lidt mere udfordrende pga. det med galoppen og hårde bedømmelse. Men vi endte dog vores arbejde sammen med en LC3, som jeg også håbede på at vi skulle opnå. Vi kunne sagtens ride LB øvelser, men vi var dog alligevel ikke helt klar til det, da der manglede noget finish på nogle få ting. Springningen gik også godt fremad. Vi startede også der stille og roligt til stævner med mini spring og sluttede ved en LD. Jeg har aldrig syntes det var særlig sjovt at springe, men Leo elskede det utrolig meget! der var godt nok gang i ham! Men er tilfreds med at jeg sluttede med ham det sted jeg sluttede, selvom det var utrolig hårdt at tage afsked med ham og lade en anden overtage ham. Men håber da at Katrine der overtog ham efter mig, vil arbejde videre og opleve godt samarbejde og fede tider?

Leonardo vil altid have en stor betydning for mig Uanset hvad. Han vil altid blive husket, som var han min egen. Han var virkelig vidunderlig ! svaner ham sindssygt til tider, men ved han har det godt. Katrine passer på ham. <3

(BILLEDER MÅ HVERKEN KOPIRES ELLER BRUGES PÅ ANDRE SIDER UDEN FORSPØRGELSE)
Kommentér på:
Fjordhest Leonardo
Annonce