{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Star.(solgt)s; 2002

1.891 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Fie'‹¬•«  *
Kvinde | 30 år | Oprettet: 14. jun 2007


Hollandsk Sportspony Star.(solgt)s;

Fødselsår:
2002
Højde:
154 . træls højde ://
Temperament
Varm . Og for sine ture igennem ridehuset til tider d:
Gangarter
Skridt: kan iik være bedere .

Trav: stor og rummelig, iik for stor . men han er flyvende . ;D

Galop: Stor og dejlg galop . og ekstrem taktfast .
Stævner
Puhha . Der er dæmme meget .
hm, 14 sløjfer på et år ?
Stamtavle
. kender den ikke helt nøjagtig .
Køn
klart den smukkeste!<3 ö
gudesmuk Vallak<3 :D
Bemærkninger
Utrolig billed smuk arabervallak .
Han er en hest der med kæmpe succes bliver lagt MEGET mærke til på stævne pladserne . Han er en pony der tiltrækker utrolig meget opmærksomhed ikke mindts pga. hans personlighed men også den måde han er sat sammen på .

Jeg måtte dog sige farvel til ham den. 29/03-07 da han for det første var gået over ponymålende også blev jeg bange for ham . Og kunne iik lige just overskue at have 2 heste så måtte sende denne utrolig dejlige hest tilbage . Seriøst, jeg græd dage efter . kunne slet iik få ham ud af mit hoved . Har aldrig prøvet noget så slemt . savner ham rigtig meget . og kunne godt tænke mig at høre fra hans nye ejere ?

Historien tilbage fra 2005.
jeg stod på staldgangen og snakkede med "pigerne", vi grinte og fjantede og maja & mig var klar til at køre ud til Dennis Noes Nielsen for at få undervisning, li indtil ejeren og ridelæren kommer gående ned af stald gangen med øjnene mod gulvet, straks gik der en masse tanker gennem mit hoved . Da de var nået ned til mig sagde Erik (ridelæren) at smeden havde været der samme dag, og havde sagt at hvis iik han fik ro i nogen måneder ville han ende med at stå med en klap scene . Jeg troed det var enden på mit liv ! For nøj hvor jeg græd ! -nå, der gik et par dage hvor jeg jo iik fik redet, hvilket min mor iik kunne tåle, og hun ville (selvfølgelig) iik have jeg skulle tilbage til rideskole ponyerne . Så vi begyndte at kigge på heste nettet, og jeg var ude at prøve op ti flere ponyer og troed virkelig iik jeg fandt noget ponypludselig fandt jeg en, jeg var forelsket ved første klik på musen ! Vi fik den hjem og skulle havde den igennem sådan en klininsk dyrelæge undersøgelse, jeg ar SÅÅ forelsket i den pony og forstod ingen ting da jeg så at den var halt på det ene forben :'// Vi ledste igen videre og fik fat i en slag heste handler . han kørte os rundt til tre forskellige der i blandt var star, han var den første jeg var ude at prøve, og jeg vidste bare at det var den helt rette . Grete Haüstain(underviser)&mille var med der nede, og viste os at det var den mest perfekte pony til mig . Vi købte ham og jeg fik ham hjem, og startede mit første dressur stævne på ham LB1 og vandt klassen . Jeg blev altid placeret når jeg var ude på ham og det gik mere og mere frem ad med os . Så en dag midt i febuar stak han af med hvilket han har gjort før, men denne gang gik det ud over mig, han væltede med mig og landte tungt ned over mig, jeg gik i panik og forsøgte at komme væk men kunne iik komme fri under ham, han rejste sig op og gjorde jeg også men kunne iik gå på mit ene ben og min hofte var fuldstænig smadret . Jeg fik hjælp og kom ind i stadlen og sidde . og blev så hentet hjem, efter den dag turde jeg iik ride på ham, og fik min underviser til det . ++han gik over ponymål, og blev 154 som jeg iik rigtig kunne bruge til noget . Han stod stille i nogen uger også gjorde jeg det klart for mig selv at det bedste var nok at skille mig af med ham . Vi ringede til den forrige ejer . Og han forstod os fuldt ud og ville gerne tage ham tilbage . Lørdag den 31-03-07 kørte vi ham tilbage, dagen før var han lige fyldt 6 år, så han var jo en lille basse<3 Men den dag vil jeg aldrig glemme, jeg trak ham ind i stald satte ham i en boks og satte mig ud i bilen og græd flere dage efter . I dag rider jeg rundt på en pony hingst <3 Og elsker ham højere end noget andet ! Men savner star som bare fanden !
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Star.(solgt)s;
Annonce