{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Aristo 2003

6.566 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JDP
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. aug 2006


Pinto Aristo

Fødselsår:
2003
Højde:
155 ca.
Temperament
Aristo har et ideelt temperament. han er ikke hidsig han er bare stædig og man skal ikke kæmpe med ham vis man regner med at vinde på 5 minutter fordi mig og Aristo har vores kampe og det har vi haft de sidste seks år fra han var føl.. han har sin egen mening. han gør ikke mere end han får besked på, han er nem at ha med i byen dog skal han åbenbart puste sig lidt op og være stor :o) men så er det eneste man kan gøre er at tage fat i grimen og hive ham ned på jorden igen :o) alt i alt en charmerende vildbasse :o)
Gangarter
han skridt er blevet rigtig god og svingende :)
hans trav mangler han stadig en del bæring og balance så det arbejder vi meget på.
hans galop er næsten på plads dog har vi nogle ting vi selvfølgelig stadig øver os på hans balance er ikke helt i top endnu og derfor kan han ikke vise sig rigtig i galoppen endnu men jeg håber på det kommer :)
Stævner
Aristo er jo min stævnehest. og vi har startet rigtig mange stævner vi har dog holdt pause fra maj af :) og til september starter vi igen.

kommende stævner :

Kragelund 3. del pokal stævne : 6 september :)

vorbasse cuppen del 3. : 12-13 september.

sdr omme D-stævne : 19-20 september :)

kommer flere :)
Stamtavle
Aristo han er et hul i hegnet :)
vores lokale rideskole som Aristo tidligere har stået op staldet på havde engang købt en pony ved navn Kandis :) som kom fra en avler af pinto kramper :) vi vidste dog ikke lige at kandis og hans alvshingst havde været rent sammen :) og der kom en lille langbenet plet ud af det :)

så det meste er ukendt

M : Kandis (rideskolepony)
Køn
vallak. dog skal det siges han har bedækket min kusines fjordhoppe :) altså da han var hingst.
Bemærkninger
Aristo er en god og rolig hest han er en hest der fortjener det bedste :) og man skal ikke snyde Aristo for opmærksomhed.
han er meget opmærksomheds syg. han elsker og være med i byen. Aristo er en hest man kun kan holde af og elske :)

LILLE HEST STOR CHARME.


GENOPTRÆNING. OKTOBER 2009.

jeg har valgt at starte mere eller mindre fofra med Aristo, da vi har haft nogle store nedture, og så har jeg indset at jeg vil starte forfra, hvos jeg tager det hele fra bunden af igen, han er forvirret ligenu pgr. af for mange signaler som han ikke er klar til og det har jeg som ejer og rytter indset at det er han ikke klar til oven i hovedet, derfor starter jeg med ham som var han en 3 års igen :)





Aristo er alt i alt en pisse dejlig hest og have med og gøre og med i byen osv... ;) jeg elsker ham af hele mit hjerte.

ny tekst <3

Aristo er blevet lidt tyk her til sommer det har jeg ellers aldrig haft problemer med men han er bare sommertyk! <3
han har holdt rimelig meget sommerferie, fordi det både har været for varmt og fordi han trængte til det, fordi det har slidt lidt på hans humør med alt den seriøse og meget intense træning, så nu skulle han rigtig holde sommerferie, og det har han nydt, han skal osse snart til stranden, på rømø og bade FOR FØRSTE GANG.
det passer ikke helt hvad jeg siger han har været på ridelejr med mig på vbrk, og det var skæg!
vi tullede i spring og hyggedressur :D
og nu skal vi snart på overnatning med nogle andre tøser ind i en skov og der er tyve kilometeres ridetur hver vej og vi skal overnatte derinde og det glæder vi os til, plus at der går ikke længe før vi skal på endnu en ride tur med en MASSE andre. og så begynder stævner måske og trække til igen men kun hvis aristo og jeg føler for det :) vi skal bare ha det godt og hygge os. v skal evt ud og starte MINI spring stævner kun for sjovt for at min lille hest kan få sit sædvanlige dejlige hmør tilbage og jeg er ikke spring rytter men vil gøre alt for min hest bliver glad og det gør han af at springe, han elsker osse dressur når det ikke bliver i for store og koncentrerede portioner :) <3


Aristo skal opstaldes på rideskolen igen DEJLIG <3

nyt 1. september :D<3

igår fik aristo ordnet tænder, og han blev chippet, så nu venter vi bare på vores pas, glæder mig til at vi rigtig kan komme igang igen nu når tænerne er ordnet :) han var en stjerne til det med tænderne dyrlægen sagde osse at det var rart for en gangs skyld at kommer ud til en hest der bare var nem.. glæder mig til passet kommer og glæder mig i aller højeste grad til stævne på søndag med verdens bedste Anna og verdens bedste Julius <3

Aristo og jeg glæder os meget til at komme hjem til ponyerne når sneen er væk, så skal Aristo og jeg ha' et dejlig forår og en god sommer og så tager vi begge på Skole hvor Aristo nok skal få det dejligt, jeg glæder mig meget til og se hvad jeg får ud af og tage Aristo med på skole, håber på en hest i topform :') <3
Kommentér på:
Pinto Aristo
Annonce